- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Pant* rant
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: 2025 dude
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- gerner1
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
bpmcwap #26306 üzenetére
Nem a kijelzőbe... de látom hiába beszélek, mert az összehasonlító képek alapján nem látsz a két készülék között egy csepp hasonlóságot sem. Lehet téged nem zavar egy 98%-os iPad copy, de engem igen, szerintem rettenetesen béna.
(#26312) tvamos: A Note 10.1 nekem is nagyon tetszik, de az már jóval a keretemen túl van. Lehet kapni egy-két helyen 100k körül, de átbaszós sufni GSM-től nem veszek semmit. Cipős dobozban, tartozékok nélkül, bolti garanciával (mivel néhány havonta amúgy is felszívódnak és más néven újra nyílnak, ezért semmit sem ér). Egy rendes viszonteladótól, aki valódi Samsung garanciát ad, jó esetben 150k az ára.
(#26344) Tomix24: Pont az imént volt szó egy Concorde táblagéprőlm, olvass vissza. Kijelző: 9.7", IPS, 1024*768, dupla magos, rögtön 4.1 Jelly Bean van rá. Ha téged nem zavar, hogy egy magyar iPad koppintás a design, akkor 60k újonnan (ahogy néztem még nem kapható csak 1-2 hét múlva).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- Surface Go UAG ütésálló védőtok!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest