Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mexel

veterán

Ha már Prestigio is szóba kerül a Wayteq- és Alcor-ok mellet, csak egy személyes észrevétel: A 8"-os 1024x768-as IPS kijelzős gépeket nézegettem és hasonlítgattam össze. Néztem 7"-osokat is, de a 8-as volt a fő csapásirány.
    Amit észrevettem, vagy legalábbis én úgy láttam, hogy a Prestigio-nak a képe más mint a többieké. Nekem kicsit kékes árnyalatúnak tűnik, kicsit "mogorvábbnak". Lehet hogy ezt csak én láttam így, de a többi kijelző színesebbnek tűnik. ( talán más színhőmérsékletre vannak állítva? )
    Nekem minden prestigio így tűnt, és ezért estek ki főként a szórásból.
    Mielőtt bárki szeretne belekötni a mondanivalómba, nem azt írom hogy nem szép a képe, hanem nekem úgy tűnik hogy kicsit más mint a többié. Nyilván ha nem látok egymás mellett több gépet nem is tűnik fel esetleg, biztos hogy önmagában annak is gyönyörű képe van. Hozzám közelebb ált a többi kijelző színvilága, csak ezt akartam leírni.
    ( 2 boltban is volt prestigio állvány, és mindkettőn voltak hibás kiállított darabok, valamelyiken a töltőcstlakozó nem érintkezett, van amelyik nem működött rendesen - de mondjuk nem csoda amennyien piszkálják)

Új hozzászólás Aktív témák