- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
SUPREME7 #46103 üzenetére
Felraktam a doksiját Google Drive-ra: [link]
1.7-es Batch Tool van a firmware update mellé csomagolva egyébként, szóval ez sem passzol a screenshot-okkal a doksiban.Közben olvasom a neten hogy állítólag az update tool nem szereti az USB 3.0-ás portokat. Próbáltam 2.0-ásban és 3.0-ásban, egyikben sem jó. Próbáltam a tool-t rendszergazda módban indítani, úgy se jó. Se akkor nem látja a kütyüt ha a táblát normálisan elindítom és aktív a USB debugging (MTP módban van egyébként csatolva), se akkor ha recovery módban megy és rádugom az USB-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bontatlan E olvasó..
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eladó szép állapotú Samsung S10+ 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest