- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vermilion69
aktív tag
Sziasztok,
Remélem jó helyre írok. Abban kérném a hozzáértők segítségét, hogy milyen tabletet vegyek?
Semennyire se értek hozzájuk, teljesen szűz számomra ez a téma, szóval minden segítségnek nagyon örülnék!Amik szempontok:
-lehetőleg minél olcsóbb legyen
-egyetemhez kéne, mert levelezőre fogok járni és pár napot ott fogok tölteni és nem akarom a nagy notimat hordozni
-gépelni is szeretnék rajta, mert órákra is be akarom vinni, én gépíró vagyok szóval nem tudom billentyűzetet vagy valami lehet-e hozzá csatolni, vagy lehet-e hasonlóan gépelni mint rendes billentyűzeten (nem tudom erre milyen opciók vannak)
-netezés
-esetleg játékok, mert az utazás legalább 6 óra lesz minden átszállásommal együtt
-olvasnék is rajta, szóval nem tudom van-e olyan ami annyira nem gyilkolja a szemet
-márkanév nem számít, de garancia az legyen ráMost hirtelen ennyi jut eszembe, várom mindenki segítségét.
Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy Watch 6 LTE 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest