- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- skoda12: Webshopos átverések
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
juuzer
addikt
Sziasztok!
Nemrég kérdeztem tab kapcsán és most már úgy reálisnak tűnik a 60-65k-s árkeret.
Csak 7 collos tabletem volt eddig, így nem tudom pontosan, hogy mekkora a méretkülönbség a napi használat során. Ezért is lőttem be a dolgot 10"-ra úgy kb.
Anno ajánlottátok a Huawei Mediapad M2-t. Néztem még a lenovo IdeaTab3 A8-at illetve a Zenpad Z300M-et, és az IdeaTab 2 A10-est. Mindegyikben 2 giga ram van, Huawei kivételével 1280*800-as képernyő (8 és 10 coll).
Korábban írtam, hogy tényleg arra kéne, hogy sulis anyagokat olvassak, filmezzek meg böngésszek. Kb ennyi. Filmnél azért elvárás lenne, hogy egy full HD film ne fektesse meg. + SD bővíthetőség
Kb 2 évig terverzném használni, szerintetek így melyik lenne a legjobb? Áldozzam be azt a +5k-t a Huaweire? (Jelenleg 70k) A zenpad 65, a másik kettő meg 50 alatt mozog.
Előre is köszi a helpet és most már tényleg megveszem a tabot
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ZIDOO médialejátszók
- Fűnyíró topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Padavan firmware
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S10 FE / TAB S11 (Ultra) - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest