- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
Szeretnék tanácsot kérni. Pár hét után szépen kialakult, hogy a tableten böngészni és ebookot olvasni szeretek a legjobban, míg az extrém csevegést (ritka, de akkor gyorsan kell írnom) továbbra is a netbookon intézem.
Használtam már 10-es tabot ami túl nagy. Most egy 7-es van, ami pont jó, csak most éppen a 16:9 aránnyal van bajom, hiszen nem filmezek rajta, de könyvet annál többet olvasok rajta. Régen is sokat olvastam, de akkor hagyományos könyveket, így a tabbal egy új világ nyílt ki előttem.
Ezért keresek egy 4:3 kijelző arányú tabot, amely a 7-10 közötti átmérőjű képernyővel bír. A sebesség legyen Galaxy Tabhoz hasonló, legyen rajta ICS vagy frissíthető legyen rá. Ipad2 azért nem jöhet szóba, mert egyszerre 2 gmail címet nézek (ha jól tudom, az Ipados gmail alkalmazás csak egyet kezel) rajta, illetve rengeteg mobilos youtube videót nézek, sokszor beágyazva a böngészőben (flash kell bele, amúgy az intel atom procis netbook simán megfekszik akár egy 360-as beágyazott youtube videótól is). Csak wifi legyen benne (3G nem kell), illetve a felbontása is legyen nagy (hogy ne gyilkolja szét a szemeimet). Az ár lényegtelen, mert ha van kb. 3-4 tab ami megfelel a paramétereknek, akkor azok közül már tudok választani.
Mit tudtok ajánlani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (240)
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- iPad Air 3rd Gen 2019 (Wi-Fi+Cellular 64GB Space Gray)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (238)
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest