- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Ne haragudjanak meg a tulajok de ez a tablet továbbra se egy kapkodó idegbolond.
A Chrome-al borzasztó nyögvenyelős, az érintéssel scroll-ozásnak olyan késleltetése van hogy ihajj, Android-os Firefox laggol. A gyári böngészővel a legtűrhetőbb bár úgy is gondolkodik egy-egy lap betöltésénél viszont ott legalább ha már az oldal betöltődött a scroll rendben van. Viszont sajnos ezzel dobhatom is a Chrome-os szinkronizálást a többi kütyümmel.
Adobe Reader alatt a PDF olvasás egész gyors ahogy néztem, A4-es cuccok is jól olvashatóak ekkora kijelzőn, erre úgy tűnik tudom használni.
Nem fogok rajta játszani de azért még is nézzük mit tud. Elindítanám rajta a Carmageddon Android portját és meg sem nyikkan, még a menüig se jutottam el.
Facebook kliensben a görgetés nagyon darabos (mondjuk ez még a Nexus5-ön sem tökéletes, tipikus vacakul megírt program). Ugyanez a Google+ kliensben alig észrevehető, itt azért ez is dadogós kicsit.Programok betöltése szüttyögős, míg a Nexus-on minden instant nyílik, itt az alkalmazás ikonra bökéstől számítva eltelik 2-3 mp mire megjelenik valami és az sem feltétlen a használatra kész program hanem még az is töltöget, vagy tök fehér kép fogad. Kb. egy jól belakott Galaxy S2 szintjét hozza gyári szoftverrel úgy hogy szinte semmi nincs rajta. És az a hardver már jócskán több éves.
Úgy látom a homescreen-ről a feles képernyőket sem lehet kidobálni. Ezt bármelyik Android tudja, ebben nem tudom miért kellett letiltani.
Így 60 ezerért ez kicsit kiábrándító, ennél többet vártam. Nem tudom hogy tényleg nekem túl nagyok az igényeim így 2014-re vagy csak tényleg ennyire tesz minden gyártó a sebességre
Bele se merek gondolni hogy a 30 ezres tablet-ek mit tudhatnak sebességben, vagy a sokkal lassabbnak beállított WayteQ xTAB-100qcr ami helyett ezt választottam. Ez egy 4 magos tablet 1GB RAM-al. Tudom hogy egy Rockchip és nem egy rendes Snapdragon, na de ennyire ne legyen már lassú
Valamelyik videóban mintha láttam volna hogy a felbontást vissza lehet butítani. Megnéztem volna mennyit változtat a dolgon de úgy látom ebből valamiért ez szoftveresen kimaradt.
babicsbalu: Megkeresed a hivatalos oldalon a tablet aloldalát, majd support és a firmware részről letöltöd a zip-et ha van. Benne van minden ami szükséges. Csak lehet játszani kell vele kicsit, mint nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- World of Warships
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen házat vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S11 / TAB S11 Ultra - 3 év GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest