- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kelzsoca
félisten
válasz
danilla #12520 üzenetére
Esetleg olcsóbban érdekes lehet az alap xTAB-70-es verzió is.
Ugye a gép 7"-os 4:3-as képaránnyal rendelkezik, más ilyen tablet nem nagyon van a 7"-os mezőnyben.
7"-os gépeknél inkább a 16:9-es képarány ami elterjedt, ebből a hazai kínálatból elsőre a ConCorde 7015-ös ami eszembe jut, mint lehetséges jelölt.
-
aag
őstag
válasz
danilla #3848 üzenetére
De ha te ilyennel nem akarsz vagy nem szìvessen foglalkoznàl
Mindig attól félek, hogy elszarom és nem tudom majd visszacsinálni. Aztán lesz egy darab műanyagom amit elengedhetek a kuka fölött. Ahhoz azér a 70e Ft drágának tűnik pillanatnyilag. Ha ennek nincs veszélye, akkor miért ne alapon megcsinálhatom éppen, de valóban inkább a "kész" cuccok érdekelnének jobban.
Egyébként a válaszaitoktól csak még jobban elbizonytalanodtam. A kétprocesszoros belsőrész azért vonzóbb.
Mit kell ilyenkor csinálni? Várni már vártam eleget. Most jött el a vétel ideje. De akkor melyiket és miért?
-
aag
őstag
válasz
danilla #3843 üzenetére
A pov csak ùgy lesz nyerö ha romot cserèlsz rajta
Ezt én nem értem és nem is akarnék ilyesmivel szarakodni. Mi az ami miatt muszáj?
Én csak azt látom, hogy a belinkelt két gépnek azonosak a paraméterei és azonos árban vannak. Mit kell még tudnom többet a választáshoz? Nagyon hálás lennék, ha egyszer valaki bővebben elmagyarázná. Hiszen van itt hely bőven.
-
harry
veterán
válasz
danilla #3271 üzenetére
A Toshibáról én eddig jókat nem hallottam, a ViewPad-del én is szemeztem komolyabban, de a 3G-s verzióban sincs GPS, illetve a betekintési szögei állítólag nem épp jók.
Én ezekre szerintem iPad-nél maradnék: szép felhasználói felület, rengeteg program/játék, stb. Nekem nem tetszik a mindenféle megkötései miatt, de amiket írsz, arra szerintem megfelelő lenne. Használtan is találsz már jónéhány modellt ennél olcsóbban is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- Tudományos Pandémia Klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Bittorrent topik
- BestBuy topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged