Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rigormortiis
veterán
válasz sssirius #90090 üzenetére
A Pad 5 nagyon jó, én nemrég váltam meg az enyémtől, de jó szívvel tudom ajánlani.
Szerk: most látom, hogy a Netflix is szempont, akkor viszont nem ajánlom, mert gyakran visszaugrál L3-ra.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Exian
addikt
válasz sssirius #65867 üzenetére
""nem kompatibilis készülék". Ilyet nem tapasztaltál vele?"
Én konkrétan nem. Igaz, arra a tabletemre túl sok mindent nem is raktam fel, csak ami kell munkához. Azt a tabletet szinte csak távoli adminisztrációra használtam, távoli gépekre való belépésre és karbantartásra.
Ehhez a teamviewer, a Microsoft RD kell csak. Ezen kívül fájlkezelőket raktam fel (ES File Explorer, Total Commander), ezek mind gond nélkül felmentek. Mivel játékra nem használtam, így arról nem tudok nyilatkozni. Illetve, Angry Birds verziókat próbáltam, azok mentek.
Mindenesetre jelenlegi árán már nem annyira jó vétel szerintem, van annyiért több, jobbféle refurbished példány más márkáktól, én a múltkor, pár hétig futó 20.000 ft alatti árra írtam, hogy annyiért viszont teljesen jó, annyiért egész biztos, hogy nincs jobb. Szerintem,
[ Szerkesztve ]
-
-
Azolcsóság
csendes tag
válasz sssirius #54202 üzenetére
Szinte ugyanazok, csak az olcsóbbikban nincs ugyebár GPS. Ha számít
1GB RAM kell, de viszont a 2GB RAM meg már szintén egy más árkategória. Ilyen áron négymagos, 1GB RAM-os tableteket lehet vásárolni. Szerintem jó választás az IPPO.(#54211) jukar69
PM Megy[ Szerkesztve ]
azolcsosag.hu - Rendelés Kínából (mobil,tablet,kütyük), levásárolható vám, PH!-soknak egyéni árak (írj)
-
Azolcsóság
csendes tag
válasz sssirius #54198 üzenetére
GDIPPO BS10
IPPO V11
Ippo T10N - Ebbe van GPS is úgy tudjuk.Ezek mind kb 30k környékén vannak, 10", 1GB RAM hogy legyen elég netre-filmre.
[ Szerkesztve ]
azolcsosag.hu - Rendelés Kínából (mobil,tablet,kütyük), levásárolható vám, PH!-soknak egyéni árak (írj)
-
ityam
őstag
válasz sssirius #29040 üzenetére
Nekem egy Alwinner A13 as tabletem van. 512 MB ram 1 GHz proci (1 magos) Ilyet netezésre nem javaslok.
Én nagyon lassúnak találom netezésre az enyimet. Játékok elég jól mennek arra nem panaszkodok, meg a filmekre sem, de a netezéshez nincs türelmem rajta. Szal ha legtöbbet netre kell én valami erősebb konstrukciót javaslok mindenképp. -
Chaser
legenda
Ott még nem járunk, hogy 10" 25k-ért dobáljanak. 35-ért már kapsz myaudiot ákciósan', de ha fontos a 10" ott van. Bowshit az egész, szóval mérlegeld a következőt:
1. 7" prestigio IPS 35-37k, 2 év gar, kb mindenben jó
2. ha mindenképp 10" kell akkor kitolni a keretet nem kicsit, de ha itthonról akarsz valami értelmeset az min. 50k
3. vehetsz from China is, ha bevállalod a rizikókat, de akkor se 25-ért 10"-ost
4. Megbízhatóság? Ki kell fogni kategória. Vannak jó szériák, de ott se szent írás hogy sokáig hibamentes lesz még 50k+ kategóriában sem._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
z0d1AK
nagyúr
Azért a kompromisszumokra rá kell gyúrni, 25-ért 7"-os tabletek vannak, 30 körül van Navon 9"-os, de az is hulladék a maga 800×480-as felbontásával. Kicsit vagy az árat kéne fentebb tornászni, vagy az igényeket lentebb.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Azonnali játékos kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- EA Sports WRC '23
- Építő/felújító topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest