- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- No Voice in the Galaxy
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz
szilchi #17517 üzenetére
Nekem csak annyi problémám volt, hogy a 4:3 -as képarány miatt nehezen találtam direkt az ilyen méretű tabletekhez készült tokot de méret alapján vadásztam egyet (amit amúgy nem igen használok).
(#17519) ityam
Amit itthon is meg lehet vásárolni, Mali-400 van benne és léteznek 3G -s változatban is azok a Samsung tabletek. Ezek közül most a legolcsóbb a Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus de ebben nincs beépített 3G modem és nem is csatlakoztatható semmilyen módon sem hozz.
Szintén Mali-400 -as a hamarosan megjelenő ConCorde tab 9.7 IPS Plus, ebben szintén nincs beépített 3G modem viszont van lehetőség USB stick csatlakoztatására.
"Ezt tudná kezelni az a tablet amibe lehet sim kártyát rakni?"
Ezek a tabletek ha csak nem valamelyik szolgáltatónál vásárolod kártyafüggetlenek, tehát bármelyik szolgáltató SIM kártyáját belerakhatod.
"Esetleg érdemes lehet csak egy olyan USBs modemet venni amit felismer a jelenlegi tabletem?"
Ha szükséged van rá akkor érdemes de ehhez nem ártana tudni, hogy mely modemeket kezeli a készüléked.
Mi ennek a tabletnek a pontos típusa ?"Esetleg lehetséges valami driverféleség hogy felismerje a Android 4.0.3 az én ZTE MF110 stickem?"
Megoldható de ez nem Windows, nem két kattintásból áll. Kell hozzá az adott modem drivere, ezt bele kell forgatni a kernelbe etc. etc., szóval elviekben lehetséges a gyakorlatban viszont -ha csak nem vagy ROM főző- nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest