- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz
szilchi #17517 üzenetére
Nekem csak annyi problémám volt, hogy a 4:3 -as képarány miatt nehezen találtam direkt az ilyen méretű tabletekhez készült tokot de méret alapján vadásztam egyet (amit amúgy nem igen használok).
(#17519) ityam
Amit itthon is meg lehet vásárolni, Mali-400 van benne és léteznek 3G -s változatban is azok a Samsung tabletek. Ezek közül most a legolcsóbb a Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus de ebben nincs beépített 3G modem és nem is csatlakoztatható semmilyen módon sem hozz.
Szintén Mali-400 -as a hamarosan megjelenő ConCorde tab 9.7 IPS Plus, ebben szintén nincs beépített 3G modem viszont van lehetőség USB stick csatlakoztatására.
"Ezt tudná kezelni az a tablet amibe lehet sim kártyát rakni?"
Ezek a tabletek ha csak nem valamelyik szolgáltatónál vásárolod kártyafüggetlenek, tehát bármelyik szolgáltató SIM kártyáját belerakhatod.
"Esetleg érdemes lehet csak egy olyan USBs modemet venni amit felismer a jelenlegi tabletem?"
Ha szükséged van rá akkor érdemes de ehhez nem ártana tudni, hogy mely modemeket kezeli a készüléked.
Mi ennek a tabletnek a pontos típusa ?"Esetleg lehetséges valami driverféleség hogy felismerje a Android 4.0.3 az én ZTE MF110 stickem?"
Megoldható de ez nem Windows, nem két kattintásból áll. Kell hozzá az adott modem drivere, ezt bele kell forgatni a kernelbe etc. etc., szóval elviekben lehetséges a gyakorlatban viszont -ha csak nem vagy ROM főző- nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Reklámblokkolók topikja
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest