- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Archanelion #29113 üzenetére
Kábelt adnak hozzá, billzetes tokot venni kell, sima tokot adnak.
Prof01: A 70 dci most fog jönni, az IPS 1280-as felbontás, 7". Vagy ott a prestigio pro duo 1024-es IPS, nem írnak róla problémákat. 2 év gari ami elég ritka tabletnél.
-
Wentz
csendes tag
válasz
Archanelion #29113 üzenetére
Sziasztok
Olvasgattam a fórumot, ( néztem a már korábban linkelt Penny Market-es tabletet is, de sajnos nálunk már kifogyott az a 3 db, amit boltonként szállítottak belőle ), szeretnék egy olyan belépő tabletet, aminek nem csak jol nez ki a specifikacioja, hanem tenyleg gyorsan es megbizhatoan is működik ( pl a myaudio tabok is 20k korul mozognak, belepo termekkent egesz erosnek tunik papiron, de hasznalat kozben derul ki, hogy a felet sem képes teljesíteni ). Külföldről is szívesen rendelek, ha onnan jobb terméket lehet szerezni, csak egy kis segítséget szeretnék kérni, hogy milyet válasszak. ( Netezésre, filmnézésre néha-néha egy kis játékra kellene, 25 ezer Forint körüli összeget szeretnék rászánni ). Egy kedves fórumozótól ezt
( http://www.pandawill.com/icoo-icou-d70proii-tablet-pc-7-inch-android-41-dual-core-8gb-p68526.html )
a linket kaptam, ha ennél olcsóbbat vagy jobbat tudtok akkor kérlek linkeljétek nekem!
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Apple iPad 9 2021 64 GB Wifi, akku: 99,8%, ciklus: 23
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged