Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
mnbtrew
csendes tag
Sziasztok!
segítséget szeretnék kérni:
még soha nem volt a kezemben tablet, de azt hiszem szükségem van egyre.
elvárásásaim: gmail fiók, office, pdf, teamviewer fusson rajta, 3g-t tudjon, ne kelljen soha szervízbe vinnem, és ha lehet 50ezerbe férjen bele(skót görény is vagyok). de minél olcsóbb, annál jobb.használt nem érdekel.
nem tudom mekkorát szeretnék, nagy lapát mancsom van, meg vakegér is vagyok, de ezért nem biztos, hogy 10 collosra van szükségem.
ha lehet tudjon magyarul, és csak maximum tölteni kelljen, mást nem akarok vele foglalkozni.köszi a válaszokat, üdv:
t -
mnbtrew
csendes tag
válasz
b0bcat #28109 üzenetére
Szia!
teljesen jó a Concorde is. őszintén szólva concorde/prestigio/myaudio/stb kategóriában néztem. használós, nyúzós munkaeszköz lesz, sajnálnék egy drágábbat. kínait azért kérdeztem, mert itt a fórumot olvasva az a kép alakult ki bennem, h a kínai "kínai tablatek"
ár/értékben jobbak az itthon elérhetőknél. de csak ötleteltem.
köszi, akkor asszem várok januárig
üdv:
t -
mnbtrew
csendes tag
Sziasztok!
segítenétek kicsit agyalni:
szerintetek adott tabletetet érdemesebb inkább most megvenni (közelgő szülinap miatt mindenki akciózik) vagy inkább januárban (bennragadt készlet kisöprése)?
másik, ismertek-e olyan boltot, ahol kínai tabletet (tudom, ami nem ott készül az hamisítvány, de a Window, Onda, Lenovo, stb-re gondolok) tudok áfás számlával venni. cég kifizetné, de azt mondták áfa mentes számlát ne merjek vinni, mert megetetik velem....köszi, üdv:
t -
mnbtrew
csendes tag
Sziasztok!
tanácsot szeretnék kérni:
szeretnék venni az asszonynak tabletet. netezésre, olvasásra használná.
mindenképpen hazai forgalmazótól szeretném venni (adózási illetve garanciális okokból), ráadásul nem vagyok egy Mek-mester (a csajom se), nem akarom berhelni az nagyon fontos, h bekapcsolom, és menjen. jól, gyorsan, megbízhatóan
szerintetek a 8"-os jól olvasható, vagy vegyek inkáb 10" körülit.
olyan 50-60 ezer körül szánnék rá. persze, ha olcsóbban meg lehet oldani, az nem baj.
Concorde 9.7 Ips-t néztem, esetleg várjam meg a Novumot? vagy esetleg valamelyik Myaudio? de lehet, h valami kisebb is jó lenne.
vagy van valami ötletetek esetleg ezen felül?
tényleg elolvastam egy csomó cikket, de a legtöbb tesztben van egy "de" ami elbizonytalanít.
az igazság az, h élőben még sosem láttam tabot, lehet, h tényleg elég lenne egy kisebb, nem kéne 10"-os, csak arra gondoltam, h ha sokat olvasod nem mindegy mekkora képernyőt nézek.tudom, amatőrök a kérdések, ha nem itt kellet volna kérdeznem kérlek abban segítsetek, melyik totyikban kérdezhetek
előre is nagyon szépen köszönöm tanácsaitokat
üdv:
ht
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3301
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest