- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benex
senior tag
Sziasztok!
Gondoltam leirom, hogy a választásom egy Samsung galaxy tab3 8.0 LTE -re esett. Mivel irtam , hogy nekem fejlesztésre kell , gondolom nem igazán van értelme ennek a tabnak.A magyarázat: Azért ezt választottam , mert úgy vagyok vele , hogy európába akik androidos készüléket használ azoknak szerintem közel 30-50% samsung készüléket használ. (Jó reklám miatt terjedt el szvsz.) Ezért én úgy gondolom , megéri ha a tablet app részben erre , külön a "szép" tácsvizes UI-hoz alkalmazkodok egy appal majd, bízva a samsung továbi sikereiben (S5 mondjuk pont csúnya lett szvsz, de biztos vagyok benne, hogy azt is sokan fogják venni).
Pénteken vettem meg és be kell , hogy valljam nagyon megtetszett. Hiába csak két magos proci másfél GB ram de egy 8"-os kijelző, és eddig (lekopogom) nem volt se kisebb se nagyobb akadásom.(Ellenben barátnőm s3 mini-je , sokat laggol, akad etc.)A kijelző szerintem nagyon szép (N4 kijelzőjéhez képest igaz nagyon erősek a színek számomra),maga a készülék is egészen kézre áll, nem csúszik ki a kézből (igaz életem első tabletje, ezelőtt fogni se sokat fogtam ).Nem bántam meg , hogy ezt választottam
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 3 Tablet - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű
- Eladó iPad 10.9 (2022)
- Bomba ár! HP Elite X2 1012 G2 i5-7300U I 8GB I 256SSD I 12" 2K+ Touch I CAM I W11 I Gari
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- Honor 400 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest