Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- 
			  LOGOUT ▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼ 
 (A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
 Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
- 

nobela senior tag Sziasztok, hogy lehet megoldani hogy film nézésnél HDMI-n kikapcsolt képernyő mellett is kiküldje a jelet a cucc? 2 féle lejátszóval is próbáltam, lehet hogy béna vagyok de eddig csak képernyő klónozást találtam... (Navon Predator 7, 4.4.2) 
- 

nobela senior tag Sziasztok, az lehetséges hogy HDMI-n nincs 1080p csak 720p ?  (4.4.2, Navon Predator 7) 
- 

nobela senior tag Hehe, úgy látom rajtam kívül még jó pár embert megszopattak ezzel az 1 Gb-s telepítési limittel... Tényleg nem értem ehhez hogy adhatja a nevét a google, mindenesetre nálam elérték hogy soha a büdös életben nem veszek többet androidos terméket. Bravó.  
- 

nobela senior tag válasz  tjb007

üzenetére tjb007

üzenetére"A te esetben nincs árparticionálásra lehetőség." Oké, akkor mire van?  Mert az 1 Gb-t lefoglalják azok az alapvető appok amik mindenképpen kellenek. Viszont ezek mellé már esélytelen vagyok pár játékot feltelepíteni??? Ezt kapom 30k-ért egy 4.4.2-es, messze nem a legolcsóbb Andoidos tabtól? A Google tényleg a nevét adja ehhez? Mert én most jobban szidom őket mint az MS-t bármikor... (Hangsúlyozom, 2 különböző márkájú, árfekvésű és konfigurációjú tabról beszélek, mindkettőn UGYANEZ a probléma) 
- 

nobela senior tag válasz  khalox

üzenetére khalox

üzenetére"Vagy: a rendszer teljes átparticionálása, hogy az alkalmazások számára használható terület minél nagyobb legyen." Szóval ez GYÁRILAG ennyit tud??? 1Gb-re lehet appokat telepíteni összesen? A pofám leszakad hogy így ki mernek adni cuccokat  Amúgy ez a rendszer teljes átparticionálása hogyan működik? Mert igazából azért vettem 4.4.2-vel tabot, hogy ne kelljen a rendszerrel szívnom...  
- 

nobela senior tag válasz  nextman

üzenetére nextman

üzenetére"Ami hattertarnak hasznalhato az a 8 GB, ezt persze nem tudom, hogy oszlik el." Na igen, ebből 2 partíció látszik: egy 1 Gb-s, és egy 4,20 Gb-s... Az 1 Gb-s nagyon gyorsan megtelik, ezután pedig nem enged több appot telepíteni mondván nincs több szabad hely  Nos, az 1Gb-s partíción tényleg nincs, de a 4,20-as még szinte teljesen üres! (Amúgy 2 különböző tab van a családban, és MIND A KETTŐNÉL UGYANEZ a helyzet! Ebből gondoltam hogy ez Android jellegzetesség) 
- 

nobela senior tag Sziasztok, az első androidos cuccomat próbálom belakni (Navon Predator 7). 1 Gb Ram, 8 Gb Flash Drive a tárhely a leírás szerint. Néhány app gyorsan lefoglalja az 1 Gigát, innentől nem lehet további appokat telepíteni??? Mert a belső tárhely ugyebár két felé van osztva 1 Gb és 4,20 Gb részekre, de ez utóbbi hiába szinte teljesen üres, telepítésnél azt a hibaüzenetet kapom hogy nincs több szabad hely...  (a gyorsítótárat az 1 Gb-s partíción természetesen kiürítettem) 
- 

nobela senior tag Sziasztok, új vagyok Android fronton, és 2 különböző tabletnél is azzal szembesültem hogy a belső tárhely 2 felé van osztva, egy 1 gigás és egy ~4 gigás részre. Az 1 gigás percek alatt betelt, és most nem enged több alkalmazást telepíteni mondván nincs elég tárhely...  Ilyenkor mi a teendő, mindkét tabletet hivatalosan, újonnan vettem és a dobozon egyértelműen az van feltüntetve hogy RAM 1 Gb, Flash Memory 8 Gb! Az egyiken 4.4.2 van, a másikon valami régebbi 4.x.x 
- 

nobela senior tag Ide is berakom, hátha valakinek segíthetek vele: MINDENKI ÓVAKODJON A Navon Predator 7-től! Pár perc alatt ezeket találtam: MinDigTV 
 TuneIn
 Investing.com
 Microsoft Office MobileNEM KOMPATIBILIS a Navon Predator 7-tel !!!  És ez csak egy rövid kivonat. Pénzt kérnek egy jóformán használhatatlan vasdarabért! ILYENKOR KIT KELL ELKÜLDENI A JÓ K**VA ÉDESANYJÁBA?  
- 

nobela senior tag Sziasztok, az min múlik hogy egy adott app egy adott tableten elindul-e? Most vettem egy Navon Predator 7-est, 4.4.2, HD felbontás, nem is Intel proci, és mégis RENGETEG appnál azt írja hogy nem kompatibilis a készülékemmel. Mindjárt szétrobbanok olyan mérges vagyok  
- 

nobela senior tag Concorde Tab VIVO-ról kerestem tesztet de nem találtam sehol... Az árkategóriájában látott tabokhoz képest nagyságrendekkel jobbnak tűnik a képernyője, MM-ben 28e. A23 / 1gb / 4.2.2 / 7'85" Jó ajánlat ez ennyiért? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Apple TV 4K 2.gen (A2169) 32 GB 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX
 Dr.NX