- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
Teszteltem a csicska moddolásommal a sima X96 Max+ kínai csodát.
Egyértelműen a hűtéssel van baj, ami simán orvosolható ilyen-olyan moddolással mint pl az enyém.
A gyári alap kínai box 30perc 4K HDR filmnél 75 C° volt, míg a képeken látható csoda móddal a Dunkirk 4K HDR film ~2 óra alatt max 63 C° volt.
Mivel nem volt se kétoldalú hővezető ragasztóm, sem pedig nem lehetett megoldani kulturáltan a hűtőborda fizikai rögzítését (csak mocsok módjára
), ezért ez lett az eredmény. Eredmény mindenképpen pozitív, hiszen a Dunkirk 4K HDR filmet gyakorlatilag végig vitte a box 63 C° max hőmérséklettel. Csak megemlítem, hogy a gyári állapot 30perc videó után már 75 C°-nál járt. A házba még véletlenül se kell ventilátor, igaz a hűtőbordát AC MX-2 hűtőpasztával raktam fel, nem pedig gappad-al.
A képek mesélnek.
Harman Kardon dizájn.
-
Beni2360
félisten
Hát állandóra nem tudod de 1-60 perc idő volumentben beállítható, hogy meddig mutassa a kijelző.(Ha el tudod olvasni
) én nem nagyon látom olvasható minőségben de beállítottam most 10 percenként 10 mp-re mutatja.
Variálás a két sorban lehetséges. -
Joshi
titán
A legújabb CE Mátrix alatt a VFD-vel hogy lehet kiíratni a CPU hőmérsékletet? Mintha azt írta volna valaki hogy neki azt mutatja. Vagy egyáltalán hogy lehet a VFD-t konfigurálni?
-
tamás86
tag
Sziasztok k1 pro s905d re matrixot lehet e telepiteni ha igen melyik verziot?9.8.2 probáltam Coreelecből de lassu az ftp belépés.Még annyi hogy a belsőre kellene telepitenem most Alexelec vant fönt nandon.A belsőre telepitésnél ceemmc-x nél mit nyomjak 4est hogy törölje az alexelecet és tegye fel a pendrivrol az rc3 at? Előre is köszi a válaszokat.
-
gulyasa
őstag
válasz
belashx #86583 üzenetére
Köszi a választ!
Nagyjából semmi más miatt nem kell, csak hogy az LG OLED C1 tévémmel használva FullHD és 4k (HDR, DV is) videókat lejátssza/kezelje USB-s külső HDD-ről. Nálam az is plusz pont lenne mellette, hogy optikai kimenet is van rajta a házimozi rendszeremhez. Elég ha passtrough-t tudna a kütyü.Tudom, jobb megoldás lenne pl. egy Zidoo Z9X vagy egy újabb példány a Dune-k közül Realtek RTD1916DR chip-el, de az áruk még számomra a fájdalomküszöb fölött van... Igazából már az Ugoos X96 AM6+ is, de most ezt hagyjuk...
-
Beni2360
félisten
válasz
ilovedigweed #86584 üzenetére
Nálam is ez a felállás csak a droid mellett van.
-
belashx
senior tag
válasz
gulyasa #86575 üzenetére
Jó kis cucc!
A gyári lejátszójával is megy a DV, de nem teszteltem, melyik verziót támogatja. Kb. ez az egyetlen előnye, de minden másban fasorban sincs az alternatív programokhoz képest.Van hozzá gyári dualbootos(Android/CE) firmware, és Android alatt minden benne van, amit más boxokra "mókolni" kell(pl.frame rate váltás). Root kapcsolható, alapból tudja az NFS megosztáshoz csatlakozást, nincs melegedés para.
Nagyon jó minőségű box, gyors, mint a villám.
Streamingre nem jó a Widewine L1 hiánya miatt. Vagyis Netflix 4k felejtős. -
vargalex
Topikgazda
válasz
ilovedigweed #86579 üzenetére
Pont, hogy itt vagy jó topicban... Egy 19.2-Matrix_rc3 javasolt szerintem. Kiírás után a megfelelő dtb-t (4 GB-os X96 Max+ esetén az sm1_s905x3_4g_1gbit.dtb) dtb.img néven a partíció gyökerébe kell másolni.
-
ilovedigweed
senior tag
válasz
ilovedigweed #86577 üzenetére
Rosszt topik, elnézést!
-
ilovedigweed
senior tag
Sziasztok!
Előszedtem az X96 MAX+ S905x3 boxot a doboz aljáról, érdeklődni szeretnék, hogy melyik CoreElec-et ajánljátok rá? Egy letöltő linket is megköszönnék!
-
walter70
tag
Sziasztok!
Abban kérnék segítséget,hogy Vontar X3 S905X3 készüléket hogyan indítok újra sd kártyáról CoreElec programmal? Nem találok rajta reset lehetőséget,jelenleg androidon megy.Köszönöm.
-
gulyasa
őstag
Szeretnék érdeklődni, van-e itt valakinek tapasztalata "élőben" az Ugoos AM6 Plus-ról?
Ezen elvileg a gyárilag rajta lévő Android alól is megy a Dolby Vision:
https://azolcsosag.hu/EU-ECO-Raktar-UGOOS-AM6-Plus-Dolby-Audio-Dolby-Vision-Smart-TV-Box-4GB-LPDDR4-32GB-ROM-Android-90-Support-Fekete?keyword=ugoos
Nem mintha ódzkodnék a CE-vel bűvészkedéstől, de ez a legolcsóbb S922 chipes, CE nélkül is DV-képes lejátszó , amit találtam... -
wd.taz
aktív tag
válasz
SunMount3r #86571 üzenetére
Köszönöm szépen, android alatt működik, kimondottan a CE érdekelt, hogy lehet-e?
Nekem nem gond, mert CE alól indítom a droidot és kész, de az asszonynak ez "túl sok gombnyomás". NŐ
THX
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
wd.taz #86570 üzenetére
Szerintem ezt csak Android alól lehet, CE alatt nem. Ott a Miracast képesség fog kelleni, sok Box-on gyárilag is van, ha nincs, akkor pl. az AirScreen app-al lehet próbálkozni, de van még egy csomó Miracats-os app is. Már ha Android-os telóról van szó.
Ha így sem megy, akkor lehet a firmware-ben nincs implementálva, ekkor esetleg egy firmware frissítés megoldhatja, de ezt nem lehet biztosan tudni az ilyen olcsó Box-oknál.
Vagy itt nemrég abstract nevű user próbálkozott vele, hogy berakott a rendszer app-ok közé valami Miractast app-ot és úgy már működött (ha jól emlékszem). Keress itt rá vagy kérdezd meg tőle.Ha meg csak képeket, meg videókat akarsz "átküldeni", azt azt hiszem CE-vel is lehet, ehhez a telóra a Yatse app fog kelleni.
-
wd.taz
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Tanix tx9s-m CE-vel telepítve.
A nejem részéről olyan igény merült fel, hogy lehet-e tükrözni a telefont rá valahogyan?
Lehet? Ha igen akkor azt hogyan tudom megcsinálni, mit kell telepíteni?Tazi
-
tamás86
tag
Sziasztok Mecool k1 pron a belsőn van alexelec hogy lehetne CE rc3 mat telepiteni a belsőre mi a menete milyen képfájlt töltsek le?
-
ssgt1981
senior tag
X96 Max lejátszónál CoreELEC alatt találkozott már valaki az alábbi problémával?
Az eddig gond nélkül elindított 4k tartalmakat a Plex sávszéléesség probléma miatt nem tudja elindítani. A laptopot rákötöttem az eszköz által használt lan kábelre és stabilan hozza a 800mbit/sec-et és a laptopon lévő Plex is simán vissza a filmeket. A gond nem a kábelekkel és routerrel, illetve a NAS-al van. -
tomp
félisten
válasz
SunMount3r #86562 üzenetére
Annyira nem létszükség csak érdekes nekem.
Shield TV Pro-n is van egy HDD és ugyan úgy érem el pc-ről mint az Ugoost. Shieldnél a Gbites kapcsolat a gyenge pont, nincs lassulás pc->shield útvonalon. -
trance89
őstag
válasz
EDTA65 #86564 üzenetére
A CE kb 20-22 sec alatt bootol egy régi Sandisk Ultra 8GB kártyáról, bár megoldható az SSD/HDD-ről bootolás is de sztem felesleges, max nyernék vele 5-10 sec bootidőt de a CE menüben semmi különbség gyorsaságban egy gyors sd-ről bootolt HC4 és egy emmc-s VIM3L között
Az ethernet kábel egy ősrégi cat5e típus -
EDTA65
újonc
válasz
trance89 #86563 üzenetére
Köszönöm a gyors és bíztató választ, így már világos.
A CE milyen gyors sd kártyán van, vagy az is az ssd
-re lett feltéve? A lan kábel normál cat 5e, vagy valami
jobb? Bocs hogy ennyire kíváncsi vagyok, de jó lenne
biztosra menni, ha már van valaki, akinek sikerült
ilyen jól összerakni! -
trance89
őstag
válasz
EDTA65 #86532 üzenetére
Nemtudom miért az átlag sebességet nézed gbit net mellett, indítás pillanatától átlagol vagyis a képen 1-1,5 perc töltés átlagát látod amiből 30-40sec alatt érte el a 68MB/s sebességet amit már stabilan tartott (65-70 között), semmi kilengés nem volt. Szóval ha berakok tölteni egy jóval nagyobb torrentet ott >60MB/s lesz az átlag
-
SunMount3r
nagyúr
-
beach head
senior tag
mit lehet tenni akkor ha a tv boxon a google play nem akarja frissiteni magat... a beallitasok/verzioszamnal ha kattintgatok akkor kiirja h letolti a legfrisebb valtozatot, de ez nem tortenik meg.... ha letoltok apkmirrorrol egy apkt es azzal akarom felfeissiteni akkor azt irja h hibas csomag...
-
flash-bench eredmény Khadas VIM3L beépített 16GB eMMC
khadas-galeria:~/downloads # ./flash-bench
Creating test file flash-bench.tmp of size 512MB.
Benchmark: Sequential read Limits: Total size: 512MB Duration: 60s
512.0MB processed in 3.07s (166.69MB/s), CPU: user 0.08%, sys 5.54%
Benchmark: Sequential write Limits: Total size: 512MB Duration: 60s
512.0MB processed in 9.89s (51.79MB/s), CPU: user 0.08%, sys 2.96%
Benchmark: Random read Limits: Total size: 512MB Duration: 60s
512.0MB processed in 15.49s (33.05MB/s), CPU: user 0.05%, sys 4.92%
Benchmark: Random write Limits: Total size: 512MB Duration: 60s
512.0MB processed in 11.53s (44.40MB/s), CPU: user 0.18%, sys 4.55%
khadas-galeria:~/downloads # -
tomp
félisten
Adott egy Ugoos AM6B Plus!
Samba megosztással érem el a box USB3-ra dugott SSD-t a gépről. Ha boxról másolok pc-re az tökéletes. De ha pc-ről boxra másolok akkor max 12MB/s. Ez mitől van? -
ztsoft
őstag
válasz
vargalex #86549 üzenetére
Igen, én is erre tippeltem. Ahogy látom, nem csak a CPU magokkal kapcsolatos, hanem a frekvenciával is. Ugyan ez vonatkozik a GPU-ra is (legalább is az S912 esetén).
S912, CE 9.2.8, gxm_q201_3g_1gbit.dtb (az ide vonatkozó részt idézem).
thermal-zones { soc_thermal { polling-delay = <0x3e8>; polling-delay-passive = <0x64>; sustainable-power = <0x992>; thermal-sensors = <0x7d 0x03>; trips { trip-point@0 { temperature = <0x11170>; hysteresis = <0x3e8>; type = "passive"; }; trip-point@1 { temperature = <0x13880>; hysteresis = <0x3e8>; type = "passive"; linux,phandle = <0x7e>; phandle = <0x7e>; }; trip-point@2 { temperature = <0x14c08>; hysteresis = <0x1388>; type = "hot"; }; trip-point@3 { temperature = <0x3f7a0>; hysteresis = <0x3e8>; type = "critical"; }; }; cooling-maps { cpufreq_cooling_map0 { trip = <0x7e>; cooling-device = <0x7f 0x00 0x04>; contribution = <0x400>; }; cpufreq_cooling_map1 { trip = <0x7e>; cooling-device = <0x80 0x00 0x04>; contribution = <0x400>; }; cpucore_cooling_map0 { trip = <0x7e>; cooling-device = <0x81 0x00 0x03>; contribution = <0x400>; }; cpucore_cooling_map1 { trip = <0x7e>; cooling-device = <0x82 0x00 0x03>; contribution = <0x400>; }; gpufreq_cooling_map { trip = <0x7e>; cooling-device = <0x83 0x00 0x04>; contribution = <0x400>; }; gpucore_cooling_map { trip = <0x7e>; cooling-device = <0x84 0x00 0x02>; contribution = <0x400>; }; }; }; };
Ha jól értem, akkor nálam a trip-point@1 a mérvadó (linux,phandle = <0x7e>), mivel a cooling-maps alatt mind erre az egyre hivatkozik (trip = <0x7e>), ami 80˚C.
-
cof
veterán
válasz
AiRLAC #86551 üzenetére
Én is szemezek eggyel az AV kimenet miatt aztán majd kiderül. Valószínű ebből is több verzió van a piacon, és így olcsósították a legújabbakat.
Azzal a kis bordával nálam a Tanix TX3 még a nyáron fűtött mint egy kazán zárt házban, 75 C is volt olykor a FullHD, és már akadozott néha. Most, hogy lehűlt a levegő és kapott egy 37x37x11-es bordát, az SD 48 C, FHD 53 C, alapjárat 42 C.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
ztsoft #86546 üzenetére
thermal-zones->soc_thermal->trips alatt vannak definiálva. Amlogic-ng esetén egészen biztosan már a trip-point@1-nél elkezdi lekapcsolni a magokat. A hőmérséklet hexaban van megadva. Most megnéztem egy-egy dtb-ben, a következőt látom (zárójelben a megvizsgált dtb):
Amlogic-ng build (CE 19.2-Matrix_rc3):
S905X3 esetén: 75˚C (sm1_s905x3_4g_1gbit.dtb)
S905X esetén: 90˚C (gxl_p212_2g.dtb)
Amlogic build esetén (CE 9.2.8):S905 esetén: 80˚C (gxbb_p200_1G_1Gbit.dtb)
S905X esetén: 80˚C (gxl_p212_2g.dtb) -
lali303
tag
Sziasztok!
Vontar x3 slimbox 12.x rommal a torrent kliens (flud,Tt)nem látja a külső Hdd-t(2.5" 1Tb toshiba) Totalkommander látja olvassa. -
cof
veterán
válasz
kokokka #86544 üzenetére
SMT területen pasztát használnak aminek az olvadáspontja már 140 C-tól kezdődik, biztos lehetsz benne, hogy a legócskábbat használják ide. Oké, hogy játék közben akkora a hőfok, na de alapjáraton kérdeztem. Mert ezeknél moddolás nélkül az alapjárat is 60 C körül van, mikor lehet ez 40 C is. Szerintem ha van rá lehetőség, na meg ha érdekel valakit akkor nyugodtan csinálja, vízhűtés, meg a passzív PC építés is hülyeség akkor szerinted.
-
kokokka
addikt
80-90 fokon ment évekig a SWBF, a FarCry sőt, néha még több is volt. De ítt az AOE2 új DLC-s kiadása is amivel most tolom hónapok óta, az is 70+-os. A gépem kb. 13 éves és hidd el, hogy semmi baja a világon! Ráadásul azt szó szerint napi szinten nyüstölöm, míg a box csak mozizásra van. Most is azt mondom : teljesen felesleges ezzel foglalkozni. A forrasztást meg hagyjuk : ilyen elektronikákban szinte kizárólag lágyforrasztást használnak, azok olvadás pontja meg max 500 celsius, de hogy pontosítsak általában 300-350 fok. Úgyhogy annak semmi köze a proci hőfokhoz ilyen téren.
-
tamás86
tag
Ftpre nincs senkinek ötlete?
-
-
Joshi
titán
-
cof
veterán
válasz
kokokka #86535 üzenetére
PC-d/Laptop-od is 70-90 C-n járatod?
A magas hőingadozás semmiképp nem tesz jót a forrasztásnak, ha egyszer megoldható, hogy lejjebb vigyük a hőmérsékletet nem tudom miért kell ellene beszélni. Na meg többet is fogyaszt ilyenkor, persze nem a villanyszámla miatt írom, hanem a gagyi gyári tápok hamar elhaláloznak ez miatt. Azért tervezték így a hűtést, hogy hamar tönkremenjen és vegyél újat, tehettek volna mindegyikre eleve nagyobb hűtőt is.
Épp nézegettem Alin ezt a Vontar X3-at, abban is akkora hely van hűtésnek, és rádobtak egy nyamvadt kis bordát mint a Tanix TX3-ra. Hozzászólások alapján ott is a 70-80 C garantált, szóval aki ilyet vesz, nyugodtan vegyen hozzá egy 40x40x11-es bordát is mert elfér bőven.
-
cof
veterán
A remote az működik, de a vfd-t hiába másoltam be ugyan oda ahova a remote-ot, a vfd nem működik. Hogy tudok életet lehelni a kijelzőbe? Természetesen X96 Max+-ról van szó.
Hova ugyanoda? Configfiles mapába kell vfd.conf néven. Újraindítás után már órának működnie kell, melyik vfd-t használtad?
Ja és a Mátrix CE Kodiját nem tudom magyarra állítani. A nyelvek között csak angol van, a Standard CE verzióban ott volt a magyar is.
Telepíts a Kodi tárolóból egy bármilyen kiegészítőt és lesz magyar nyelv is, lehet az is elég ha csak belépsz a tárolóba.
-
Joshi
titán
Nos. Időközben visszaraktam a Mátrix CE verziót, de wifit továbbra sem lát. Nem baj úgy is kábelen lesz a routerre kötve. A qbittorrent szépen működik, habár most éppen nincs itthon külső vinyó hogy kipróbáljam. A Web Ui fut szépen tehát működik.
A remote az működik, de a vfd-t hiába másoltam be ugyan oda ahova a remote-ot, a vfd nem működik. Hogy tudok életet lehelni a kijelzőbe? Természetesen X96 Max+-ról van szó.
Ja és a Mátrix CE Kodiját nem tudom magyarra állítani. A nyelvek között csak angol van, a Standard CE verzióban ott volt a magyar is.
Egyelőre ennyi. A ház modhoz megrendeltem a ventit, ha megjön akkor beszerelem. Majd lövök róla képet.
-
kokokka
addikt
válasz
®abstract® #86533 üzenetére
Nincs semmi. Ezt mondom már mióta megvan a boxom! Működik úgy, ahogy kell mert felhasználói részről nem számít mekkora a processzor hőfoka! A típus meg lényegtelen, ha a hőfok a "vita" tárgya. Mozizás szempontjából legalább is biztos, hogy nem!
-
vargalex
Topikgazda
válasz
®abstract® #86533 üzenetére
Az egy S905X és az sem biztos, hogy amlogic-ng. Annak még nem néztem a dtb-jét, hogy ott hogyan van beállítva. De most konkrétan egy X96 Max+-ról volt szó.
-
EDTA65
újonc
válasz
trance89 #86368 üzenetére
Valóban biztató az Odroid HC4 felépítése,a 69.1 MiB/s
letöltési sebesség impozáns. A képen viszont látható
az átlagos sebesség is, ami "csak" 10.8 MiB/s.
Ezt az értéket az X96 Max plus is tudja gbit nettel,
igaz a maximum pillanatnyi sebesség nem éri el
a 20 MiB/s -t sem. Vagy valamit rosszul értelmezek?
Ha az átlagos letöltési sebességre is tud az
Odroid HC4 legalább 30-40 MiB/s-t , akkor megrendelem gyorsan ! Köszönöm válaszod előre is! -
tamás86
tag
Na telepítettem a coreelec 9.2.8 as CE-t.Minden okés.Kivéve egy távoli ftp szervert.Ftp szerverről szoktam streamelni most is megnyilik a film nem is szaggat meg 4k se de iszonyat lassan nyilnak meg a mappák.Mit lehet tenni?
-
vargalex
Topikgazda
válasz
®abstract® #86528 üzenetére
Mivel CE alatt 75 °C-nál elkezdi lekapcsolni a magokat, így nem nagyon éri el a 80°C-t. Hacsak nem nagyon rossz a hűtés (pl. nem jól érintkezik a SoC-al).
-
blakey
titán
válasz
SunMount3r #86526 üzenetére
A vp9 anyagok egy része megy 1080p-ben is az X3-akon, legalábbis nálam ment, h264 csak 720p-ben jó.
-
tamás86
tag
Sziasztok mecool k1 prora felraktam coreelec 9.8.2 őt minden mukodik kiveve a taviranyitast memasoltam a remote.conf ot de igy se sikerul mi lehet a baj?
-
Nerazim
őstag
Üdv!
Ezzel: HK1 Box Amlogic S905X3 4GB RAM 32GB ROM 5G WIFI bluetooth 4.0 1000M LAN Android 9.0 box
Van valakinek tapasztalata? Jó lehet CE alá? -
Csabi1984
addikt
Sziasztok
Lenne két kérdésem
S905x3-ra fél lehet tenni újabb Androidot mint a gyári?
Honnan gyorsabb a CE, memória kártya vagy belső tárhely? -
tamás86
tag
Sziasztok s912 es boxre mi a legjobb coreelec build?
-
Joshi
titán
Természetesen Androidon működik. De az Android wifi teszt után gyorsan megnéztem CE-vel, de sajnos semmi.
Olyan mintha nem lenne wifi driver a CE-ben. Pedig esküszöm legelső bootolás után működött.
Android alatt ezek vannak. Ez egy tíz emeletes panel wifi rengetege, és a képen nem is látszik az összes kapcsolat.
-
Joshi
titán
Lehet kezdődik a kálvária. Szóval az első CE felrakásakor ami a CoreELEC-Amlogic-ng.arm-9.2.8-Generic.img volt, az alábbi képen látható hálózati ablakban megjelentek a wifi hálózatok elérhetőségei és tudtam is csatlakozni rá. Aztán feltettem az ajánlott Mátrix verziót CoreELEC-Amlogic-ng.arm-19.2-Matrix_rc3-Generic.img amivel már nem jelentek meg a wifi hálózatok. Jó mondom akkor visszarakom a simát, de már annál se jelenik meg. Kábelen rendben van kapcsolat, de wifi miért tűnt el?
-
®abstract®
őstag
aki szeretne multiplatformos letolteskezelot az itt megkapja: [link] torrenthez is jo!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Wuthering Waves
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2400G / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON AC + Intel Core i9-9900K + G.SKILL Trident Z RGB DDR4-3200 32GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest