- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
fireman123
őstag
válasz
juuzer #72753 üzenetére
Én is hetekig agyaltam, hogy ebben az árkategóriában milyen 10"-os tabletet vegyek, nálam is pdf és net volt a felhasználási terület, az Asus Z300M és a Lenovo tab 2 A10-70F között vacilláltam.
Végülis az edigitálnál a mostani akcióban a Lenovo tab 2 A10-70F-et vettem meg 65e-ért, a kijelző felbontás és az akkuidő előny miatt, ..... 1 hete használom, eddig megelégedéssel. A kijelző nagyon szép full hd-s, nem akad (wifin youtube-s full hd-s film is akadás nélkül megy), elég gyors, és az akkuideje kb. 10-11 óra.
Nekem teljesen megfelel, a wifi erősségétől tartottam, eddig nincs vele gond, nem szakadozik, nem dobja el, az oldalakat gyorsan, akadás mentesen betölti. Ami talán negatívum, hogy már két éves modell és 5.0.1 android van rajta és nem fog frissülni a Lenovo oldala szerint, és egy kicsit lehetne hangosabb, ..... mondjuk a tervezett felhasználásra nekem tök mindegy milyen verziójú az android.
Összehasonlítási alapom nincs mással, mivel ez az első tabletem. -
nünüke1975
aktív tag
válasz
juuzer #72753 üzenetére
Jelenleg egy Huawei mediapad t2 10" prot használok kb két hete egy Lg gpad 8-at váltott.Ég és föld a különbség a Huawei javára. Full HD 2gb ram,nagyobb szebb gyorsabb.Kicsit féltem a nagyobb méret miatt de oktalanul.Teljesen jól használható.Tesztet nem nagyon találsz róla.Ha jól tudom 65 körül van függetlenül.Ha jól tudom van benne olvasó mód is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest