Új hozzászólás Aktív témák

• Shoo

senior tag

Lassan kezd körvonalazódni, hogy milyen tabletet is szeretnék.

A Prestigio MultiPad 10.1 ULTIMATE 3G nagyon tetszik főleg azért, mert van benne modem, az RK3066-ot ismerem és meg vagyok vele elégedve, de a tablet hangszóróiról olvastam pár negatív véleményt és van ahol az akku üzemideje nagyon kevés.
    Szemezgettem még a Lenovo A2109-el, de ebben nincs modem.
    A multkor a MM-ban sikerült szemügyre vennem az Asus Memopad-ot, ami tetszett és árban is megfelelő, plusz egy megbízható márka, de sajnos szintén nincs benne modem.
    A 10.1-es Galaxy Note is tetszik, egy jó soc-al rendelkezik, saját ceruzája van, jobb hangszórók, bár az olcsóbb verzióban nincs 3g és a kijelzőjét se mondják olyan szépnek, mint az ips kijelzőket.
    Kijelző szempontjából nagyon tetszik az Acer A700, de nem vagyok benne biztos, hogy az andriod rendszer valóban szebb lenne ezen a felbontáson.
    A kínai tabletek közül a Ramos W30HD is nagyon szimpatikus, de nincs benne hdmi csatlakozó és szerintem ez elég nagy hátrány.
    Ti mit gondoltok? Esetleg tudtok hasonló tabot ajánlani ilyen árkategóriában, ami legalább ezt tudja és nem lehet melléfogás?
    Előre is köszi!

Új hozzászólás Aktív témák