Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- WireGuard VPN a mindennapokra
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kelzsoca
félisten
válasz
danilla
üzenetére
Esetleg olcsóbban érdekes lehet az alap xTAB-70-es verzió is.
Ugye a gép 7"-os 4:3-as képaránnyal rendelkezik, más ilyen tablet nem nagyon van a 7"-os mezőnyben.
7"-os gépeknél inkább a 16:9-es képarány ami elterjedt, ebből a hazai kínálatból elsőre a ConCorde 7015-ös ami eszembe jut, mint lehetséges jelölt.
-
aag
őstag
válasz
danilla
üzenetére
De ha te ilyennel nem akarsz vagy nem szìvessen foglalkoznàl
Mindig attól félek, hogy elszarom és nem tudom majd visszacsinálni. Aztán lesz egy darab műanyagom amit elengedhetek a kuka fölött. Ahhoz azér a 70e Ft drágának tűnik pillanatnyilag. Ha ennek nincs veszélye, akkor miért ne alapon megcsinálhatom éppen, de valóban inkább a "kész" cuccok érdekelnének jobban.
Egyébként a válaszaitoktól csak még jobban elbizonytalanodtam. A kétprocesszoros belsőrész azért vonzóbb.
Mit kell ilyenkor csinálni? Várni már vártam eleget. Most jött el a vétel ideje. De akkor melyiket és miért?
-
aag
őstag
válasz
danilla
üzenetére
A pov csak ùgy lesz nyerö ha romot cserèlsz rajta
Ezt én nem értem és nem is akarnék ilyesmivel szarakodni. Mi az ami miatt muszáj?
Én csak azt látom, hogy a belinkelt két gépnek azonosak a paraméterei és azonos árban vannak. Mit kell még tudnom többet a választáshoz? Nagyon hálás lennék, ha egyszer valaki bővebben elmagyarázná. Hiszen van itt hely bőven.
-
harry
veterán
válasz
danilla
üzenetére
A Toshibáról én eddig jókat nem hallottam, a ViewPad-del én is szemeztem komolyabban, de a 3G-s verzióban sincs GPS, illetve a betekintési szögei állítólag nem épp jók.
Én ezekre szerintem iPad-nél maradnék: szép felhasználói felület, rengeteg program/játék, stb. Nekem nem tetszik a mindenféle megkötései miatt, de amiket írsz, arra szerintem megfelelő lenne. Használtan is találsz már jónéhány modellt ennél olcsóbban is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Kuponkunyeráló
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Sorozatok
- Újratervezi az Apple az iPhone előlapját
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- Új aktivált Apple IPad Mini A17 pro wifi+cellular 0 akksi ciklus 2026.11.02-ig gari 128GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air 11" M3 128GB Blue ! ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Köszi a bemutatót...

Dr.NX