- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLine3000
addikt
Nagyjából fogalmam sincs, milyen tabot vegyek? Vagy egy gyengébb hardverrel, de nagyobb háttértárral rendelkezőt, vagy ilyen Concorde Tab Speed kategóriájút? Minél többet olvasgatom a fórumokat, teszteket, annál bizonytalanabb vagyok. Legszívesebben egy kétmagost vennék, de ahogy olvasgatom a fórumokat, majd minddel vannak gondok.
Mondjuk általánosan internetre kéne, meg lányomnak egyszerűbb gémekre. Meg néha Gta szerűekre. Ez utóbbira nem biztos, h egy gyengébb elég lenne.Néztem ConCorde, Koobe, WayteQ, BluePanther, Prestigio tabokat, de előrébb nem jutottam. Legutóbb a Prestigio MultiPad 7.0 Pro Duo-nál kötöttem ki, mire észrevettem, h nincs benne bluetooth... Pedig már majdnem rendeltem egyet. Nézegettem egy darabig egy Nextbook 7" Premium SE 8GB cuccot is, de mondjuk a Concorde Speed alig drágább és hardveresen jobb nála.
Ezeket néztem:
Nextbook 7" Premium SE 8GB, 30e (2x1.5gzh+Mali 400MP2)
ConCorde Tab Speed, 34e
Koobe 7" X7 Slim Plus 8GB, 34e
WAYTEQ 7" XTAB-70DCI 8GB, 35e
Prestigio MultiPad 7.0 Pro Duo, 36ealsóbb kategória:
ConCordeTablet PC tab ONE 7" 8gb vagy 16gb 21-25e
Bluepanther 7" Voyager S+ 8GB, 22-23eAz erősebbek közül mik a tapasztalatok? A gyengébbeknél egyszerűbb lenne a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (238)
- iPad Pro 2021 11" 3.Gen 128GB Space Gray + Apple Pencil
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Pro 12/512GB Szép állapot! Jótállás: 2027.08.12.-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest