Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Benex

senior tag

Sziasztok!

Gondoltam leirom, hogy a választásom egy Samsung galaxy tab3 8.0 LTE -re esett. Mivel irtam , hogy nekem fejlesztésre kell , gondolom nem igazán van értelme ennek a tabnak.A magyarázat: Azért ezt választottam , mert úgy vagyok vele , hogy európába akik androidos készüléket használ azoknak szerintem közel 30-50% samsung készüléket használ. (Jó reklám miatt terjedt el szvsz.) Ezért én úgy gondolom , megéri ha a tablet app részben erre , külön a "szép" tácsvizes UI-hoz alkalmazkodok egy appal majd, bízva a samsung továbi sikereiben (S5 mondjuk pont csúnya lett szvsz, de biztos vagyok benne, hogy azt is sokan fogják venni).

Pénteken vettem meg és be kell , hogy valljam nagyon megtetszett. Hiába csak két magos proci másfél GB ram de egy 8"-os kijelző, és eddig (lekopogom) nem volt se kisebb se nagyobb akadásom.(Ellenben barátnőm s3 mini-je , sokat laggol, akad etc.)A kijelző szerintem nagyon szép (N4 kijelzőjéhez képest igaz nagyon erősek a színek számomra),maga a készülék is egészen kézre áll, nem csúszik ki a kézből (igaz életem első tabletje, ezelőtt fogni se sokat fogtam ).Nem bántam meg , hogy ezt választottam :)) :)

Új hozzászólás Aktív témák