- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuser
aktív tag
válasz
nightmare13 #11146 üzenetére
Reménykedtem hogy nincsenek nagy igényeim a GPRS-EDGE-UMTS kombóval
A Huawei S7 játékot én is nézegetem, a 7" -t viszont egyelőre valahogy "nem érzem" milyen lenne.
#11147 gipsztigris : Ja ... Mózesnek adtak kettőt, elcseszte, de gariban kicserélték másik kettőre.
#11148 tvamos : Kb. stimm ... ha jól rémlik, tokkal vonóval ( PDA, térkép, övtok, tartó, ... ) volt 60k körül.
Ez lenne az első tab, ami ráadásul nem a "klasszikus" tablet-feladatokat ( MSN, YouTube, videózgatás, ... ) látná el elsősorban, így meg vagyok lőve.
Az árat azért kéne többek közt alacsonyan tartani, mert az említett max árba ( 60k körül ) nem ártana ha beleférne egy normálisabb BT -os GPS/TMC vevő + térkép, mivel tabletnél első blikkre a-GPS a módi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Apple Ipad Pro 13 256GB - Asztrofekete
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 i5-10310U 16GB 256GB 1 év garancia
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest