Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
tepenzed
őstag
válasz gyvince #55468 üzenetére
öhm ha egy kis újdonságra vágysz próbáld ki az ipadet, viszont készülj rá,hogy lehet gyakran kell szervízbe járj vele, elég sok a gyári hibás és után is kijön néhány idegesítő hiba rajta.
gyári hibák: kijelző elszineződik ha kicsit erővel nyomod hátul(kb majdnem minden készüléknél), 50% hang felett kb rezonál az egész tab, illetve már mikor megveszed vagy később kijöhet rajta az úgynevezett pattogó hangot hallasz, mikor csak úgy random pattog az ipad(sokan vitatják hogy hw vagy sw probléma)
én visszakértem az árát, pedig vágytam rá, de az apple is átállt az olcsón csináljuk meg és basszunk át mindenkit stratégiára
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple iPad 9 gen. 10.2 2021 Wi/fi 64 GB Space Grey üvegfóliával és tokkal
- Alcor Zest Q880S Táblagép
- Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) (4+64GB, 4G LTE, vadonatúj, garancia: 2025.09.14-ig)
- Ipad mini 4 16gb tablet gold 95% akku állapot
- Oukitel OT8 6+24gb ram / 256GB Ips 11" Ips 2K felbontás dual sim 4db hangszóró
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest