- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
gps76
őstag
válasz
kissj83 #56999 üzenetére
Hát az 1 GB RAM,meg a Snapdragon 400 a maga 1.2 GHz-ével nem egy erőbajnok,az LG meg ennyi memória ellenére is telerakja mindenfélével a tabjait,hamar elfogy a hely. Én is próbálkoztam már mindenféle tab-bal,meg telefonnal és rájöttem,hogy megéri a 1.5-2 esetleg 3 GB RAM a többletköltséget,főleg hosszabbtávon, mert egyre hardverigényesebb szoftvereket csinálnak,ha legalább nem fut gyorsabban valami,legalább ne akadjon.
Az az igazság - hiba,amibe én is belefutottam,mert 1 GB RAM-ost vettem 55-ért,azt hittem elég ha a 4 magos Atom mellé az 1 GB -,nem szabad megvenni ezeket,mert nem low-end kategóriák árban.
Ezért keresek valami normális áron elérhető 2 GB RAM-os 8"-os tab-ot,csak sovány a felhozatal. Kíváncsi lennék a Nokia tab-jára vagy a Tesco Hudl 2-re milyen áron lehetne megvenni,ha lennének itt nálunk. -
kissj83
tag
Sziasztok!
Már vagy egy hete vagyok egy Lg G Tab 10.1, boldog tulajdonosa.
Megbízható, 10 colos készüléket akartam, főleg netezésre, videók nézésére, amire eddig egy Motorola Defyt használtam. Sokat vacilláltam az ASUS tf103CX-en is, de a kompatibilitási problémák miatt és a kisebb belső memória miatt végül az LG mellett döntöttem. Összességében elégedett vagyok vele, arra amire vettem, tökéletesen megfelel. Mióta játszani már nem szoktam, szívesen nézek DOTA 2 meccseket elalvás előtt, ami jól működik a Twitch TV alkalmazással.
Masszív készülék, a sebességgel semmi gond, a kijelző is szép, de azért látszik, hogy nem FHD.
Egyelőre két dolog zavar. Csak hordozható, kistöltőt adtak hozzá, amiről nagyon lassú a töltés és hogy a Plants vs Zombies 2 durván be tud lassulni rajta pedig nem gondoltam, hogy ilyen erőforrás igényes játék.
Más játékkal még nem próbáltam, de nyugtassatok meg, hogy ez nem a készülék hibája, hanem ennyire gyengén van optimizálva a játék!
Először féltem, hogy nagy lesz a 10 col, de a párom ragaszkodott a nagy kijelzőhöz, így ilyet vettünk. Akinek nem szempont a mobilitás és otthon használná, mint mi, nyugodtan vehet ilyet!Köszönöm mindenkinek, sokat segített ez a fórum a döntésben!
-
törölt tag
Amit linkeltél:
- erre még számolj rá 27% áfát + 2% vámot, mert ez már tuti meg fog állni a vámon. Így már közel 30ezer Ft lesz, amiért kapsz egy nevenincs gépet amihez itthon nem lesz alkatrész ha gáz van, jobb esetben postázhatod vissza Kínába javíttatni.
- az az Allwinner proci ami benne van nagyon gyenge
- 10.1"-on az 1024x600-as felbontás szerintem gáz, szabad szemmel számolgathatod majd a pixeleket a kijelzőn -
gg72
veterán
Sziasztok! Anyumnak keresek tabletet kizárólag netezésre, facebookozásra és fényképnézegetésre. Mit ajánlanátok? Ez megéri az árát? [link]
-
Dim
csendes tag
Sziasztok!
Tablet vásárláson gondolkodunk, családi használatban lenne. Netezés, levélolvasás főképp, de ebook-olvasás/zene/film (utazáshoz) is szóba jönne. Esetleg, ha bírja akkor flash-t is használó böngészős játék mehetne rajta. Olcsó kategóriában keresünk, mindenképp 30.000 alatt, de még jobb lenne 20.000-ig találni valamit
Próbáltam visszaolvasgatni. Lehet a Tesco-s tablet pont tegnapig volt annyi amennyi? (15e)
Árkategóriája kimondottan barátságos, de nincs tapasztalatunk, mi az elvárt teljesítmény és mi az ami csak megkeserítené az életünket.Olyan kérdésem is lenne, hogy linkelnék valamit amiről 1 mondatban valaki összegezhetné a tudnivalókat.
(ebay termék). Ilyesmi vételáron és postaköltségen felül milyen költségekkel jár? (legyünk optimisták, hogy megérkezik a termék és megfelel a kívánt célra, de ezzel kapcsolatban is elfogadok kritikát)
A kínából rendelt gyanúsan olcsó cuccossal kapcsolatban vannak jó visszajelzések? És főképp, visszatérve az előző kérdésre mennyire olcsó az olcsó? Van egyéb tétel (áfa,béfa, stb.)?köszi
-
oszy
veterán
Sziasztok! Egy dps iq8-ban hogyan kell bekapcsolni a GPS-t navigációhoz? Mert csak olyat találtam, hogy hely mobilhálózat és wifi alapján...
-
gps76
őstag
válasz
makoss #56969 üzenetére
Én most adtam el a 10.5-öt,nem voltam elájulva tőle,hardver erős,de Samuék nem tudnak még most se szoftvert írni,simán be tud akadni,gondolkozni jópár másodpercig.
tjb007: Nekem most van ME181CX,jó is lenne,meg gyors is,csak az a fránya 1 GB RAM,na az időnként megfogja rendesen,bár a gyári launcher helyett a Nova van fent,mintha gördülékenyebb lenne...
Hol láttad az 581-et? A médiában az 572-t próbálgattam,na az ott van a szeren,a Samu 8.4,10.5 mögé állhat simán teljesítményben. -
tjb007
nagyúr
válasz
yaastreet #56963 üzenetére
ASUS MeMO Pad 8 (ME181CX)
Az eMagnál is kapható, szóval be tudod váltania kuponod és így elég jó áron el tudod hozni.(#56969) makoss
Nincsen.
(#56972) csmat
Lenne, az ME581C-s ASUS MeMO Pad 8, de egyrészt játékra lutri (bár nálad ez nem élvez prioritást), másrészt meg egyik napról a másikra közel 25 ezer forinttal drágult. Hogy utóbbi dolog pontosan miből fakad nem tudom, de szerintem rövid időn belül vissza fog esni a 70-es szintre, szóval érdemes lehet várni.
-
makoss
veterán
-
gps76
őstag
Ne erre én is kíváncsi lennék mi jöhet szóba 8"-on,amiben 2 GB RAM van.A 8.3 Gpad már lassú,a Samu 8.4 meg hiába erőgép hajlamos beakadni,meg az amoled tableten nekem nem nyerő. Ami tetszene az Asusnak van/lesz Memopad Intel 3580-as proccal,na az bika lenne,mert a 7-es 572-es a 3560-al használat közben nagyon tuti,akkor ennek még jobbnak kellene lennie.
Van még a Sony Z3 tabja,csak az meg drága még. -
gorje
senior tag
Sziasztok!
Kerult hozzam egy m-tech atab 7t tablet elrontott jelszomintaval.. Recot vagy resetet hogy tudok elerni? Esetleg mas megoldas? Gmail fiok jelszot nem tudni.. -
fezsoo
aktív tag
válasz
adél_90 #56980 üzenetére
A családban karácsonyra vettek egy ilyen készüléket. Nagyon jó az akksi üzemideje.
Gördülékenyen fut, jól optimalizált készülék. 2 év garancia, Gps
Átlagos felhasználásra nem rossz. Komolyabb játékokkal nincs tapasztalatunk. Itt csak a skype és a facebook meg böngésző miatt lett véve.Ha jól emlékszem az Intel proci miatt lehetnek gondok az alkalmazásokkal. De kérdés hogy ki mire használja.
De nálunk ilyen még nem fordult elő. -
bence188
tag
Sziasztok! Lg gpad 8.0-át szeretnék rendelni papámnak az edigitalból, onnan milyen tokot és fóliát ajánlotok hozzá? Válaszotokat előre is köszönöm!
-
Zoli133
addikt
válasz
kiváncsi38 #56970 üzenetére
Árban kb hol kezdődnek a minimális elvárásnak megfelelő 10colos cuccok?
Esetleg akkor 7colban wayteq?
-
makoss
veterán
Üdv!
Olyan érdekelne, hogy a 10 colos mezőnyben hasonlóan jó tablet működésben, képkészítésben stb van olcsóbb tablet mint a Samsung Galaxy Tab S (10.5) WiFi 16GB?
Köszönöm! -
Newyorker
addikt
Sziasztok!
Vettem egy Wayteq Xtab 7Q tabletet és szeretnék bele egy microsdhc kártyát! Milyet ajánlotok bele?! Class? Márka?
-
yaastreet
csendes tag
Sziasztok, a következő droidos tablet kiválasztásában kérném a segítségeteket:
- hány hüvelykes legyen a kijelző? 8 hüvelykes
- új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? újat
- itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? itthonról, emag.hu-nál van egy 6ezres kupon, tehát ha ott is lehet kapni az előny, de nem feltétel.
- mire szeretnéd majd leginkább használni? internet, filmezés, könyvolvasás. játszásra nem.
- mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? max 50ezer- előnyt jelentene továbbá egy helyett a két év garancia, és a minél jobb kijelző minőség
- 4 magos processzort szeretnék
- sim kártyát nem szeretnék beletenni
- szín nem fontos, de ne legyen rikító, diszkrétebb színek közül mind jó.
- inkább bevált megbízható típus legyen a tudással szemben.Előre is köszi a segítséget, tippeket.
-
válasz
JJános #56955 üzenetére
Esetleg ha Zircen jó számodra a Baptista gyülekezet vezetője, akkor lehet, hogy ő tud segíteni. Programozó - persze nem androidon, így nem jelenti azt, hogy mindenhez ért, mert egy karosszérialakatos sem fog nekiállni az autóelektronikának.
Ha gondolod, akkor megkérdezem, hogy tud-e segíteni. -
piki24
csendes tag
Melyik tabot javasoljátok?
WayteQ xTAB-7X Quad vagy ConCorde tab KRONOS
köszönöm -
törölt tag
Sziasztok,
Szeretnék egyelőre csak nézelődni a piacon, hogy mik vannak. A vásárlás még nem esedékes, de jó lenne képbe kerülni. Az árukereső oldalán nézelődtem eddig + ebay-en, de ott minél jobban leszűrök a tulajdonságokra, annál kevesebb termék lesz elérhető (8" + 2 giga RAM, a 35000 találatból lesz a végén kb. 60 kevésbé használható, mindenhol a 7"-t nyomatják
)
Nem tudom pontosan milyen specifikációk kellenének. A telefonomnál tudom, hogy elég a 4 magos proci + a 2 giga RAM bőven, nem tudom ez hogy működik a tableteknél. Nem nagyon szeretnék akadást vagy lassú tabletet, Samsunggal szimpatizálok eddig, iPad nem opció.
- hány hüvelykes legyen a kijelző? - 7.7"-8.4", 8" lenne a cél
- új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? - új, lehetőleg olyat, amire lesz frissítés
- itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? - külföld is opció
- mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) - nem erőforrás igényes játékok (inkább logikai játékok), film/sorozatnézés ritkán, de kellene a sztereó hangszóró, főleg netezés, imdb/youtube videók nézése, néha szövegszerkesztés, ha van használható keyboard
- mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? - max 120e, ha megoldható az adott helyen részletfizetés, ha egyben kell kifizetni, max. 50-60e Ft, nyilván akkor csökkennek az elvárások isTippeket előre is köszi
Ha lesz megfelelő, akkor a típus szám alapján már én is tudok keresni a neten, hol lehetne megvenni. -
csmat
senior tag
Mi a különbség az ASUS MeMO Pad és ASUS Transformer között álltalánosan? A Transformerhez lehet kapni billentyűzetet, amiben van merevlemez?
-
tjb007
nagyúr
válasz
Meghivott #56930 üzenetére
Ha ASUS-t szeretnél, akkor vagy ME173X-et, vagy ME70C-t nézz. Ezeket szerintem ennyiért már be lehet szerezni, utóbbit biztosan (mivel újonnan kerül 30 ezer forintba). Ezen kívül még ott van a Samsung Galaxy Tab 3 Lite, amire szintén 2 év a garancia, és ennyiért használtan nagy valószínűséggel meg is kapod.
Amit újonnan is megkapsz 25 ezer forintért, az a WayteQ xTAB-70, igaz erre csak 1 év a garancia.(#56931) bosikadu
LG G Pad 8.0, ASUS MeMO Pad 8 (ME181C/CX), ASUS Transformer Pad TF103C/CX)
-
Hutiii
csendes tag
Sziasztok! Nekem egy nagyon egyszerű, akár nagyon gagyi tabletre lenne szükségem, egyszerűen ebook olvasónak használnám. A pár ezer forintos kategória lenne a legjobb, már a 10 ezret is sokallom érte, mivel csak erre kell. Lehet kicsit álomvilágban élek, de lehetséges, hogy létezik ennyiért ilyen eszköz? Gondoltam ebook olvasóra is, de 20.000től kezdődnek.
Előre is köszönöm . -
bugizozi
őstag
Sziasztok!
A sokak által ajánlott WayteQ xTAB-8Q milyen megbízható boltból lehet beszerezni manapság?
Köszönöm!
-
heaven
tag
Sziasztok!
Yarvik Xenta 10ic tableten jelenleg 4.1.1 Jelly Bean Android verzió van.
Hogyan lehet 4.2-es verzióra frissíteni? -
bosikadu
csendes tag
Helló!
Anyukámnak szeretnék tabletet ajánlani, mindig nyaggat, hogy szerintem melyik lenne jó neki.Az elvárásai : Maximum 65 ezer forintot szánna rá. 8-10 colos kijelzője legyen, nem fontos a 3G/LTE, legyen benne GPS. Levelezés, hírportálok, nézegetése, videók nézése, céges ügyeinek intézése, excel fájlok kezlése, amire szeretné használni, jó lenne ha lenne rajta 2 év garancia, gyors legyen, megbízható minőségű. A színe fekete, fehér vagy szürke lehet. Itthon szeretné megvásárolni, újonnan,
-
Meghivott
addikt
Üdv, használt tab-ot keresek, 7-8" méretben, de lehetőleg 1-2 év garanciával, 25.000-ig, az alábbi célra:
böngészés, youtube, mail, Candy Crush szintű játékok
Miket keressek?
Köszi! -
törölt tag
Az ARM Cortex A7 a processzor fajtája, az MTK pedig a konkrét típusa.
Hülye példa de úgy kell érteni mintha egy autó adatlapján csak az lenne kiírva hogy 4 ajtós sedan, máshol meg konkrétan kiírva hogy Toyota Avensis, ami egy 4 ajtós szedán.Az MTK 8127 Quad-Core 1.3 GHz az egy olyan processzor amiben 4 db ARM cortexA7 processzormag van.
-
elsa
újonc
Sziasztok!
Nagyon, nagyon nem vagyok hozzáértő a témában, ezért is kérném a segítségeteket!
Már eleve azt sem tudom, hogy amit kérdezni akarok annak van e értelme...
Vásárolnék egy tabletet, de különböző webáruházakban különböző procit írnak. Az egyiknél MTK 8127 Cortex-A7 Quad-Core 1.3 GHz a másiknál ARM Cortex A7. Van egyáltalán különbség a kettő között? Ha igen, melyik a jobb? Egyébként a tablet ugyan az, cikkszámra, típusra mindenre, csak ez a procis dolog nem stimmel. Létezhet, hogy az egyik szériát ezzel, a másikat meg azzal dobták piacra?
A válaszokat előre is nagyon köszönöm!!! -
joey0235
aktív tag
Sziasztok, ismerősöm a tabletjére tett pin kódos képernyőzárat, fia elnyomkodta, és így letiltott a tab ilyenkor mi a teendő?
-
JJános
addikt
s.o.s. Egy ismerőstől vásároltam egy tablettet. Blue panther Voyager S+ Egy sima lagg után vagyok, és nem enged be a beállításokba. Nem működik a kamera, és nem működik minden. Fájlkezelőben látja a képeket, és a videókat is lejátsza, de a galéria nem látja, és nem mutatja a képeket sem. A fényképezőgép most leáll felirattal, azaz nem műkszik. Boltba, marketbe nem tudok bemenni. Reset gomb nincs rajt. Amúgy működik minden szinte amit akarok. Zene, videók, skype, játékok gond nélkül futnak. Sajnos a visszaállítás elérhetetlen. Nem tudok mit csinálni. Ja a wifi gombot is eltüntette valahova. Van az a négy gomb, a wifi, a gps, a frissítés, és a fényerő, abból csak kettő van. Mit tudok tenni? szervíz? köszönök minden útbaigazítást.
-
Zoli133
addikt
Hali,
valamennyit visszaolvastam, de hirtelen nem találtam választ.
30k környékén vna már valami használható 10"-os tablet? Netre, FB-re, kisebb játékokra lenne használva. -
micsu
tag
Hello,
Helyzetfelmérés céljából kérdeznék egyelőre
iPad 4-et szeretnék lecserélni valami nem belépő szintű tabletre.
Ilyesmi szempontokra gondoltam:
- 10"-os kijező, normális felbontás,
- legyen 2 GB RAM, quad core cpu
- játék kizárva, gpu nem szempont
- legyen rá normális custom rom (aosp, cm, mokee, stb)
- használt is lehet
- sim slot nem szükséges
- gps nem szükséges
- hdmi nem szükséges
- bluetooth, infra nem szükséges
- kínából rendelés nem akadályMennyibe fog ez kerülni kb?
Köszi,
micsu -
myself45850
tag
Üdv
Kiano Intelect 10-et használ valaki? -
lacik25
tag
2: ha a garancia fontos, akkor lebeszélnélek a rootolásról (ami pedig alap egy droidon szerintem), mivel hiába lehet biztosan unrootolni, visszacsinálni, egy esetleges olyan hardverhiba beeshet, ami nem teszi ezt lehetővé s így lebux a szervizben.
3. pakolhatod nyugodtan sd-re, max. kicsit lassabb lesz az a progi (az SD-t lassabban kezeli a rendszer, mint a belső memet), nem döntöd romba szegényt. -
Budafok2015
újonc
Üdvözlök mindenkit és Boldog újévet kívánok.Segítsetek nekem,Samsung Galaxy tab3 10collos készülékem van.Az lett a hibája,hogy ha hozzá sem érek egy pillanatra elmegy a kép és vissza is jön hibátlanul.Ez így helyes vagy hiba.Előre is köszönöm a segítségeteket.
-
Milka 78
nagyúr
Ha jól rémlik a T530 as Knox-os (1.0) és ha rootolni akarod ugrik egyet a Knox számláló ami egyet jelent a gari bukásával.Lehet van rá valami buhera azóta...
A Samu ezt vér komolyan veszi más gyártókkal szemben .
Amúgy az irható sd csak root-al fog menni,de az appok bizonyos részét át tudod pakolni sd-re,már ha az app engedikbeállítások->alkalmazások és ott a mozgatlás sd-re vagy valami hasonló). -
tikki
csendes tag
Üdv!
Egy 10,1 colos Samsung Tab 4 (T530) tulajdonosa lettem.
Kérdéseim a következők, hátha tud valaki segíteni:
1--lenne 1-2db 1-2 gigás játék/alkalmazás amit szeretnék használni, de azt ne a tab belső memóriájára, hanem a benne lévő 32GB-os microSD-re tegye (ROOT NÉLKÜL). van-e erre lehetőség?
1.2:Ha igen, hogy, milyen alkalmazással, stb...?2:-ha csak rootolással lehet megoldani, valóban ugrik a 2 év garancia rootolás során? mennyire megbízható ez a root dolog, és hogyan, -milyen alkalmazással, programmal tudnám ezt kivitelezni?
Előre is köszi szépen a segítséget!
tikki
szerk.:
root nélkül tab-ra is rátudom tenni (teszem azt a gta san andreas-t) simán a tabra, negatív következmények (nem függőség okozta, hanem pl a tab rendeltetés szerű működésének romba döntéséve) nélkül?
-
GoZoL
senior tag
Üdv!
Nem találtam topikot így itt megkérdezem. Vonino Onyx tabletet hogy tudok rootolni? 4.4.2 android van rajta. Köszi! -
dongasre
tag
válasz
Krisza0508 #56909 üzenetére
Helló!
Az IEEE szabványt próbáld átállítani 802.11 b/g-re. Vagy próbáld végig hátha az nem tetszik neki -
Krisza0508
csendes tag
Sziasztok!
Boldog Új Évet Mindenkinek!Van egy TP-LINK WR 841ND routerünk, és egy samsung t110 tablet. Néhány héttel ezelőttig gond nélkül csatlakozott tablet a wifire, aztán egyik napról a másikra már nem. A telefon és a laptop továbbra is azonnal csatlakozik. A tablet olyan mintha egy pillanatra csatlakozna, kap is IP címet, de aztán meg is szűnik a kapcsolat. A jel az nagyon erős, ez nem lehet gond.
Reseltem a routert, kapott új jelszót is, a telefon és a laptop továbbra is csatlakozik, de a tabletnél a helyzet változatlan.
Kipróbáltuk másnál, ott viszont gond nélkül csatlakozott a wifire a tablet. Mi lehet a gond? -
ThodEE
őstag
Sziasztok!
7"
Újat
Itthon
Játék, internet
50k -
törölt tag
válasz
fezsoo #56901 üzenetére
Akkor már inkább lg gpad 7, bár az csak 7" de jobb a felbontás, és jobbféle snapdragon SoC.
Expansys-on 35ezer, nekem hozzácsaptak egy ingyen BT hangszórót is ami amúgy 8ezer.
De amúgy ez nem tudom tényleg ki fog-e jönni, az oldalon ahol rendeltem nem volt róla szó de a követő oldalon meg a visszaigazoló emailben meg ottvan. -
fezsoo
aktív tag
Sziasztok!
Ennek a Evolio Quattro 3G táblagép-nek milyen papír alapon hardvere? Hová lehetne besorolni az ismertebb eszközök tekintetében?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest