Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
sitotomi
tag
Hát érdekesek az árazások, de nekem pl. a tartozékok lényegében feleslegesek, lévén van egy G2-m... és akkor igazából minek fizessek a fülesért meg a töltőért mikor nem kell? Bár gondolom az árkülönbözetnek csak kis hányadát teszi ki a garanciához képest, tehát a garancia teljesen jogos felvetés azért a plusz 10-15k-ért.
Csak azért vagyok bátrabb a garival, mert még sosem ütöttem meg a bokámat. Vigyázok a dolgokra, nem terhelem "halálba" az eszközöket és szerencsére még a típushibák is elkerültek. kopp kopp
Egyébként az edigitallal azért nem számoltam, mert nem akarok fehéret.
Illetve még olyan gondolat jár a fejemben, hogy a Gpad 10.1 is nagyon bejön, az a 8000mah aksi elég nagy vonzerővel bír, de nem tudom, kompenzálja-e a gyengébb hardvert és kijelzőt. (film, net, olvasás)
+ Kövi év elején jön ki talán újabb LG tab, akkor gondolom ezeknek az ára megint leesik, így érdemes lehet várni vele... Mondjuk még így is odébb van a vásárlás, mert karácsonyra kellene, és még lehet, hogy karácsonyi akciók is lesznek... viszont, ha mindig halogatom a vételt, eljár majd az idő ezek felett...
Eléggé tanácstalan vagyok, sok a befolyásoló tényező...
-
Nataniel
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AliExpress tapasztalatok
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- iPad 7 32GB Wifi Megkímélt/1 hónap gar./Akku 83%/p4562
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX