- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loituma69
őstag
válasz
z0d1AK #18253 üzenetére
Igazi magyar szörszálhasogatás! Nekem hibátlannak tűnik ez a kütyü, te nem hiszed, ez így van rendjén mert nem vagyunk egyformák semmi gond nincs ezzel! Igazat ne is adj nekem mert én a kezemben fogom a kütyüt és tesztelem te pedig a régi rossz tapasztalataid alapján írod a következtetéseidet! Én pedig 4 hónapja használok egy wayteq xTAB 50 kütyüt amit megvétel után 6 hétre bentfogták szervizbe mert a gps vevő nem pozicionált szoftver hiba miatt ott a topik kikadsz ha beleolvasol. Mikor 6 hét után visszakaptam egy új szoftverrel akkor a gps pozicionálás megoldótott félig meddig mert pozicionál végre ,de meg 3x-dott a jelfogás ideje. A többi ordas hiba meg benne maradt az xTAB50-ben wifi sd kártya felismerés stb.....Ennyit a szoftvertámogatásról wayteq módra! Kiadás óta /május/ egy frissítés érkezett ami a kb 10 hibából egyet oldott meg azt is félig meddig! Eleve hibás szoftverrel adták piacra az xTab 50-et. A Myaudio már induláskor nem produkálja egyik wayteq hibát sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Háztartási gépek
- Építő/felújító topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- EA Sports WRC '23
- OLED TV topic
- War Thunder - MMO Combat Game
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- További aktív témák...
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest