- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
Csak pre-rooted volt a készülék, tehát semmi nem fért hozzá a rendszerhez rendszergazdai jogokkal, most viszont hogy úgymond "aktiváltad" most lett teljesértékű a root hozzáférés.
Azt pedig onnan veszed észre, hogy valami alkalmazás root jogot kér, hogy az adott alkalmazás indításakor felugrik egy supersu popup ablak, és ott dönthető el, hogy megadod vagy megtagadod az alkalmazásnak a hozzáférést.A root hozzáférést pedig szintén a SuperSU alkalmazással tudod teljesértékűen eltávolítani,ehhez indítsd el a SuperSU alkalmazást, lépj a beállításokhoz, és választ a teljes unroot lehetőséget, ezzel eltávolítod a su binárist (elérési út: system/xbin/su) és az alkalmazás is eltávolításra kerül.
-
kelzsoca
félisten
Gondoltam, hogy ilyen probléma lesz, az ES File Explorer-el miután a beállításaiban bekapcsolod a root kezelést és a system-et írhatóvá teszed, meg tudod keresni, és akár ki is tudod törölni a su binárist.
Esetleg a Root Explorer, Root Browser stb.. alkalmazások is használhatóak. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Path of Exile (ARPG)
- Bluetooth hangszórók
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged