Hirdetés
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: A kérdés...
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
BennyRay
üzenetére
Nálam nem akad semmi. A saját programcsomagomat használom minden droidomon. Felraktam rá, müxik. A billentyűzet magyarításával kellett játszani egy kicsit. Persze, ennél a tabnál sem minden fenékig tejföl.
Már régóta áll használatlanul az Apple billem. Ha érdekel, megegyezhetünk. -
cidalain
veterán
válasz
BennyRay
üzenetére
Előnye, hogy ismeri a B20 LTE frekvenciát, így lehet mobilnetezni is normálisan vele. Banggoodon olcsóbb kuponnal, mint wish-en, bár most épp nincs raktáron.
Banggodon van olyan postazasi mód, higy garantáltan nem kell fizetni áfát. Ehhez ingyen jár az áfabiztosítás is, így ha netán kellene fizetni, akkor a számla ellenében ezt visszatérítik. -
fjanni
tag
válasz
BennyRay
üzenetére
Én ezt vettem: [link]
2 hét alatt megjött, nem volt rá vám, most 69 k az ára billentyűzettel és ceruzával akció és kupon nélkül.
A billentyűzet nem BT, nem kell tölteni, vékony, kultúrált, jól használható, vettem rá 0,5 k-ért egy magyar bill. matricát, teljesen jó (csak a hosszú i hiányzik róla).
A ceruza is jó, bizonyos programokban nyomásérzékeny (eltérő vastagságú vonalakat lehet vele húzni).
Szerintem aki ebben a kategóriában keres használható tabletet, internetre, filmre, office fájlok alapszintű kezelésére, emailezésre annak ez best buy.
Ja és van magyar szervize, garanciát lehet ott intézni. -
cidalain
veterán
válasz
BennyRay
üzenetére
Gyári billentyűzet nem alapértelmezett, nem nagyon van ilyen.
Teclast T30-nak van olyan verziója hogy adnak hozzá gyári billt.GSM modem? Hanghívást szeretnél? Vagy mobilnetet? Mert ahhoz 4G modem kell, viszont a B20 LTE sávot nem tudja a Tecast, így csak korlátozottan használható itthon.
Szóval eléggé nehéz ügy olyat ajánlani, ami mindenben megfelelne neked.
Mondjuk 100-ból, vagy ugye a vámolás is ha beleférna akkor a kereted tulajdonképpen 130 ezres, így itthon is van választék, kivéve a gyári bill opciót nem lehetne kipipálni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- APPLE IPAD 10.GEN 64GB Wifi , Pink szinben, Üzletből, 27% ÁFÁS
- IPAD PRO 12.9" 2. GEN 256GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAl, 27% ÁFÁS
- újszerű iPad Pro 11" (M4) (2024) M4 chip Wi-Fi + Cellular 256GB silver ezüst Apple garancia
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
- Samsung Galaxy S22 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Dr.NX