- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpmcwap
senior tag
válasz
Stauffenberg #26353 üzenetére
édesapa... aranyalmát véded nem érted hogy nem almázok vazeee....
im alant topiktársunk irt egyedi tablet ötzletet... háromszög... na az egyedi lenne!A tabletek nem lehetnek egyediek, nem birnak...
Most nem a kijelzőről beszéltem mert az már beltartalom!!!! de külsőre az is egy kocka és pont mint mindegyiken
Ne legyél már ennyire... Csak egy pillanatra gondolkodj el azon hogy lehet nem belédkötni szeretnék csak egy igen egyszerű és igen kézenfekvő tényt állapítottam meg, aminek függvényében designről beszélni számomra több mint vicces és azt hogy ezt még tanitják is az és perelik is egymás miatta a cégek.... hááát az legalább olyan mint 2001ben feltalálni az mp3 lejátszót....
muhaha... De - és mint irtam is lentebb - a pikantéria hogy ebből még kultuszt is tudtak csinálni... Tudott valamit a feketegarbos rendszám nélküli mercikkel közlekedő csávó... és nem a designra gondolok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Magyarított Android alkalmazások
- E-roller topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Formula-1
- Spórolós topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- BestBuy topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged