- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
juuzer
addikt
Sziasztok!
Nemrég kérdeztem tab kapcsán és most már úgy reálisnak tűnik a 60-65k-s árkeret.
Csak 7 collos tabletem volt eddig, így nem tudom pontosan, hogy mekkora a méretkülönbség a napi használat során. Ezért is lőttem be a dolgot 10"-ra úgy kb.
Anno ajánlottátok a Huawei Mediapad M2-t. Néztem még a lenovo IdeaTab3 A8-at illetve a Zenpad Z300M-et, és az IdeaTab 2 A10-est. Mindegyikben 2 giga ram van, Huawei kivételével 1280*800-as képernyő (8 és 10 coll).
Korábban írtam, hogy tényleg arra kéne, hogy sulis anyagokat olvassak, filmezzek meg böngésszek. Kb ennyi. Filmnél azért elvárás lenne, hogy egy full HD film ne fektesse meg. + SD bővíthetőség
Kb 2 évig terverzném használni, szerintetek így melyik lenne a legjobb? Áldozzam be azt a +5k-t a Huaweire? (Jelenleg 70k) A zenpad 65, a másik kettő meg 50 alatt mozog.
Előre is köszi a helpet és most már tényleg megveszem a tabot
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest