- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
csibe1 #26301 üzenetére
Igen szabadalom, sőt még nyalogatom is néha az Apple részvényesek seggét jókedvemben, mert olyan odaadóan szeretem őket.
Engem nem izgat, hogy ki honnan és mit lop. Letojom az Apple és a konkurenseinek a fejét is, mert mindenki lop mindenkitől. A felbontást és a kijelző méretét, oldalarányát csak azért hoztam fel, hogy jobban látható legyen az igyekezet, hogy a Concorde egy alma logó nélküli iPad koppintást csinál.
Ez engem maximum annyiban izgat, hogy tök idegesítő, hogy nem tudnak egy kis egyediséget magukba erőltetni. Egyrészt már baromi unalmas az iPad design, másrészt az is unalmas, hogy mindig tőlük kell lopni. Miért nem lopnak mástól is egy kicsit ha saját designer alkalmazását nem tudják vagy nem akarják kifizetni? Legalább színesebb lenne a paletta.
Azért jó látni, hogy akad elvétve egy-egy gyártó aki inkább az önálló munka mellett voksol (pl: a Google hatására minden Nexus gyártó, legyen az LG, ASUS vagy Samsung, stb).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BestBuy topik
- Autós topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Suzuki topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro (2020) 11" 128GB WiFi - Csomagolás bontott, akku 100% (0 ciklus), akár beszámítással
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék 2 év Apple garancia Smart Folio
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest