Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo666
tag
válasz
kovacspityu2 #27538 üzenetére
koszi szepen
akkor beszerzek egy usb-s kartyaolvasot a szgephez es atformazom,mert ezekszerint ntfs-ben volt es azert nem mukodott...jobb eger klikkel tudom formazni FAT-re windowsban,mint a hdd-t?
amugy ainol aurora II lenne a tablet...
-
-
kovacspityu2
tag
Közel egyszerre rendeltük és nekem már szombat óta a kezemben van. Valahol fel lett adva az övé is, csak valamiért Item accepted után 3-4-szer célországba elküldve és érthetetlen módon azóta semmi. Nekem 5 nap alatt átjött Mo.-ra. Nekem egy CubeU30GT van ugyanezen a soron, már egy hete jön Mo.ra ugyanonnan meg 5 nap alatt itt volt. Írtam nekik, hogy hol érdeklődjek, majd jelzem mit mondtak.
-
korcsillio
addikt
Tudna valaki segíteni hogy az USB debugging-hoz milyen driver kell?Felraktam minden(általam ismert)létezőt de ott a felkiáltójel még mindig az eszközkezelőben...
-
bpmcwap
senior tag
Sziasztok
nem tudom hogy szoktátok vagy hogy illik, de a lelkiismeretem és a korrektség úgy kívánja hogy jelezzem felétek....
Sajna a november 14-én rendelt Herom nem jött meg a buyincoins-tól és nagyon úgy nézett ki nem is fog, ezért egyszer próbálkoztam náluk hogy mizu, de másodjára ma reggel a paypalhoz fordultam, illetve rajtuk keresztül üzentem hogy valami korrekt infoval ellássanak... egész nap nem voltam gép előtt most léptem be a buyincoinsba és a myaccunt nál már az van irva hogy Refund..... Hát én sajna igy jártam...még jó ha vissza kapom a zsét illetve kérdés hogy usdhuf hogy mozgott ez elmúlt közel egy hónapban....
hát ez van... ha tényleg megkaptam a pénz jelzem.(remélem így lesz) -
korcsillio
addikt
Üdv!
Van egy
EKEN W70 WM8850 de megáll a boot-nál,bejön a szendvicses robot és annyi.Lehet vele valamit kezdeni?(eladó azért kérdezem,érdemes megvennem)? -
tjb007
nagyúr
-
kovacspityu2
tag
válasz
diablo666 #27532 üzenetére
Egyáltalán milyen tabletről van szó, mert azt nem látom???
Ainol novo 10 hero-nál úgy néz ki a dolog, hogy...
- SD kártyát FAT32-re formattáld
- tedd fel SD- gyökérbe 2db fájlt kicsomagolva(ulmage_recovery és u-boot.bin) ezekkel fog CWM recovery-be menni
- 3 fájlt zip formátumban másold az SD gyökérbe (cm rom, gapps és compatibility)1. Recovery módban indítsd el a tabletet (ez készülék típusonként változó)
2. Ha recovery módban van, ellenőrizd, hogy bal fent CWM recovery legyen írva, ne pedig Android recovery.
(ehez kellett a két kicsomagolt fájl és a fat32-re formázás)
3. Wipe data / factory reset-et válaszd ki és csináld
4. flasheld a következő 3-at sorrendben : 1.cm rom, 2.gapps, 3.compatibility
5. Reboot system választásaÉs ennyi
A 2-es pontnál dől el minden, hogy CWM recovery módban legyél. Elsőre nekem az SD kártya NTFS-ben volt és csak Android Recovery módban indult (ez kék háttérrel van nálam). -
-
mivel nem találtam milyen tabletet vegyek? topikot, így ide...
szóval karácsonyra kellene szüleimnek.
10", Android, USB OTG, normálisabb hangszóró
netezni fognak rajta, facebook, youtube, legkomolyabb játék, ami esetleg menni fog rajta az az Angry Birds.
nem fogják hordozni, tehát nem fontos a nagy akku, nem kell 3g modem.ebből ki lehet kihozni valamit kifizethető áron? (~50ezer Ft)
egy öreg Pentium4-ről fognak váltani, tehát nem kell a Galaxy Note sebessége. ha már viszonylag folyamatos, de legfőképpen stabil, az bőven tökéletes.
-
bylow
senior tag
Sziasztok!
Az olcsóbb nevek közül mint pl:
DPS
Myaudio
Navon
Prestigio
Wayteq stb.Van olyan márka aminek a kilyelző minősége/képélesség megközelíti a Samsung Galaxy Tab-ot?
Fele annyi pénzért jobb hardver felszereltséggel lehet talalálni ezeket az ismeretlen márkákat, de amiket eddig láttam élőben, annak messze le volt maradva a kép minősége!
9-10" méretben gondolkodom.Bármi hasznos tanácsot el fogadok Tab vásárlással kapcsolatban !!!
Köszönöm előre is ! -
diablo666
tag
megdoglott a tabletem
probaltam feltenni a CM10-et ahogy le van irva es nem sikerult valamiert...
csinaltam egy wipe cache partition-t es egy wipe data/factory resetet...
utana felinstalalta a CM10 romot kulso sd-rol...van meg 2 zip file:gapps es valami aurora compatibility...
ezeket kellet volna installalni meg utana,de valami hibauzenettel kidobott,nem lehetett installalni egyiket sem...
most meg a geppel sem tudok racsatlakozni,mert nem jon be semmi csak fekete kepernyo...
most mit tudok csinalni...?hagytam volna a fenebe a gyari rom-ot,ki gondolta volna,hogy ez lesz
a boot menubol mar nem tudok semmit tenni...ez eleg rinyalos lett,de tiszta ideg vagyok,dobhatom a kukaba most -
LámaZ
addikt
Nyomkövetési infókkal/kérdésekkel ide gyertek!
-
tjb007
nagyúr
-
edk-
őstag
-
Pinochet
tag
válasz
z0d1AK #27513 üzenetére
T-nél venném 103000 körül. Ebben benne van a sim foglalat is, úgyh elvileg a 3G-t tudja. Néztem az Asust is, de a T300TG már drágább ennél is (amit én találtam). iPad és iPad minit is nézegettem, főleg mert iPhone-t használok, de ami ugye tudja a netet is (nem wifin) az már 180e körül van...a mini meg 140e a cellular verzióban (ami csak wifis abban nincs gps)
Körülnéztem, és ezért érdekel, hogy van-e ennél jobb ötlet? -
ZS3NI
őstag
Érdemes ilyen olcsóbb kínai tabokkal foglalkozni? Mint pl a korábban említett Freelander. Illetve más kérdés, hogy ha igen akkor honnan érdemes rendelni? Pandawillt nézegettem, de visszaolvasva látom nem túl pozítiv a hozzállás.
-
jfehervari1
tag
Üdv!
Huwei Ideos slim S7 táblára rá dugom a pendrivét usb átalakítóval,de nem látja mi lehet a gond? Köszi a választ.
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Ki az a fórumtag aki nagyon vágja a tablet témát?
-
tanarilla
csendes tag
szépjónapot mindenkinek.két készüléket nézegettem tab vásárlás végett.az 1ik a Lenovo IdeaTab A2109A
készülék komolyabb tudással.A másik a myaudio Tablet Series9 908A 8GB.ha valakinek lenne roluk személyes tapasztalata és megis osztaná azokat, azt előrre is megköszönném.
-
cascada
senior tag
Ez az ASUS Transformer Pad TF300T nagyon elnyerte a tetszésemet, viszont miért hagyták ki belőle a 3G-t?
Milyen táblagépeket tudnátok még ajánlani 9-10"-os kijelzővel, amiben van beépitett 3G? (Skype-ra kellene)
szerk: Közben rátaláltam a 3G-s változatra is: TF300TG
Ez már-már tökéletes lenne. Csak az ára nem stimmel. Létezik 100k körül másik, ajánlott táblagép? (más gyártó nem talált még ki ilyen billentyűzet dokkolós táblagépet? tök jó ötlet) -
ZS3NI
őstag
válasz
Armagedown #27507 üzenetére
Pont ezt a tabot nézegettem énis ma reggel.
Lehet megpróbálkozok vele.
Első táblagépem lenne. Nézegettem ezen kivül a nemrégen tesztelt WayteQ xTAB-70dc nemtudom, hogy mit vegyek. Nem feltétlen kell 7" lehet nagyobb is talán.egyelőre várom a bestbuyt.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Pinochet #27512 üzenetére
"Van nála jobb ebben az árkategóriában? "
Ugyan az a hardver nagyjából, mint az ASUS Transformer Prime, Transformer Pad esetében, azonban mind a kettő olcsóbb nála, nem beszélve a billentyűzetes dokkolóról."Ár/érték arány? "
140 a hivatalos ára, annyiért szerintem sok, annyiból kijön egy iPad 4 is, de akár egy nagyobb felbontású androidos is. -
Pinochet
tag
Sziasztok! Valakinek van tapasztalata a Sony Xperia S tabletről? Ár/érték arány? Van nála jobb ebben az árkategóriában? Játékokat stb a felszereltségével jól futtatja (nem térdel le könnyen a rendszere)??
-
z0d1AK
nagyúr
Nálam a hangminőségre nem volt igazából panasz, annyit tudott, amennyit egy átlag tabletnek kell.
Azt kell vásárlás előtt tudni, hogy vajon mennyi mindent tárolnál rajta. Nekem a 8 Gbájtos Nexus 7 kevés volt, ellenben a többi tabletnél a 16 GB bőven elég volt, mindegy volt, hogy iPad 2, 3, Mini, Galaxy Tab 10.1, vagy más. Ugyebár Galaxy Tab 2 7.0-ból csak a 8 Gbájtos választható, viszont bővíthető. ASUS esetében külföldről behozott 8 GB-os Nexus 7 még talán létezik, de az alap már a 16 GB, vagy van 32 GB is 3G-vel. Viszont a Nexus ugyebár fix memóriás, nem bővíthető fizikailag. -
DGery
aktív tag
Én is nézelődtem dealextrem-en.... valakinek tapasztalata róluk?
-
edk-
őstag
válasz
Armagedown #27507 üzenetére
Paypallel.
-
Armagedown
őstag
Mit gondoltok jó ez a tablet ?Freelander PH20
Hogy lehet fizetni ezen az oldalon ? -
sube
aktív tag
Elméletileg a szabvány tisztasor. Nade a gyakorlat...
Próbáltam több nagyobb márkával, mindegyiknél ugyanaz volt a hiba. Sikerült a vokált leválasztania, így pl film esetében csak a háttérzajok voltak hallhatóak. Ha 2-3mm kijjebb huztam mikrononként akkor egy-egy ponton volt hangja a bal felének, de egy pici mozdulat és újra káosz.
Igen, tudom, a gyári ótvari prosztó kínai fülessel kéne kipróbálnom, mert ha azzal is ugyanez a helyzet akkor nincs mese, de nincs a környékemen még egy darabig.
-
DGery
aktív tag
A csatlakozó kiosztás elméletileg világszabványos. Elméletileg bármilyen fülest veszel mindnél a hegy a bal, a gyűrű a jobb, a tőke pedig a közös negatív érintkező... Ha el van kötve, akkor max felcserélődik, vagy az egyik nem fog menni (vagy csak nagyon halkan).
Ezek alapján a hiba sajnos a készülékben van valószínűleg.
Bár előfordulhat az is, hogy a csatlakozó belsejében az érintkezők mélyebben helyezkednek el. Próbáld meg azt, hogy lejátszol valamit, és közben lassan bedugod, vagy kihúzod a fülest. Ha közben hallanál valamit, akkor valószínűleg túl mélyen van a csati.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad mini 5. Wi-fi 64Gb
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- Samsung Galaxy Tab S9 Wifi 128/8GB - Új, bontatlan, 2 év garancia
- iPad Air 5 64GB Cellular Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4256
- Panasonic Toughpad FZ-G1 -I5-4310U - Ütésálló tablet- Ceruzával- AKÁR 11 órás akku
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest