- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buster17
addikt
Na már működik a g szenzorom de most egy autos játéknál azt tapasztaltam hogy hiába tartom vízszintesen, full jobbra kanyarodik, de ha jobbra 90 fokos szögbe tartom akkor megy egyenesen.
Lehet user error de full irányithatatlan minden. -
LámaZ
addikt
Nemrég érkezett meg egy androidos navigátorom, és igazából nem tudom, hogy mit kezdjek vele.
A képernyő néha, gyakran vibrál (flickering), amikor valami történik, majd lenyugszik. Erről van szó.
800x480-as kijelző, 512 MB-os RAM, 2 GB ROM, 6 GB-os belső SD-tárhely.
A készülék rootolva jött. Leszedtem róla az eredeti launchert, felraktam a Go Launcher Ex-et.Nem voltak illúzióim, de vettem már kínai tabot 55 dollárért, és azzal ilyen képernyővibrálási gondok nem voltak.
A képernyőbizgeráló frekin kéne állítani, de förmverileg nem hiszem, hogy ezt meg tudom csinálni. Ha a build.prop-ban a beirkálás elég lenne, az már járhatóbb út. -
tjb007
nagyúr
válasz
PumpkinSeed #31996 üzenetére
Elég ha elolvasol pár tesztet és felhasználói véleményt/tapasztalatot arról amit kinéztél de még jobb, ha ki is próbálod (persze ha van rá lehetőség).
-
artiny
őstag
Van valakinek ezzel a márkával tapasztalatta esetleg ezzel a termékkel?:
http://www.edigital.hu/Tablet/WayteQ_xTAB-70dci_tablet_(Android)-p347592.html
Szerintettek milyen lehet ez a WayteQ?
-
artiny
őstag
100€ alatti tabletet tudtok ajánlani (sokat birjon az aksija; netezésre,ebookokra)?
-
tjb007
nagyúr
válasz
PumpkinSeed #31986 üzenetére
Az a helyzet, hogy egy tablet sebessége nagyban függ attól, hogy a rajta futó szoftverrel mennyit foglalkoztak.
Ezeknél az itthon kapható 20e forint körül (vagy alatt) kapható modellekkel az a baj, hogy csak rájuk van hányva az Android, optimalizáció meg nulla. Egy a lényeg, hogy minél többet eladjanak belőle, a többi már senkit sem érdekel.
Válaszolva a kérdésre ez nem ár függő mert a 70e forintos is lehet sz@r és a 30e forintos is lehet jó.(#31989) Buster17
Az 1,7GB a data partícióból (ide települnek az alkalmazások) még rendelkezésre álló helyet jelöli, a 12GB meg a media partíció lesz ami SD kártyaként viselkedik, tehát ez az alapértelmezett tárhely/mentési hely az alkalmazásoknak, ide azt másolsz amit csak akarsz.
MicroSD kártyából pedig maximum 32GB -osat tudsz beletenni. -
Buster17
addikt
válasz
Departed #31987 üzenetére
Az lesz az. Csak 2 felé billen vagyis csak fordul. Vizszintesen és függőlegesen
Más:A tárhelyet nem vágom... Alkalmazások menüben vagyok és azt írja, hogy a belső tárhelyen még van 1,7gb hely és sd kártyán 12gb szabad hely pedig sd kártyát még bele se tettem. Meg ez a 14gb lenne az a 16gb? Ha bővítem kártyával akkor még mennyit tudok még beletenni?
-
válasz
PumpkinSeed #31986 üzenetére
Kb 35 ezer wayteq 708dci ennyi a minimalis ar amiert jot kapsz,de a myaudiot felejtsd el ha tabletet veszel....a prestigio meg szoba johet,az overmaxszal kicsit lutri,concorde play gyenge wifi...
-
Departed
őstag
válasz
Buster17 #31985 üzenetére
Ha billegős funkció alatt a G-sensort érted, akkor természetesen van benne, jól is működik, és játszhatók az olyan játékok, amik támogatják.
Ha valamelyik játéknál nem OK, ott a játékkal van probléma.PumpkinSeed: 35ezerért már jófajta 7colost kapsz, például Prestigio Multipad 7 Pro Duo-t.
Vagy 10 colost 63k körül, ezek ajánlottak. -
PumpkinSeed
addikt
Nemrég vásároltam egy tabletet. MyAudio Series 7. Viszont 18k-volt de nem voltam megelégedve vele. A sebessége hihetetlen rossz volt. Többször is befagyott.
Azt szeretném megtudni, hogy mi az az ár amitől már elfogadható sebességű tabletet kapok? -
Buster17
addikt
Ne már! Nincs ebbe a gépben billegős funkció? Pl van olyan játék amit balra jobra kell döntögetné és úgy mozog. Akkor most az a játék kivan lőve?
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Ateess #31980 üzenetére
Az eddigi információk alapján február-március a megjelenés ideje, persze pontos nap nincs még.
-
Buster17
addikt
Na megvan a prestigio multipad 10.1 ultimate.
Kezdésnak azt kérdezném, hogy nem tölti le a frissítéseket, 921 hibakódot írja. Nos utána néztem és arra jutottam, hogy a google acc-omat kell letörölni, de sehol sem találom, hogy hol kell. Valaki tudna ebben segíteni? -
Ateess
tag
Sziasztok!
Tud valaki valami infót, hogy a MultiPad 2 széria itthon mikortól lesz elérhető?
-
ates85
tag
Héten szerettem volna vásárolni Prestigio Multipad 7.0 pro duo-t de lemondtam róla mert mielőtt megvettem volna kipróbálhattam boltban és kettő újonnan kibontott példány is hibás volt. Egyiknek a wifije nem működött a másiknak pedig a hangszórója nagyon recsegett. Szóval a második hibás példány után mondtam, hogy akkor köszönöm nem kérem. Örülök, hogy kipróbálhattam a vásárlás előtt a helyszínen mert így megúsztam a garanciális szervizes hercehurcát. Azért nagyon jó kis tabletnek tűnik ennyi pénzért, ha sikerülne kifogni egy működőképes darabot, de nem akartam próbára tenni a szerencsémet, hogy mondjuk a harmadik kibontott darab már hibátlannak tűnik a boltban de otthon később tönkre megy rajta valami. Ezután gondoltam, hogy akkor veszek egy Wayteq xTAB 70dci-t mert az volt a másik esélyes nálam, egyedül a hdmi csatit hiányolom róla, no meg nem adnak hozzá olyan szép bőrtokot mint a Prestigiohoz. A családnak van már 2db Wayteq GPSe és azokkal semmi gond nincs. Pont ma olvastam róla a Mobilarena tesztjét ahol megkapta az Ajánlott plecsnit és már biztos is voltam ezek után a vásárlásban, amikor a teszt végén megemlítik ennek a készüléknek a konkurencia alternatíváit, ahol a Concorde tab Speed-et is megemlítik. Miután utána néztem milyen a gép eléggé megtetszett. Mindent tud amit a 70dci és még többet. A 70dcihez képest rendelkezik bluetooth-tal és hdmi kimenettel is. A procija RockChip RK 3066 Dual Core 1,6 GHz. Ára 35 ezer körül lesz mint a 70dci. A többi Concordehoz képest ennek már műanyag a háza nem fém, így jó eséllyel erősebb lesz benne a wifi. Csak március közepétől lesz itthon kapható, de én kivárom mert ennyit megér nekem hogy hdmi csati + bluetooth is legyen a tabletemben.
-
NGA
addikt
válasz
CrAck69 #31977 üzenetére
A tapasztalatom szerint a gyári böngészőjével nincs sebességgond, a firefox is jól fut rajt. Nekem a többi böngészőn nem ment a flash, igy maradtak ezek.
Skype teljesen jó, van hogy 1-2 órát beszélek rajt videoval
Youtube HD filmeket hibátlanul viszi.
Flash játékok mennek rajt.
Kijelző HD feletti IPS, 2 magos a proci, 1 giga ram, viszi a 32 gigás class 10-es kártyákat.
Amire én használom, arra tökéletes, miután segitettek a programok kiválasztásában:
PDF magazinok nézése, HD video, Skype, Youtube, böngészés, zenehallgatás netes rádióról.
Tölteni 3-4 naponta szoktam, naponta kb 2 órát megy.
HDMI jó a tv-re, BT billentyűzetet kifogástalanul viszi. -
mikrofon
veterán
válasz
Blackhole13 #31973 üzenetére
A Vatera teli van olyan eladókkal, akik ezt csinálják, ezen keresnek több ezer, vagy tízezer forintot alkalmanként. Garanciát is vállalnak rá. (mondjuk az más kérdés, hogy ha rossz akkor hogyan érvényesíted, hiszen nem te rendelteted a kínai webshopból, az eladó meg nem biztos, hogy lenyeli a cserét) Feltehetően azért vállalnak garanciát, mert a tapasztalatuk az, hogy ha ők megkapják, jól kiválasztott webshopból, és egy-két napos tesztelés alatt nincs hibája (utóbbit csak jó eladó teszi meg) akkor feltehetően nem lesz problémája, vagy majd a haver megjavítja a garázsban, esetleg alkatrész hiányra, vagy felhasználói hibára hivatkozva megtagadja. De mégis van olyan akinek több száz pozitív értékelése van. Ha üzletszerűen működik, akkor magán emberként is működhet. Természetesen a fentiek mind találgatások, csak a saját felelősségedre tegyél bármit is. Ha baj van csak magadra támaszkodhatsz....
-
mikrofon
veterán
válasz
Blackhole13 #31969 üzenetére
Azt azért tudni kell, hogy ha paypal-lal fizetsz, akkor a paypal 45 napig védi a pénzedet. Tehát 45 napon belül kezdeményezheted a visszafizetést, kártérítést, ha nem azt kaptad amit rendeltét, hibásan jött nem a leírtaknak megfelelő paraméterekkel rendelkezik a hardver. Ehhez semmimást nem kell tenned csak megfelelően alátámasztani az állításodat képekkel videókkal, ill 45 napon belül kell kezdeményezni a reklamációt. Ha visszaküldést és visszafizetést ítél meg a paypal, akkor a visszaküldést is igazolnod kell, mert az alapján küldi vissza a pénzt és a visszaküldés díját is. Tehát az anyagi veszteség az minimális, inkább az átfutási idő lehet hosszú. Egyébként vannak olyan kínai webshopok amelyik tesztelik mielőtt kiküldik számodra a terméket, így ezeknél kicsit kisebb a kockázat, (ez egy nagy pozitívum, mert itt MO.-n sokan vásárolnak, úgy webshopon, vagy személyesen, hogy egy olyan terméket kapnak kézhez amit Ők, otthon bontanak ki először, így sokkal több hibás termékkel lehet találkozni) ill. van több fórumtársnak is pozitív tapasztalata a kínai garanciális ügyintézéssel. Sok magyar szervizszolgáltatás színvonalát felül múlhatják. Természetesen itt is igaz, hogy nem mindig a legolcsóbb kínai webshopot kell választani, hanem ahonnan már rendeltek emberek és elégedettek. Ezen a fórumon mindenki Kínából rendeli a dual sim-es telóját, érdemes beleolvasni a tapasztalatok miatt. Ez a fórum pedig konkrétan a külföldi, tehát kínai vásárlásokkal foglalkozik. Néz szét! Legalább mindkét fórum első hozzászólását olvasd el!!
Szerintem itt is vannak jó páran akik ajánlják a kínai rendelést, mert pozitív a tapasztalatuk, és jelentősen olcsóbban lehet beszerezni mindent.... -
üszök
őstag
válasz
Van aki szépen keres vele.
-
válasz
Én biztos nem, mert ahogy ismerem magamat, az utóbbi időben amit vásároltam egyből vissza kellett vinni.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Blackhole13 #31966 üzenetére
Legnagyobb buktato, ha eleve hibasan erkezik meg.
A pixelhiba tapasztalataim szerintn gyakran elofordulhat, legalabbis azon medelleknel, amelyek azokat a kijelzoket kapjak, amik a nagy gyartoknak nem felelnek meg a minosegi teszten. -
válasz
Blackhole13 #31966 üzenetére
Számolhatsz azzal, hogy megakad a vámon és akkor még fizetsz rá, ha rossz, akkor saját pénzeden kell visszaküldjed.
-
Blackhole13
senior tag
Ha Pandawillről rendelnék valami kínai csodát milyen buktatókkal kell számolnom?
Elsőre az Onda V811, esetleg a widow n90 s szimpatikus, bár még nem olvastam utánuk. Ezeknél mennyire gyakori a pixelhiba, vagy egyéb gyártási probléma? -
VMatteo
őstag
Sziasztok!
a Concorde 7015-ömmel mit lehetne csinálni hogy ne legyen ilyen darabos? Tudom hogy nem mai gép, de azért még internetezni csak jó lenne rajta viszonylag lag mentesen. 4.0.4 András van rajta, minden gyári -
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
CrAck69 #31961 üzenetére
Hivatalos dátum nincs, de a magyar sajtóközlemény szerint márciusra várható.
-
CrAck69
senior tag
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
CrAck69 #31954 üzenetére
Nincs tökéletes választás. Ami jó, ott az ára nem tetszik, amire azt mondod, hogy jó árban van, annak meg lesz valami hibája.
"rendszerre gondoltam xD"
Mint írtam, három olyan tablet volt nálam nemrég, ami egyben kerül annyiba, mint a TF300T és alap esetben ott sem szaggatott a rendszer. -
Gabe123
aktív tag
Sziasztok!
Olyan tabot keresek ami :Min. 2 magos
1GB RAM
USB 2.0: sima vagy mini
jó akksija legyen
jó kijelző jó felbontás
N-es wifi
HDMI: sima vagy miniMin 7" de inkább 10".
Keret rá olyan 75-80k.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
CrAck69 #31949 üzenetére
Már azzal kellene kezdeni, hogy mi ne szaggasson rajta? Volt itt mostanában nálam Acer Iconia B1, WayteQ xTAB-70dci, illetve Presgio MultiPad 7.0 Prime, amelyek összára kitesz egy TF300T-t. Bekapcsolás után a menü lapozgatása nem szaggatott...
A TF300T is tud szaggatni, ehhez elég betömni az 1GB memóriát. Persze sok mindentől függ a rendszer egyenletessége. -
üszök
őstag
A DPS Dream 7-nek mi a Kínai eredeti neve?
-
CrAck69
senior tag
Sziasztok tudnátok ajánlani egy 10" tabletet ami nem szaggat?
Tehát elég erős a hardware benne.
Én a Asus Eee Pad Transformer Pad TF300T néztem
ehhez hasonló tudású van e vagy ez már elég?
Ha 80k körül van ilyen tudású akkor az is jó.
Köszi a helpet -
haruspex
aktív tag
válasz
monti0222w #31918 üzenetére
Igen, csak mondjuk a wifire elsősorban nem otthon lenne szükségem, máshol meg nehéz routert cserélni... Az üzemidőről sem olvastam olyan jókat.
this is life: Olvasgattam, és láttam, hogy vannak gondok, mondjuk ez csak modell,és majd elválik milyen support van hozzá, de tényleg nem túl biztató. A Solutinonnál én is néztem közben pár helyen, hogy valszeg mtk, csak ugye a hivatalos oldal nem ír típust. Sajnos nem annyira tudok várni, hó végéig meg szeretném venni. (Meg szeretném úszni, nagyon sok egyszer használatos papír nyomtatását)
Én is a prestigiora hajlok, csak a kijelzője miatt nem akarok beleugrani látatlanban, és nem tudom, hol lehetne kipróbálni. Mondjuk egyre inkább gondolkodom egy 10 colos táblában is, ott jobb az üzemidő ált. és a táskában végül is az is elfér.
-
keszo
őstag
az előbbihez:
egérrel betudtam lépni
Modell szám : gs701b
Android 4.0.3
Kernell: 3.0.8
Ivle@Monia#23
Build szám
eng.Ivle 20121201.092314.wineluo -
keszo
őstag
válasz
Newcrazy #31921 üzenetére
szia!
ilyennel már találkozott más is más tabnál, ha jól emlékszem factory resettel orvosolták a problémát
de majd kijavítanak ha nem így vanmás
javít valaki 7"-os tabot?
ismerős leejtette, és betört a kijelző (bekapcsol, tölt de nem érzékel )
ismeretlen kínai, semmi sincs rá írva, és megnézni sem lehet már -
z0d1AK
nagyúr
válasz
Ateess #31940 üzenetére
Ez inkább az Acer Iconia A110-zel megegyező konfig. Egyébként a Nexus 7-hez képest olcsóbb, cserébe kisebb felbontás, fele annyi garancia, kisebb akkumulátor, régebbi JB, kisebb beépített memória, és valószínűleg nulla support - legalábbis én még Gainward tablettel szaladgálni senkit sem láttam, de korábban azt sem, hogy nagyon hirdetnék a terméküket. Egyedüli előnye, hogy microSD-vel bővíthető.
-
Ateess
tag
Erről mi a véleményetek?
Árban jobb, mint a Nexus 7. -
artiny
őstag
Melyik tabletet vennetek 100€ alatt?
pl. innend:
http://www.alza.sk/tablety-google-android/18852425.htm#f&pg=1&pn=1&po=1(piros osszeg alattit kell nezni,az az áfás számla)vagy innend:
http://www.interstore.sk/katalog/pocitace-tablety/Az számit,hogy sokaig birja az aksija (netezesre, ebook-ra használnám)
-
-
-
-
Buster17
addikt
válasz
this is life #31931 üzenetére
Most már megrendelem az iPon-nál. Pont útba is esik a boltjuk.
Jupii hamarosan egy jó tablet tulaj leszek
-
válasz
Buster17 #31929 üzenetére
A dragabb jobb lenne ,csak beepitett 3g modulos,az akksira a gyartomad 6 honapot azzal nem lehet mit kezdeni,hivd fel a boltot ha bizonytalan vagy kerdesed van,meg aztan neten rendeled 8 van az elallasra ha megse jon be neked,amugy spec alapjan jo kutyu ,de ha van rola itt forum olvasd at mit irnak a fiuk rola ... En toluk vennem tudom nem a legolcsobbak de korrektek [link]
-
Üdv. Bnőmnek van egy Huawei Ideos S7 Slim tablet-je amit ügyesen lejelszavazott, de nem tudja mi az. Ki lehet valahogy ütni belőle, vagy rá kéne újra húzni a rendszert? Köszi!
Esetleg van vmi jobb magyar rom mint a Froyo?
-
Buster17
addikt
válasz
this is life #31928 üzenetére
Akkor rendeljem meg a drágábbat vagy nézzek máshol? Boltról nincsenek rossz tapasztalatok
-
-
Buster17
addikt
válasz
this is life #31926 üzenetére
Most nézem, hogy a drágábbikban elvileg több a cucc?! miniHDMI/µSD/USB, USB kábel és védőtok a dobozban, 6400mAh akku) fekete.
-
válasz
Buster17 #31925 üzenetére
Szerintem csak eliras mert beepitett 3 g van mindkettoben,egy a tipuszam igy ugyan arrol beszelunk,bena volt aki osszeallitotta a leirast, az extremnel milyen aron van,mert ok legalabb nem egy sufni gsm,akarhol veszel nezz utana hogy megbizhato hely legyen...[link] ez a gyari specko leiras
-
Buster17
addikt
válasz
this is life #31924 üzenetére
olcsóbbnál mit takar az a +3g a másiknál meg simán 3g. Nem azt jelenti hogy külső 3g adaptert adnak hozzá?
-
válasz
Buster17 #31920 üzenetére
Ugyanaz mindketto,nezd meg a tipusszamot 7100d3g csak az egyiknel kiirjak teljesen a nevet a masinal a leirsban szerepel...ergo barmelyiket rendeled jo lesz...
Haruspex
a prestigiot valasztanam a fent emlitettek kozul,overmax gondok,myaudio gyenge semmire valo support,prestigional nincs sok panasz...
-
cellpeti
nagyúr
Az Aiol Novo 10 Hero-ról mi a vélemény?
-
válasz
freelanced #31919 üzenetére
A kindle fire hd 7 colosa jo vetel lenne,de egy kicsit mokolni kell rajta a teljes erteku droidert,a wayteq szinten jonak tuno kutyu,ott nem sok panasz van,jobban megvalogatjak mit hoznak kereskedelmi forgalomba,prestigio is jonak tunik,de a forumjukat azert bongeszd at ,hogy milyen a support ha gond van,ha az is jo akkor penz feldobas,hardveresen amugy a kindle hd de az 60e ha alacsonyabb ar dominal akkor ,amelyiknek nagyobb az itteni vagy nemzetkozi kozossege,mert az sok segitseget jelent alkalom adtan...
Haruspex
Az overmaxnak olvass meg utana,van itt 1-2 forumjuk azert vannak gondok,fagyo rendszer,belassulasok es tarsai,igaz ezt a steekcorerol irjak,a solutionnal varjal meg ki ,kb 2 honapot hogy eleg info rola,amugy abban mtk 2 magos proci van emlekeim szerint...
-
Newcrazy
tag
Sziasztok! Előre is elnézést kérek tőletek , gondolom a topic nem erre szakosodott ,de már nem tudok mástól segítséget kérni mindenki tanácstalan. Ezért fordulok hozzátok. Szeretném a segítségeteket kérni . Van egy tabletem Media-Tech MT7004 CASSIUS MEDIA-DROID, a problémám az , hogy nem enged belépni egy olyan alkalmazásba se ahova google fiók szükséges.Na most a fiókot a tableten nem sikerült megnyitnom. Asztali pc-n nyitottam egyet és ott minden oké. Hiába próbálok belépni pl: a Google Playbe ugye oda is fiók kell és be kell jelentkezni. Na már most beírom a felhasználó neved és jelszót. Egy kis idő után kidob egy ilyet
em lehet kapcsolatot létrehozni a szerverrel. Ez lehet ideiglenes probléma, hogy Android eszközén nem érhető el adatszolgáltatás. Ha probléma továbbra is fennáll, hívja az ügyfélszolgálatot.
Valaki esetleg nem tudja mi lehet a megoldás a problémámra? Új korában minden megfelelően működött. Csak egy családtag elállított rajta valami azóta nem jó.Ami itt van segítség azt megpróbáltam( kényszerített leállítás+adat törlés+restart.) A tableten a gyári beállítások visszaállítása nem segített. Internetezni tudok a készülékkel, csak azokat az alkalmazásokkal nem tudok semmit csinálni google fiókba nem enged belépni. Előre is köszönöm a segítséget . -
freelanced
addikt
válasz
monti0222w #31918 üzenetére
És ezekhez képest milyen a Play? Illetve melyik jobb közülük?
WayteQ xTAB-70dci
Prestigio MultiPad 7.0 Pro DUO
Kindle FireMarad a Prestigio?
-
haruspex
aktív tag
Sziasztok segítséget szeretnék kérni tablet vásárláshoz.
Ebook olvasó és tablet között vacilálok, de hajlok a tablet felé mert olvasni nem olyan jó rajta, de sokoldalúbb, ráadásul van egy jópár megvásárolt játékom androidra amit az Lg humorérzéke miatt egyenlőre nem tudok min használni. A 7 colos kicsinek tűnik nekem, a 10 nagynak, a kettő közt a 8 colos 4:3-os oldaralűrnyúak pl. jónak tűntek, de igazából nyitott vagyok mindenre.
Ami igényem:
-Megfelelő hardver (nyilván nem kell csúcs)
-relatíve jó akku
-megfelelő minőségű kijelző
-minél nagyobb kompatilbilitás programokkal
-amennyire lehet megbízhatóAmi nem érdekel:
-kamera
-nem igazán vagyok érzékeny a felbontásra
-nem fontos, hogy ips legyen, elég a jó minőségű tft-is. (xpad-70-m volt elvoltam vele.)3g nem fontos, persze jó ha van, gps szintúgy. (Egy 10-es tableten nem tudom elképzelni, hogy használnám, de egy kissebben hasznos lehet.
Jó lenne itthon venni pl. az Auchanban, vagy az Edigitallban megvenni, és a felét részletre fizetni, de ha van amit érdemes, akkor rendelek külföldrőll is szívesen.
Az ár nagyságrendileg 50 000ft, de ebben is rugalmas vagyok, ha olcsóbb akkor azért az jobb, de ha tényleg jó, akkor fizetek többet is, ha kell.
Amiket néztem:
Prestigio MultiPad 8.0 Ultra Duo. Nagy akku, jár hozzá tok, relatív magas ár. A nagy kérdés a kijelzője, kiállítva sem találtam sehol.
Overmax solution papíron jó, ips, gps, wifi 3g, jár hozzá tok.. Visznylag drága, nem lehet róla tudni semmit, még a soc tipusát sem. Az Overmaxról sem hallottam még se jót, se rosszat.
Tablet Series9 916DCC 54k az Auchanban, jó akkumulátor gyengébbnek tűnő, bár ips kijelző, kicsit túl nagy méret, és a myaudio rossz híre a kontra oldalon.
Néztem még az ainol hero-t, de egyenlőre az ainol hivatalos oldalát sem sikerült kitalálni, hogy melyik. Valszeg a spemall--tól rendelném ha ez lenne.
Előre is köszönöm a segítséget. -
freelanced
addikt
Üdv! Ezek közül melyik jobb? Köszönet!
WayteQ xTAB-70dci
Prestigio MultiPad 7.0 Prime DUO
Kindle Fire -
cellpeti
nagyúr
olyan 10" tabletet keresek, amely:
- 2 magos
- 1GB RAM
- USB 2.0(akár mini, akár sima)
- HDMI(akár mini, akár sima)
- normális kijelző, normális felbontás
- wifi(N-es legyen már legalább) + 3G
- gondolom sima ethernet csatis nincsen, vagy tévedek? usb2.0-n nem lehet megoldani?
- külsőre is normális legyen
- normális akksija legyen
- legyen rajta másodlagos kamera is, ha lehetséges(Skype-hoz gondolom az kell)
- hátlapi kamera nem olyan fontos, nem akarok tablettel fotózni
- a keret olyan 50k körül -
dodopek
addikt
Sziasztok!
Tudom, hogy mindenki utálja az ilyen kérdést, mert a legolcsóbb árkategóriában nincs igazán ajánlható készülék, de mégis megkérdem. 25000 forintig tudtok olyan tabletet, ami kiemelkedik a többi közül? 10 éves lánynak kellene, nagyjából facebookozásra, meg hasonló csajos dolgokra....Köszi a választ előre is!
-
keszo
őstag
Sziasztok
Androidos gépeknél a beállításokon belüli gyári visszaállítás, az ugyanaz mintha factory resetet csinálnék?
-
bb0t
őstag
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy egy M-tech Atab 7g tabletnél az IGO navigáció 800x480-as felbontásnál nem látszik a programból egy vékony sáv mert van egy ilyen értesítési/navigációs sáv ami kitakarja a progi alján azt a vékony részt. Nem tudja valaki, hogy ezt el lehet-e tüntetni valamilyen beállítással?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest