Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
tjb007 #29125 üzenetére
Ahan, én azt hittem ők magyarok.
z0d1AK: Tudom, hogy nem degradáltad le
Én viszont mindenféleképp megemlítem és fogom is, mert maga a gép jó és gar is több mint a versenytársaké. Ami akár jelentheti azt, hogy sokan mellette fognak dönteni pl a wayteq 70dci ellenében is, mint pl én is.
Statisztikából meg csak annak hiszek amit én hamisítokNapokban voltam juroniksben', láttam újságban 16 gigás N7-et, mondom megnézem. Illetve néztem volna, de 70k feletti táblákat az eladó szerint csak rendelésre hoznak. Ők valszeg nem tudnak az apple és samu elsőségéről. De ismerősöm se, akinek ilyen jellegű országos üzlethálója van és az olcsó vackokból zsákszámra adnak el, drágábból havonta max 1-2 db-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Eladó egy hibátlan szép állapotú Apple A2602 9. gen. Ipad 64GB
- iPad Air 4 64GB wifi+celular kiváló akku
- 8 magos 8 colos Sim kártyás Lenovo Tablet M8 (4.gen. 3GB/32GB)
- Ipad Pro 11 M4 - Cellular - 10 hó apple gari, 4 ciklus
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest