Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
kissj83
tag
Üdv!
60-70 éves szüleimnek szeretnék táblagépet venni, főleg beszélgetésre, video-chatre.
Tudnátok segíteni milyen tabletet lenne érdemes venni az alábbi szempontok szerint?
-10 col körüli kijelző
-csak android
-semmi erőforrásigényes dologra sem lenne használva csak video-chat, néha 1-2 YouTube video
-csak belföldről, újonnan, garanciával
-tárhely minimális is elég
-semmi játék vagy különös alkalmazás nem lenne futtatva
-árban rugalmas vagyok, annyit adnék érte amennyit érdemes. Csak egy teljesen alap gép kell ami nem gagyi minőségű és rendesen össze van rakva.
Jöhet ami eszetekbe jut, aztán válogatok, de nem tudom hol kezdjem, mi manapság az ajánlott kategória.
Köszi! -
kissj83
tag
Sziasztok!
Egy másik topicban mér megkérdeztem de bemásolom ide is.
Régi jó Lg G Tab 10.1-em megadta magát. Egyszer lefagyott használat közben(Csak netezett a feleségem, nem volt használva semmi erőforrásigényes dologra) és nem is éledt fel azóta.
Semmilyen nyomógomb-kombinációra nem reagál.
Szét is szedtem a gépet, az aksit kihúztam pár percre és vissza, de a helyzet változatlan. Egyszer felvillant az LG betöltőképernyő 1 percre de annál többet nem csinál.
Kérdésem:
Lehet, vagy érdemes javíttatni?
Ha nem akkor érdekel valakit alkatrésznek? Akkumulátor és kijelző elvileg jó(ha nem sértettem meg véletlenül szétszedéskor). -
kissj83
tag
Sziasztok!
Jelenleg milyen táblagépeket tudnátok ajánlani az alábbi kritériumok szerint?
■ Csak új, belföldről, garanciával.
■ 10 col körüli képernyővel. 8 már kicsi.
■ Internetre, filmnézésre, főleg youtube videókra, de 1-2 egyszerű játék is lehet(ilyen puzzle szarság, kertépítős szerű amik nem igényelnek komoly gépet).
■ 60-70e-et szánnék rá de ha valamivel magasabb árban vannak jobb ár-érték arányú kászülékek többet is adok érte.
■ Továbbá... Csak android, legyen többé-kevésbé használható a hátlapi kamera, jack csatlakozás legyen rajta és lehetőleg megbízható, masszív felépítése legyen.Kapok ilyen gépet ebben az árkategóriában?
-
kissj83
tag
válasz ®abstract® #75999 üzenetére
Csak 10 col vagy kicsit fölötte. Túlságosan megszoktam.
A jack hiánya szintén kizáró ok, így marad a Lenovo. Még azon gondolkozok, hogy melyik verzió, de úgy néz ki a 64/4Gb-os lesz. 100e körül még elfogadható ár. -
kissj83
tag
válasz ®abstract® #75987 üzenetére
Közben találtam még valamivel olcsóbban is. Ennyit még adnék is érte.
Ezek között mi a különbség?
[96 440 Ft]
[101 490 Ft][ Szerkesztve ]
-
kissj83
tag
válasz ®abstract® #75950 üzenetére
Köszönöm!
Valószínű a Lenovo tab 4 10 plus lesz, de utána olvasok még.
Ennek 64/4Gb-os verziónak túlzónak érzem a felárát. Úgy látom 120 körül mozog és nem is forgalmazzák sok helyen itthon. Ennyit már nem szívesen adnék ki rá! -
kissj83
tag
Sziasztok!
Androidos táblagépet szeretnék venni, ehhez kérném a segítségeteket.
Csak belföldről, újonnan, 10 colos kijelzővel.
Szinte csak általános használatra, netezésre, videók nézésére lenne használva. Sokkal inkább fontos, hogy egy jól összerakott, megbízható gép legyen, minthogy gyorsabb processzor hajtsa. Olyan 90e Ft körüli összeget szánnék rá.
A fórumon visszaolvasva láttam, hogy ez a két gép ajánlott ebben az árkategóriában:
Huawei Mediapad M3 10 Lite, Lenovo tab 4 10 plus
Abban tudnátok segíteni, hogy pár sorban leírjátok, hogy a két gép között mik a főbb különbségek?
Mik a főbb erősségeik, gyengéik?Mivel nekem nincs sok tapasztalatom ezekkel a gépekkel, rátok bíznám a döntést. Az előző LG G Tab 10-est is itt ajánlották és máig teljesen elégedett vagyok vele, de mivel bővül a család szükségesé vált még egy. Egyetlen gondom vele, hogy az 1Gb ram gyakran elfogy és újra be kell tölteni, háttérben megnyitott oldalakat.
-
kissj83
tag
Sziasztok!
Már vagy egy hete vagyok egy Lg G Tab 10.1, boldog tulajdonosa.
Megbízható, 10 colos készüléket akartam, főleg netezésre, videók nézésére, amire eddig egy Motorola Defyt használtam. Sokat vacilláltam az ASUS tf103CX-en is, de a kompatibilitási problémák miatt és a kisebb belső memória miatt végül az LG mellett döntöttem. Összességében elégedett vagyok vele, arra amire vettem, tökéletesen megfelel. Mióta játszani már nem szoktam, szívesen nézek DOTA 2 meccseket elalvás előtt, ami jól működik a Twitch TV alkalmazással.
Masszív készülék, a sebességgel semmi gond, a kijelző is szép, de azért látszik, hogy nem FHD.
Egyelőre két dolog zavar. Csak hordozható, kistöltőt adtak hozzá, amiről nagyon lassú a töltés és hogy a Plants vs Zombies 2 durván be tud lassulni rajta pedig nem gondoltam, hogy ilyen erőforrás igényes játék.
Más játékkal még nem próbáltam, de nyugtassatok meg, hogy ez nem a készülék hibája, hanem ennyire gyengén van optimizálva a játék!
Először féltem, hogy nagy lesz a 10 col, de a párom ragaszkodott a nagy kijelzőhöz, így ilyet vettünk. Akinek nem szempont a mobilitás és otthon használná, mint mi, nyugodtan vehet ilyet!Köszönöm mindenkinek, sokat segített ez a fórum a döntésben!
-
kissj83
tag
válasz csendes #54793 üzenetére
Engem is érdekel a dolog, mert egy ASUS TF103CX-el szemezek.
Egy ilyen -a témában egyáltalán nem jártas- halandónak, lelehetne végtelenül egyszerűsíteni a dolgot, hogy vannak-e olyan fontosabb programok amik nem mennek az atom miatt?
Végül is én játékra nem sokat használnám, de azért menjen rajta Plant vs. Zombie 2 és fel lehessen rá varázsolni a flashplayert. -
kissj83
tag
Arról van valakinek tapasztalata, hogy ha délután bemegyek az Edigitalba, ott is egy olyan tömeg fogad, hogy be se lehet jutni, vagy érdemes ott szétnézni?
Vagy nem tudja valaki, hogy vannak-e 10 colos tabletből, elfogadható akciók? Én be se tudok lépni, csak egyszer sikerült, de az se sokáig... -
kissj83
tag
válasz tjb007 #54757 üzenetére
Köszönöm!
Ez az ASUS Transformer Pad 10, TF103CX, 54.000Ft-ért jó vételnek tűnik a Média Marktban.
Úgy emlékszem az Extreme Digitalban is ennyi volt.LG G TAB 10.1-et szerettem volna, de ha nem tévedek ez nem sokban tér el tőle.
Ha tudtok segíteni, a kamerán kívül, mik a főbb előnyök, hátrányok? -
kissj83
tag
Most a Media Markt oldalát böngészem, az legalább megy...
[link]
Itt mik ezek az áresések sok helyen?
Pl:
LG G-Pad 10.1 Wifi piros tablet LGV700: 59.999Ft helyett 65.399Ft
SAMSUNG Galaxy Tab 4 10.1 fekete tablet 4G/LTE (SM-T535): 69.899Ft helyett 94.409FtKomoly akcióknak tűnnek
-
kissj83
tag
ASUS Transformer Pad TF103CX és TF103C között mi a különbség?
Árban elég nagy ugrás a kettő. -
kissj83
tag
válasz Milka 78 #54598 üzenetére
Nem is gondoltam, volna, hogy egy ilyen Zombis, ami viszonylag régi is ilyen erőforrás igényes. Minimum 9-10 colosat szeretnék, ez alá nem mennék.
Én is inkább az LG-t szeretném, az új ASUS Memopadot én is várnám, ha ugyanazon az árszintem jönne, mint a régi.
Esetleg tudsz most valami hasonló készüléket az LG G PAD árában, ami jó vétel lenne?
Köszönöm a segítséget! -
kissj83
tag
10 colos tabletet szeretnék, főként netezésra, videók nézésére. Semmi erőforrás igényes játék, inkább Plant vs. Zombie 2, vagy valami egyszerűbb.
Semmi komolyabb igényem nincs, csak, hogy pörgősen és megbizhatóan működjön. Csak otthon használnám, nem kell se 3G, se HDMI, se nem fontos a FHD felbontás. Hátlapi kamera se kell, helyette lehet tőlem sörnyitó is, annak is több hasznát venném. Egy elfogadható szintű előlapi kamera elég, skyphoz.
Úgy voltam vele, hogy 70e-t szánok rá, de szeretném minél olcsóbban megúszni a dolgot és reménykedek, hogy pénteken, az Edigitalnál, 50e körül hozzájutok egy használható példányhoz.
Eddig amikben gondolkoztam: LG G TAB 10.1, ASUS MEMOPAD 10.
Ezekre tudtok most valami jó alternativát?
Gondolom nem tudtok semmilyen infót, várható-e valami jó akció ebben a kategóriában pénteken, az Edigitalban? -
kissj83
tag
válasz alexw801 #52778 üzenetére
Köszi választ, még meggondolom dolgot, de valószinü az LG lesz végül. Jókat olvastam arról is.
[link]Mondjuk 1-2 hónap mulva lesz esedékes a vásárlás addig változhat.
Te teljesen elégedett vagy a Huawei FHD-vel? Fut minden rendesen? Esetleg flashplayert tettél rá?
Valami előny, hátrány?
Köszi! -
kissj83
tag
válasz tjb007 #52761 üzenetére
Köszi a tippet.
Az LG is egy lehetőség. Nem is hiszem, hogy egy ekkora képernyőn érezhető a FULL HD felbontás. Bár ezzel lehet sokan vitáznának.
Ha azt mondom, hogy elég nekem 1280 x 800 felbontás, akkor LG G Pad 10-nek, vagy Huawei MediaPad 10 FHD-nek a sebessége a jobb.?Szóval érdekelne, hogy ki melyiket választaná?
http://www.gsmarena.com/lg_g_pad_10_1-6354.php
http://mobilarena.hu/teszt/huawei_mediapad_10_fhd_hazai_palyan_jatszik/specifikacio.html -
kissj83
tag
Mit szóltok ehhez cucchoz? Nekem igen csak best buy kategóriának tünik.
[link]Itt igen jó áron van, erős gép, jó kijelzővel, csak kinai.
Vagy vannak egyéb tippjeitek ebben az árkategóriában? max 75e Ft.
10 colos kijelzővel, csak otthoni használatra. Sim nem kell, kamera lényegtelen. Videok nézegetése, netezés és Plants vs Zomies 2 lenne lényeg.Egy ekkora gépt mennyire lehet kényelmesen használni? Egy kézben nem nagyon lehet tartani. Pl. böngészés, vagy egy játék, mint a PvZ 2 mennyire esik kézre?
-
kissj83
tag
Cortex A9:
[link]22500 Ft-ért jó vételnek tűnik.
Erről mi a véleményetek? Esetleg valakinek személyes tapasztalat? -
kissj83
tag
-
kissj83
tag
-
kissj83
tag
Sziasztok!
Külföldön dolgozó ismerősöm akar tabletet, vagy kisebb notebookot venni. Elsődleges szempont az ár lenne, ezért kacsingat a tabletek felé. Felhasználási terület: MSN, Skyp, kapcsolattartás a családjával, netezés és filmet is tudjon rajta nézni.
Tőlem kértek segítséget, de én semmit nem értek ezekehez a táblagépekhez.
Tudnátok ajánlani valami olcsó készüléket ami megfelel ezeknek a kritéiumokna? Van valami „bestbuy” készülék mostanság, amit ajánlotok?Itt egy amit néztek:
[link]
Én óckodom az ilyen olcsó cuccoktól, de érdekelne, ti mit mondotok erre. Menniyt érdemes költeni rá, ilyen célú felhasználás mellett?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Garanciális M1, Apple iPad Pro 12,9 huvelykes (2021-es, 5. generációs) Wi-Fi + Cellular, 256 GB.
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest