Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
Elsőre amiket gyorsan néztem wifi tökéletes 2 betonfal után is elég jó a vétel.
Gyorsan rá is durrantottam egy pendriveot (kábellel ami járt hozzá) arról elinditottam egy 1080p-s filmet akárhogyan tekertem villámgyorsan odaugrott semmi akadás nincs.Lefuttattam rajta 4-5 benchmarkot majd logout cikkben láthatóak lesznek a pontok.Mivel eddig nem volt táblám nem nézegettem mi mennyit megy így nem tudom megmondani hogy a pontok jók-e vagy sem.
De ha a test táblázatában az van hogy galaxi tab -ot is veri 53ezerért akkor nem hiszem hogy kéne szégyenkeznie.
A hangjára azt mondani hogy fos az erős túlzás.Egyetlen hibája hogy kegyetlen halk de nem recseg ropog semmi csak szimplán halk.Filmnézés csak fülessel ajánlott.A gyári füles egész jól szól szóval azzal nincs gond.
Touchtest-el végigtapiztam szinte minden milimétert a kijelzőn mindegyiknél volt "visszajelzés" magyarán húzta a vonalat sehol nem szakadt meg.Tehát a kijelző minden pontja jó.Bluetoothot is néztem: Nokie E71-el és LG2X-el mindkettőt felismerte s lehetett küldözgetni a cuccokat.
Most hagyom folyamatosan wifi alatt és egyfolytában 1080p-s ph-t járatok teljes lemerülésig mennyit bír a gép.
1 percre ez a töltőnek nevezett mellé adott hulladékot is rádugtam de a 5. másodpercbe már láttam amit a videókon.Küldettem is bátyámat városba egy normális töltőért.Hirtelen ennyi.Többet márha jóbban bőlére tudom ereszteni a szavak a logoutban olvashattok majd.
Esetleg adhattok ötleteket miket nézhetnék még rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- OLED TV topic
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Bundle topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Nintendo Switch 2
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Háztartási gépek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kés topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- SAMSUNG GALAXY TAB S8 ULTRA gyári billentyűzet és kitámasztós tok
- Eladó iPad 10.9 (2022)
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest