Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Levél gyermekemnek
- VHS digitalizálás
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Elnezest, hogy nem vagyok kepben, bocsanat ha volt, kereso nekem nem dobott semmit.
Ez a termek milyen valos erteket kepviselhet? [link] Mi lehet a rossz benne? Azt latom, hogy a proc. sorszama alacsonyabb, de semmit nem tudok a hardverekrol.
9-10 inch, min. 1G ram, es legalabb 1024-es felbontas, es legalabb 4.0 de a 4.1 erosen preferalt feltetelekkel, ha hajlando vagyok kulfoldrol is rendelni, akkor sincs afa nelkul se sokkal jobb ajanlat ahol en neztem, es ehhez van gari - de szoljatok, ha rosszul latom.
Amire NEM lenne hasznalva, az a grafikus jatekok. Sot, nagyjabol kizarolag bongeszes es bill-t csatolva hozza emailezest tervezek rajta, egy halodo eeepc901-t valtana ki, de van masik laptop meg nagygep is, office nem baj hogy nem lesz. Egy pdf-et meg csak kinyit me'g, ha kell (par oldalas, pl. bankok kondilistaja). Neha max. skype.
Elvileg tudnek varni is, ezt csak akkor vennem meg, ha tenyleg jo az ar-ertek arany igy learazva.Elore is koszi a velemenyeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 100% Akkumulátor
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX