Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Multi13

tag

Sziasztok!

kb. 2 hete vettem egy Prestigio MultiPad 4 Quantum 7.85 (PMP5785C_QUAD) tabletet, amivel teljes mértékben elégedett vagyok, viszont felmerült 1-2 kérdés, melyekben remélem tudtok segíteni.

1. Belső (SD) tárhellyel kapcsolatos, ugyan is számomra nem igazán elegendő a beépített (internal storage) mérete, ami kb. ~5 GB. Tudom lehet bővíteni SD kártyával (ez meg is van oldva), viszont a fő problémám az, hogy az android/data és obb adatok ezen az internal storage-n tárolódnak, így pl. egy RR3 + NSFMW kombó szinte teljesen lefoglalja ezt a memóriarészt, így nem marad hely a további programok tárolására. A kérdésem az lenne, hogy miként lehetne megoldani, hogy ezek a tartalmak ne a belső, hanem a "külső" SD kártyára kerüljenek? (ami jelen esetben 16 GB)
    Csak custom ROM-al lenne lehetséges v. létezik más megoldás is erre?

2. TV-vel való összeköttetés során maximum 1280x720-as felbontásra van lehetőségem. Anno eredetileg egy MultiPad 2 Prime Duo 8.0 volt a terv, ami kb. 2 napig volt nálam, viszont pixel hiba miatt inkább visszavittem és kicseréltettem a picivel erősebb és újabb Quantumra. Ez csak azért írtam, mert a Prime Duo ment 1920x1080-as felbontással is, és ez miatt picit értetlenül állok a dolgok előtt, hogy a Quantum-nál miért nincs FullHD-ra lehetőség?..., mikor kb. u.a. a soc (sőt még erősebb is). Erre esetleg vmi 5let v. megoldás v. ez is már a custom kategória?

Előre is köszönöm a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák