Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yézi: Blekk Frájdéj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dim
csendes tag
Op3n Dott tablet rendesen kifogyott a tescóból
Épp kezdtem feladni, de belefutottam olyanba aki túl akart adni egy majdnem újon. 11.000 lett belőle, így végül mégis ilyenünk lett. Tapasztalatokat még nem tudok mondani ráadásul összehasonlítási alapom sincs. Be kell lakni. De örülök neki, főleg ennyiért.
Olvasni, levelezni, utazós mindenesnek jó lesz. -
Dim
csendes tag
Sziasztok!
Tablet vásárláson gondolkodunk, családi használatban lenne. Netezés, levélolvasás főképp, de ebook-olvasás/zene/film (utazáshoz) is szóba jönne. Esetleg, ha bírja akkor flash-t is használó böngészős játék mehetne rajta. Olcsó kategóriában keresünk, mindenképp 30.000 alatt, de még jobb lenne 20.000-ig találni valamit
Próbáltam visszaolvasgatni. Lehet a Tesco-s tablet pont tegnapig volt annyi amennyi? (15e)
Árkategóriája kimondottan barátságos, de nincs tapasztalatunk, mi az elvárt teljesítmény és mi az ami csak megkeserítené az életünket.Olyan kérdésem is lenne, hogy linkelnék valamit amiről 1 mondatban valaki összegezhetné a tudnivalókat.
(ebay termék). Ilyesmi vételáron és postaköltségen felül milyen költségekkel jár? (legyünk optimisták, hogy megérkezik a termék és megfelel a kívánt célra, de ezzel kapcsolatban is elfogadok kritikát)
A kínából rendelt gyanúsan olcsó cuccossal kapcsolatban vannak jó visszajelzések? És főképp, visszatérve az előző kérdésre mennyire olcsó az olcsó? Van egyéb tétel (áfa,béfa, stb.)?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 Plus 256GB 2027.11.03. gyártói jótállás+Dexnor billentyűzet
- Apple iPad A16 (2025) 128GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- IPAD Mini 2 64GB Wifi+Cellular, Szép állapot, üzletből, garanciával
- iPad MINI 7 (2024) 128GB WIFI + 5G Cellular kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 2028 szeptemberig Apple garancia!
- ÚJ, bontatlan iPad A16 (2025) 128GB WIFI + 5G Cellular silver KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Airpods Max fülpárna, gyári Apple
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Épp kezdtem feladni, de belefutottam olyanba aki túl akart adni egy majdnem újon. 11.000 lett belőle, így végül mégis ilyenünk lett. Tapasztalatokat még nem tudok mondani ráadásul összehasonlítási alapom sincs. Be kell lakni. De örülök neki, főleg ennyiért.
Dr.NX