- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
nglc
csendes tag
Sziasztok,
Fiamnak /9 éves/ szeretnék venni egy tabletet, mely kiválasztásában kérném a segítségeteket.
Felhasználási terület nagyon kevés internet, sok-sok játék, és hosszabb utazás esetén film nézes autóban.
Egyenlöre még azt sem tudom eldönteni mekkora méret lenne neki ideális, szóval ebben adjatok tanácsot elöször.
Keret 40K környékén lenne, ha ennél olcsóbban lenne megfelelő azt nem bánom, de ha picivel többe kerülne az ideális akkor nincs kőbe vésve a 40K-s határ.
Amit én személy szerint elvárnék a géptől, gyors és megbízható legyen, játékok ne akadjanak rajta, ne fagyjon, filmek miatt minél szebb kijelzője legyen, memóriát lehessen bőviteni.
3G nem fontos, otthon van wifi, és csak magyarországon forgalmazott garanciális új készülék jöhet szóba.
Asszem nagyjából ennyi, remélem nem hagytam ki semmit, és tudtok segíteni.Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- iPhone topik
- Anime filmek és sorozatok
- Tőzsde és gazdaság
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Windows 10
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Bontatlan E olvasó..
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- Lenovo Tab K10 / M11 8GB RAM, 128GB - WiFi
- iPad Pro M1 256 GB + Apple Pencil 2 + Magic Keyboard + USB-C Hub
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3532, 93% Akkumulátor
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest