- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wentz
csendes tag
válasz
Archanelion #29113 üzenetére
Sziasztok
Olvasgattam a fórumot, ( néztem a már korábban linkelt Penny Market-es tabletet is, de sajnos nálunk már kifogyott az a 3 db, amit boltonként szállítottak belőle ), szeretnék egy olyan belépő tabletet, aminek nem csak jol nez ki a specifikacioja, hanem tenyleg gyorsan es megbizhatoan is működik ( pl a myaudio tabok is 20k korul mozognak, belepo termekkent egesz erosnek tunik papiron, de hasznalat kozben derul ki, hogy a felet sem képes teljesíteni ). Külföldről is szívesen rendelek, ha onnan jobb terméket lehet szerezni, csak egy kis segítséget szeretnék kérni, hogy milyet válasszak. ( Netezésre, filmnézésre néha-néha egy kis játékra kellene, 25 ezer Forint körüli összeget szeretnék rászánni ). Egy kedves fórumozótól ezt
( http://www.pandawill.com/icoo-icou-d70proii-tablet-pc-7-inch-android-41-dual-core-8gb-p68526.html )
a linket kaptam, ha ennél olcsóbbat vagy jobbat tudtok akkor kérlek linkeljétek nekem!
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PlayStation 4
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Könyvajánló
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- iPad Pro 2021 11" 3.Gen 128GB Space Gray
- Eladó egy hibátlan szép állapotú Apple A2602 9. gen. Ipad 64GB
- 8 magos 8 colos Sim kártyás Lenovo Tablet(M8 4.gen)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3221
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest