-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Stauffenberg #26347 üzenetére
Pont az imént volt szó egy Concorde táblagéprőlm, olvass vissza. Kijelző: 9.7", IPS, 1024*768, dupla magos, rögtön 4.1 Jelly Bean van rá.
Igen, csak épp beépített 3G-vel nem rendelkezik, az meg feltétel volt...
-
bpmcwap
senior tag
válasz
Stauffenberg #26347 üzenetére
hogy ne látnám a hasonlóságot, tök ugyan az a kettő, csak én jót röhögök rajta.... te nem érted, egy tablet a másikhoz képest maximum szinben lehet egyedi, szerintem a tabletek tök egyformák MIND!!! Attól függetlenül hogy aPad, Epad, Ipod vagy mi van ráirva..... adott egy kijelző, körülötte 8-12mm-es káva
a lényeg benne van... Ha még lehetne kapni a szivárvány minden szinében talán de nincs különösebb felület egyedivé tenni... érted??? Most a hátulja???? Legyünk őszinték az esetek hány százalékában nézed meg használat során a tableted hátoldalát????
én spec amikor megvettem egyszer és kész
azt se tudom mi van ráirva...még ha az akksit cserélni lehetne vagy le kéne szedni a hátlapot hogy az sd-t betedd, de szerencsére nem... szóval ezekre a tabletekre szerintem mindent lehet mondani csak azt nem hogy egyedi lenne bármelyik is
) Az meg hogy ki mit kopiz az engem valahogy soha nem zavart mindaddig mig megbízhatóan tette a dolgát... Különben is mondj bármit ami egyedi! Minden egyedi valaminek a másolása. Ez is poén a tinikbe
én emos vagyok egyedi vagyok...és vonulnak az egyedi emosok bandában
Én deszkás vagyok egyedi vagyok és deszkáznak a placcon bandában...
Én rocker vagyok egyedi vagyok és bandáznak a gödörben egy rekesz sör mellett...
nem tudom nekem ez az egyediség egy kicsit vicces
De senkit nem akartam megsérteni!!! Én meg olyan egyedi vagyok hogy tömeg vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest