Új hozzászólás Aktív témák

• petipetya

nagyúr

Szeretnék tanácsot kérni. Pár hét után szépen kialakult, hogy a tableten böngészni és ebookot olvasni szeretek a legjobban, míg az extrém csevegést (ritka, de akkor gyorsan kell írnom) továbbra is a netbookon intézem.

Használtam már 10-es tabot ami túl nagy. Most egy 7-es van, ami pont jó, csak most éppen a 16:9 aránnyal van bajom, hiszen nem filmezek rajta, de könyvet annál többet olvasok rajta. Régen is sokat olvastam, de akkor hagyományos könyveket, így a tabbal egy új világ nyílt ki előttem.

Ezért keresek egy 4:3 kijelző arányú tabot, amely a 7-10 közötti átmérőjű képernyővel bír. A sebesség legyen Galaxy Tabhoz hasonló, legyen rajta ICS vagy frissíthető legyen rá. Ipad2 azért nem jöhet szóba, mert egyszerre 2 gmail címet nézek (ha jól tudom, az Ipados gmail alkalmazás csak egyet kezel) rajta, illetve rengeteg mobilos youtube videót nézek, sokszor beágyazva a böngészőben (flash kell bele, amúgy az intel atom procis netbook simán megfekszik akár egy 360-as beágyazott youtube videótól is). Csak wifi legyen benne (3G nem kell), illetve a felbontása is legyen nagy (hogy ne gyilkolja szét a szemeimet). Az ár lényegtelen, mert ha van kb. 3-4 tab ami megfelel a paramétereknek, akkor azok közül már tudok választani.

Mit tudtok ajánlani? :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés