- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shoo
senior tag
Lassan kezd körvonalazódni, hogy milyen tabletet is szeretnék.
A Prestigio MultiPad 10.1 ULTIMATE 3G nagyon tetszik főleg azért, mert van benne modem, az RK3066-ot ismerem és meg vagyok vele elégedve, de a tablet hangszóróiról olvastam pár negatív véleményt és van ahol az akku üzemideje nagyon kevés.
Szemezgettem még a Lenovo A2109-el, de ebben nincs modem.
A multkor a MM-ban sikerült szemügyre vennem az Asus Memopad-ot, ami tetszett és árban is megfelelő, plusz egy megbízható márka, de sajnos szintén nincs benne modem.
A 10.1-es Galaxy Note is tetszik, egy jó soc-al rendelkezik, saját ceruzája van, jobb hangszórók, bár az olcsóbb verzióban nincs 3g és a kijelzőjét se mondják olyan szépnek, mint az ips kijelzőket.
Kijelző szempontjából nagyon tetszik az Acer A700, de nem vagyok benne biztos, hogy az andriod rendszer valóban szebb lenne ezen a felbontáson.
A kínai tabletek közül a Ramos W30HD is nagyon szimpatikus, de nincs benne hdmi csatlakozó és szerintem ez elég nagy hátrány.
Ti mit gondoltok? Esetleg tudtok hasonló tabot ajánlani ilyen árkategóriában, ami legalább ezt tudja és nem lehet melléfogás?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Jövedelem
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Villanyszerelés
- Elektromos autók - motorok
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest