Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszy
veterán
-
oszy
veterán
Van ez a Samsung Galaxy Tab A9 X110N tablet. Ezt érdemes megvenni? Most 50.000.- Édesanyámnak kellene valami. Mi almás készülékeket használunk, de újat most olyat nem akarunk. Így maradna valami ilyesmi.
Támogatása lesz még ennek egy ideig? Ezeket azért nem nagyon néztem még, mert tartok az 1-2 év eltelte utáni lassulástól. Igazából netezni kell meg fb stb. Semmi extra. 
-
oszy
veterán
-
oszy
veterán
válasz
cidalain
üzenetére
Találtam egy ilyet, de nem tudom letölteni, mert a drive hibát ír és, hogy próbáljam később, de semmi.
Lenovo Tab M10 HD Tab TB-X306F Stock Firmware ROM (Flash File) -
oszy
veterán
-
oszy
veterán
A barátom kislánya elfelejtette a Lenovo tablethez való jelkódot. Sikerül a recovery menübe eljutni és megcsinálni a resetet, de utána csak folyamatosan újraindul. :/ Már töröltem a a cache-t is, de semmi. Tudtok rá valami megoldást? Hozzam úgy került, hogy fastboot-ot irt ki. Ezután frissítettem gépen, és ekkor jutottam el a recoverybe.
-
oszy
veterán
Üdv.
Van egy alcor q781m készülék, ami nagyon nehezen talál GPS jelet. Tudtok erre valami okosat?
Már telepítettem a GPS status programot, de már vagy 10 perce megy eredménytelenül. -
oszy
veterán
Sziasztok! Egy dps iq8-ban hogyan kell bekapcsolni a GPS-t navigációhoz? Mert csak olyat találtam, hogy hely mobilhálózat és wifi alapján...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Whisky topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Futás, futópályák
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Mobil flották
- Milyen autót vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Formula-1
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Lenovo TAB M11 tablet
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
- NVIDIA Quadro P5000 GPU 16GB GDDR5X memóriával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Dr.NX