- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpmcwap
senior tag
válasz
Stauffenberg #26347 üzenetére
hogy ne látnám a hasonlóságot, tök ugyan az a kettő, csak én jót röhögök rajta.... te nem érted, egy tablet a másikhoz képest maximum szinben lehet egyedi, szerintem a tabletek tök egyformák MIND!!! Attól függetlenül hogy aPad, Epad, Ipod vagy mi van ráirva..... adott egy kijelző, körülötte 8-12mm-es káva
a lényeg benne van... Ha még lehetne kapni a szivárvány minden szinében talán de nincs különösebb felület egyedivé tenni... érted??? Most a hátulja???? Legyünk őszinték az esetek hány százalékában nézed meg használat során a tableted hátoldalát????
én spec amikor megvettem egyszer és kész
azt se tudom mi van ráirva...még ha az akksit cserélni lehetne vagy le kéne szedni a hátlapot hogy az sd-t betedd, de szerencsére nem... szóval ezekre a tabletekre szerintem mindent lehet mondani csak azt nem hogy egyedi lenne bármelyik is
) Az meg hogy ki mit kopiz az engem valahogy soha nem zavart mindaddig mig megbízhatóan tette a dolgát... Különben is mondj bármit ami egyedi! Minden egyedi valaminek a másolása. Ez is poén a tinikbe
én emos vagyok egyedi vagyok...és vonulnak az egyedi emosok bandában
Én deszkás vagyok egyedi vagyok és deszkáznak a placcon bandában...
Én rocker vagyok egyedi vagyok és bandáznak a gödörben egy rekesz sör mellett...
nem tudom nekem ez az egyediség egy kicsit vicces
De senkit nem akartam megsérteni!!! Én meg olyan egyedi vagyok hogy tömeg vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- Eladó egy hibátlan szép állapotú Apple A2602 9. gen. Ipad 64GB
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- Apple iPad 5TH Gen 32GB Wifi 6 Hónap Garancia
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest