- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok,
Szeretnék egyelőre csak nézelődni a piacon, hogy mik vannak. A vásárlás még nem esedékes, de jó lenne képbe kerülni. Az árukereső oldalán nézelődtem eddig + ebay-en, de ott minél jobban leszűrök a tulajdonságokra, annál kevesebb termék lesz elérhető (8" + 2 giga RAM, a 35000 találatból lesz a végén kb. 60 kevésbé használható, mindenhol a 7"-t nyomatják
)
Nem tudom pontosan milyen specifikációk kellenének. A telefonomnál tudom, hogy elég a 4 magos proci + a 2 giga RAM bőven, nem tudom ez hogy működik a tableteknél. Nem nagyon szeretnék akadást vagy lassú tabletet, Samsunggal szimpatizálok eddig, iPad nem opció.
- hány hüvelykes legyen a kijelző? - 7.7"-8.4", 8" lenne a cél
- új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? - új, lehetőleg olyat, amire lesz frissítés
- itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? - külföld is opció
- mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) - nem erőforrás igényes játékok (inkább logikai játékok), film/sorozatnézés ritkán, de kellene a sztereó hangszóró, főleg netezés, imdb/youtube videók nézése, néha szövegszerkesztés, ha van használható keyboard
- mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? - max 120e, ha megoldható az adott helyen részletfizetés, ha egyben kell kifizetni, max. 50-60e Ft, nyilván akkor csökkennek az elvárások isTippeket előre is köszi
Ha lesz megfelelő, akkor a típus szám alapján már én is tudok keresni a neten, hol lehetne megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest