- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeusz55
senior tag
Sziasztok!
Feltenném asszonykám kérdését mert én ebben a témában nem vagyok járatos! Kérlek segítsetek neki dönteni, vagy legalább érvelni! Köszi!
"
Tabletet szeretnék venni, de nem tudom, hogy milyen felelne meg nekem…
Amire használnám: Sokat fogok utazni az elkövetkező időben, és emiatt fontos lenne az, hogy viszonylag hosszú üzemideje legyen. Szeretném navigációs eszköznek is használni, fotózni (tárolni azokat), filmet nézni rajta (tárolni…), Office alkalmazásokat használni rajta (dolgoznom is kell majd…) és sokat fogok olvasni, szóval olyan kijelző kellene, ami nem öli meg egy perc alatt a szemet. Mit ajánlatok, milyen árkategóriában nézelődjek és milyen OPrendszerűt? Az android nem a kedvenc oprendszerem, de lehet, hogy tabletet abban lenne érdemes nézni? Valamint tudok e rajta használni adatcserére külső vinyót, és vagy pendrive ot!?
Köszi előre is…
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- sziku69: Szólánc.
- YouTube
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ingatlanos topic!
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S11 / TAB S11 Ultra - 3 év GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Apple iPad Air 2 128 GB, Wi-Fi, Ezüst
- Apple Ipad Pro 13 256GB - Asztrofekete
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumul
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest