- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
melan
senior tag
válasz
sitotomi #55451 üzenetére
Csak nehogy új járj, mint én... Kinéztem magamnak az Edigitalnal az LG 8.3-at, csak vártam, hátha esik az ára 75-ről. Mondván, jönnek az akciók. Erre már nem lehet kapni csak a fehéret, a feketét már nem forgalmazzák, máshol meg nem mertem megvenni. 75-öt most sem adnék érte, de 65 körüli áron sztem nagyon jó vétel lenne... A 10.1-es Milka78 (asszem) dicsérte itt nagyon.
-
ClioRS
őstag
válasz
Én is mindig vigyázok minden eszközömre, mégis volt már nem egy szervizben. Az sem mindegy, hogy pl kijelző csere esetén nem gyári kerül bele, ha nem utángyártott, ami lehet, hogy nem olyan minőségű, mint a gyári.
Lehet, hogy eddig elkerült a hiba, de csak egyszer haljon be az alaplap, mindjárt más lesz a véleményedNe legyen így, ne érts félre, de az, hogy eddig valami nem történt meg, nem jelenti azt, hogy holnap vagy akár ma nem fog...
-
q2w3
senior tag
válasz
Nem ugyan az a töltő szerintem. Nekem is G2m van, és van itthon 2 tablet. És hiába gyengébb kategoria a tablet, erősebb töltő kell hozzá. A gpadhoz is erősebb töltőt adnak. Nem csak amperben, de voltban is szóval én nem ilyeneken spórolnék. Inkább alig használtban itt megvenném a phn, jó esetben 60 körül garanciával is találsz. Teljesen felesleges ilyen light boxokkal szenvedni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Apple Ipad 10.generáció
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest