- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
freeknight #87397 üzenetére
Refresh rate alkalmazással ki tudod rakni távirányító gombra és feljön egyből a frekvencia váltás menü és úgy tudsz manuálisan állítani. Van még egy alkalmazás de annak nem jut eszembe a neve.
A lényeg hogy nem a legkényelmesebb megoldás de működik. -
szabi__memo
nagyúr
Hali.
Abszolút megoldhatatlan hogy dolby vision videót normális színekkel játszon le az s905x3? Nincs vmi konverzió?
Köszi -
freeknight
őstag
válasz
SunMount3r #87396 üzenetére
Ha jól tudom van rá megoldás hogy alkalmazásonként beállíthasd a frekvenciát, illetve végszükség esetén menüből is állítható a 24 hz.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
freeknight #87395 üzenetére
A Mi Box viszont nem vált frekvenciát Netflix alatt, ez is hozzá tartozik.
-
freeknight
őstag
Sziasztok
Hálószobai tv-re eddig megelégedéssel használtam egy Tanix TX3 Max-ot LE-el, most bejött a Netflix is a képbe, mint igény.
Jól sejtem, hogy az 1080p netflix stream még mindig tabu ezeken a boxokon? Vagy CE alatt már működésre bírható, esetleg ezen a mostani eszközömön is?
Pár éve nem követem már a piacot, ez a rendszer is kiszolgált Krypton Kodival. Próbáltam visszakeresni pár oldalt, de nem nagyon lettem okosabb.
Menekülőútnak néztem a Xiaomi Mi Box S-t, tudom, hogy nem a legjobb, viszont Netflix jóváhagyott Widevine L1 támogatással. -
gyűrű
addikt
válasz
Beni2360 #87390 üzenetére
Nem a posta. Nekem 3 aliexpresses csomagom volt, (aliexpress standard shipping) mind 100 eur alatti, és mindet az express one futár hozta ki, semmilyen 400 ft-ot nem kellett fizetni. Sokkal gyorsabb is volt a vámeljárás, csak 2-3 óra hossza, nem napok, mint régen a postánál.. Nem kellett semmi dokumentum plusszban. Sokat fejlődött az ali.
-
djnice
veterán
válasz
SunMount3r #87389 üzenetére
Rendes hűtőborda van rajta.
-
Beni2360
félisten
Ne irkalj össze viszza, már minden terméken meg EU-ból is rajta van az áfa. Ott látni fizetés előtt VAT includet Vamot meg csak 150 eu felett ronak ki.
A többi stimmel, de még jöhet egy 400 Ft netes fizetési koltseg ha a posta szállítja ki. Ha nem Eus+ csomag ként érkezik. -
SunMount3r
nagyúr
Amúgy pl. ennek a Vontar X3-nak milyen a hűtése, vagy ugyan olyan "semmilyen", mint az X96-nak, vagy Tanix TX3-nak?
Meg kérdés még, hogy nem e jobb mégis olyan Box-ot venni, amihez már van hozzászabott, dedikált CE dtb.img? Meg lehet, hogy én nézek el valamit, de itt most a New Installation-nél nem is látom a választási listában a "generic" verziót kilistázva???
-
spileraaa
senior tag
médialejátszók közül ez a legolcsóbb Xiaomi Mi TV Stick ? vagy esetleg van boxban is ilyen olcso ami jó? külföldólról vagy honnan lenne a legolcsóbb?
-
trance89
őstag
válasz
gabeszka82 #87373 üzenetére
Írj a supportjukra: [link]
Q: Where can I find VENZ original Android firmware?
A: Please contact us and inform us which firmware for which model you are looking for so we can provide you with the correct instructions: contact page -
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Tudnátok ajánlani, hogy most honnan érdemes rendelni az ajánlott boxok közül? Vagyis nem tudom még mindig ajánlottak a Vontar X3 illetve X96 max+ vagy x96Air? Ha van esetleg más típus azt is szívesen veszem. Illetve az áron és a szállításon kívül milyen + költség van még? Az ár is fontos lenne, de az is, hogy minnél gyorsabban megkapjam.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
flash-
veterán
remote.conf-ot hogy lehet pc-n átkalibrálni?
Coreelecen semmi programot nem tudok letölteni -
gabeszka82
csendes tag
Sziasztok.
Egy hatalmas gondom akadt egy venz v10 pro+ kütyüvel.
Frissíteni próbáltam és nem jártam sikerrel és sajnos nem csináltam biztonsági mentés a rendszerről.
Abban kérném a segítségeteket hogy nincs meg valakinek az eredeti android rendszer ehhez a kütyühőz??
Próbáltam a gyártó oldalán lévő img fájlal de azt nem fogadja el.Előre is köszönöm a segítséget.
-
RK
csendes tag
Sziasztok! Az asztali médialejátszós topikból kerültem át ide, mert a jelenlegi pénzügyi keret az Amlogic alapú lejátszók felé terelt. Laikus vagyok ebben sosem használtam még külső médialejátszót és hajlandó volnék mókolni is ezzel a szerkezettel.
Szóval motivációval semmi gond, viszont az érdekelne, hogy a CoreElec telepítése és beállítása milyen nehézségekkel járhat, valamint teljesen kezdőként érdemes-e egyedül belevágni?
Előre is köszönöm a válaszotokat!
-
Ikolum
csendes tag
Sziasztok
Olyan kérdésem volna, hogy CoreELEC en lehet HBO GO valahogy felrakni és használni? Persze van hozzá kódom úgy?
Ha nem akkor arra van megoldás X96 air eredeti androidos felületén ne WiFi ről akarjon menni hanem kábellel?
-
Zizi123
senior tag
válasz
blakey #86580 üzenetére
Sziasztok!
Ez az allitas gondolom meg mindig igaz.
Akkor most igy par ora szivas utan ne is eroltessem, hogy a Beelink GT King -em miert nem ad ki Dolby Vision jelet a TV-re...Coreelec 19.3-at hasznalok, ahogy irtam is GT King-el. Ebbol a rendszerbol mi a legjobb minosegu HDR szabvany, amit ki lehet csikarni?
-
Kingcold
aktív tag
Ahogy visszaolvasok, egy dolog biztos: a Telekom TVgo felejtós bármilen TV box on, igaz?
-
rjy08
tag
Sziasztok,
CE-n a youtube kliens megint b*szakszik. Ahogy rányomok egy videóra, el kezd pufferelni, százalákosan számolgat. Nagy nehezen elindul a videó, megy pár másodpercet, aztán újra csak a pufferelést nézegetem fél percig. Androidról bootolva a gyári youtube és a smarttubenext is szépen működik. Ismerős valakinek a jelenség? -
-
Joshi
titán
Sziasztok. Telepíteni akarom a boxra a Transmissiont, de valami függőség kell neki. Mit kell telepítenem? A 19.3 Mátrix van a boxon.
-
Zamma
őstag
Sziasztok!
Nem hozzáértő idős valamint gyerek részére keresek megoldást.
GT Kingre keresek épkézláb romot, ami ezt tudja:
- sd kártyás dualbootos indulás (nem piszkálom az eredeti firmware-t)
- max 1080p anyag kijátszása sima fullhd tv-re
- sima (nem légegeres) távirányítós használat
- Spotify, Youtube tartalmak + vlc helyi háttértárról videó/zeneJól gondolom hogy az ATV a leginkább erre való felület?
A SmartTube Next nem jó irányt vett, inkább légegeres irányba tart, a régebbit verziót (smart youtube tv) fogom használni...
A Spotify-t meg ha jól tudom boxra csak ATV-n van olyan amit normál távirányítóval lehet vezérelni...
Köszi a segítséget! -
Dr. Venkman
tag
Egy kérdés a topikhoz. Van egy jónéhány éve, nagyon olcsón vásárolt Mini MX 1G rammal ellátott boxom. Teszi a dolgát, évek óta megy folyamatosan bekapcsolva, coreeleccel mint torrent kliens, plex server (!), még Medusa kliens is van rajta, sorozat beszerzéshez. Időnként lefagy (mondjuk havonta 1-szer, leginkább ha a béna PS5-ös plex klienssel akarok valamit lejátszani róla), de akkor újraindítom, ezzel együtt lehet élni. Viszont piszkálja a csőröm, hogy ha esetleg van már valami jóval erősebb box manapság ami a fenti célokat jobban, megbízhatóbban ki tudná szolgálni, mondjuk 4K-ban tudna plexet streamelni (most maximum alacsonyabb bitrátás 1080p-vel, vagy 720p-vel bírkózik meg a setup), akkor váltanék rá. Nagyon maximum 20e Ft-ig lenne-e értelme váltanom valami modernebb boxra? Profitálnék-e mondjuk a több ramból, a modernebb amlogic processzorok erősebbek-e esetleg annyival, hogy megbirkózzanak a feladattal?
-
peestike
senior tag
Bocsánat, ha hülyeséget kérdenék.
X96max plus, coreelec-el. Töltöttem le 4k tartalmat. Mp4 a formátum,de lejátszás közben mintha nem lenne zöld, csak piros, kék. Hdr, dolby vision esetén tökéletes. Valamikor kodek probléma lenne esetleg? Találkozott már ilyennel valaki? -
Kingcold
aktív tag
Sziasztok!
PS3 kontrollert lehet csatlakoztatni ezen eszközökhöz BT on keresztül?
Retro ROM ok futtatása is cél lenne majd. :) -
SutPet
aktív tag
Sziasztok,
Van egy régi nexbox A95X B7N 2/16GB boxom. Anno először ATV xperiencet raktam rá, ennek bootképernyője jön be mai napig bekapcsoláskor. Utána először sd-ről coreelec, majd áttelepítettem internalba. Most viszont ki szeretném próbálni aiden romját de akárhogy próbálom nem sikerül sehogy visszarakni az androidot. USB A-A kábelem nincs így a Burn card makerrel próbálkozom. Próbáltam már azzal a gyári rommal amit találtam hozzá, atv xperience rommal amit anno felraktam rá, aiden romjával de akárhogy nyomom a reset gombot nem akar sd-ről bootolni mindig a coreelec jön be. Valami tippet tudnátok adni?
-
Rick4
félisten
-
vargalex
Topikgazda
D-Link, TP-Link általában nem 5 V-os tápegységgel van. A D-Link már régen is 12 V-ról ment (anno a DIR-825-öm is), a TP-Link esetében a régiek 9V-ról (TL-WR741ND, TL-WR841ND, TL-WR941ND), a TL-WR1043ND-től viszont szintén 12 V-ról. De nem vitatkozni akarok... Persze elvétve előfordul 5V-os is (pl. D-Link DWR-116), azt nem állítottam, hogy egyáltalán nincs, csak nem az az általános.
Gondolom, ha lenne a kollégának, akkor csak tenne vele egy próbát. De pl. nálam is csak az X96 Max Plus és a Tanix TX3 megy 5V-ról. Illetve a WS2812b led szalagomhoz vettem 5V-os tápot, valamint az Asus WL-500gP-ből megmaradt van még. -
rostiron
őstag
Sziasztok.
Beelink M18-ra melyik a legfrissebb CE ami feltehető. Egy linket tudnátok ? -
spileraaa
senior tag
médialejátszók közül ez a legolcsóbb Xiaomi Mi TV Stick ? vagy esetleg van boxban is ilyen olcso ami jó? külföldólról vagy honnan lenne a legolcsóbb?
-
Rick4
félisten
válasz
vargalex #87336 üzenetére
D- link, netgear, némelyik zte, tp link, szóval tök általános eszközök, és ez csak a ruter vonal, bármi más is mehet ilyen tápegységről, a lényeg az volt., hogy ha kapok egy tanácsot, miszerint akár táp bajom is lehet, és tegyek egy próbátr, de nekem nincs, akkor kérek a szomszédtól, kollégától, rokontól.
Időjárás állomás, led lámpa, minden ilyennel megy. -
m_kovacs
tag
válasz
newline610 #87309 üzenetére
"A hétvégén szerettem volna vele (VLC-vel) filmet nézni, (x264, 1080p) de abbahagytam, mert akadozva játszotta "
Az nem derült ki számomra, hogy ez a film hol van tárolva. Mert hogy lehet sávszélesség probléma is. Nekem is ilyen boxom van, androiddal használom, nincs vele problémám.
legtöbbször az Nplayert használom, de a CX file explorer beépített lejátszója is kiváló.Ezzel megy az av1 kódolású videó lejátszása is. Én NAS-ról nézem a videókat.(SMB,NFS megosztások) A box frekvenciát is vált, igaz idegesítő lassúsággal.
m_kovacs -
Rick4
félisten
válasz
DoItYourself #87333 üzenetére
Itt már elég rég kicsengettek, ez egy családi ház csengője volt.
-
Zamma
őstag
válasz
Rodzser Mór #87325 üzenetére
Rick4 írta valószínűleg neked:
"Ez nem magabiztosság kérdése, nyitva hagyod folyamatosan a konkrét választ, másik tápegységgel megy rendben vagy sem, holott ez a néha megy néha nem elég erősen tápegységes hibának tűnik, a magabiztosság csak innen ered, láttam már pár hasonlót. Ahelyett, hogy a megoldásra törekednél, inkább megpróbálod megmagyarázni, miért nem tudod megoldani a próbát. Lehetetlen, hogy semmilyen másik eszköz nincs, még egy internetmodem, router se, aminek ugyanilyen töltője lenne." -
Imi1981
veterán
válasz
Szia! Használj kodit és ha kadenciahelyes lejátszás is kell akkor kapcsold be a a beállítások /advanced settings /playback settings /HDMI shelf adaption-t állítsd total mode-ra. Ezzel mindenhol vált frekit igaz kicsit lassan de működik.
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
Rodzser Mór #87321 üzenetére
Ha hibát keresel, ez is benne van a pakliban. Még akkor is, ha úgy gondolod, hogy nem.
-
Rick4
félisten
Ez nem magabiztosság kérdése, nyitva hagyod folyamatosan a konkrét választ, másik tápegységgel megy rendben vagy sem, holott ez a néha megy néha nem elég erősen tápegységes hibának tűnik, a magabiztosság csak innen ered, láttam már pár hasonlót. Ahelyett, hogy a megoldásra törekednél, inkább megpróbálod megmagyarázni, miért nem tudod megoldani a próbát. Lehetetlen, hogy semmilyen másik eszköz nincs, még egy internetmodem, router se, aminek ugyanilyen töltője lenne.
-
tomy86
addikt
válasz
Rodzser Mór #87312 üzenetére
Olcsóbb megoldás, hogy veszel egy ilyen kábelt (biztos van olcsóbban is), felesleges telefontöltőd meg csak van otthon.
-
Zamma
őstag
válasz
Rodzser Mór #87325 üzenetére
Már nem azért, de ha itt kikéred a hozzáértők véleményét mi okkal kérdőjelezed meg egyáltalán azt?!?
Nyilván a legkevesebb fájdalommal járó dolgot ajánlják először...
Az más kérdés hogy nincs csere tápod (egyébként nekem se). -
Rick4
félisten
válasz
Rodzser Mór #87322 üzenetére
Hidd el, hogy tápegység csere kell.
-
Zamma
őstag
válasz
Kingcold #87301 üzenetére
A hálózati lejátszáshoz jön még a Youtube, vagy mennyire fontos neked a Coreelec?
Elég neked egy dualbootos rendszer vagy mindenképpen felülirnád a gyári firmwaret?
Ha nem feltétlenül szükséges a CE, akkor az X4 vonal, ha igen akkor az X3 lesz a befutó.
Ha a kérdésekre megvannak az egyértelmű válaszok akkor az itteni mesterurak tovább egyszerűsítik az életed...
Én az elmúlt héten vettem egy GT Kinget, ami S922X. Azért S922X, mert kellően erős, sok tapasztalat gyűlt össze, többedik javítás jött ki, tehát fejlesztik és nem csak piacra dobják. Én ajánlom ezt a S922X vonalat is, ha a szoftver támogatottság (custom romok, oprendszerek, firmware frissítés) fontos szempont, ezentúl kapsz egy 8 gigás előre telepített CE-t is és egy légegeret...Ja, és az sem mindegy hogy egy kraftos modellt nézz ki min. 4 giga rammal, mert azt sokáig foltozgatják a fejlesztők és mindíg lesz használható app/rom/szoftver a vasadhoz...
Ha megy az orosz, akkor itt nézz szét [link]. Google translate a barátod.
És ami nagyon fontos: kerüld a zárt vagy titkosított boot-os eszközöket, mert lényegesen lecsökkentik a támogatottságot! -
Rodzser Mór
senior tag
Ezt nem tudom, még nem kérdeztem
#87317 Beni2360
Köszi, majd ráugrok a témára, előbb szólok a Geekbuyingnak, hogy vacak az X96MAX+Ja és nem volt agyonhajtva, hogy megfőtt volna. Amikor akciókamera összehasonlítóvideókat néztem, többynire csak akkor néztem 1080p-ben, a többi esetben 480 v. 720p-ben, mert olvastam a melegedési problémákról, nem akartam megfőzni.
De nekem az a gyanúm, hogy így is a melegedés tett be neki. Többször előfordult, amikor 1080p videó nézése közben lefayott a cucc. Persze lehet, hogy ez más miatt adódott és nem az 1080 miatti fokozottabb processzorhasználat miatt. -
Rodzser Mór
senior tag
válasz
DoItYourself #87320 üzenetére
Nem. Laptop jele átmegy rajta hibátlanul, mert most a rossz TVbox miatt a laptopra van rákötve ugyanaz a kábel ugyanazon vége, ami eddig a boxra volt kötve. És amíg nem volt box, addig is ez a kábel volt használatban probléma nélkül a fent említett laptoppal.
Rosszul gondolom, hogy akkor a laptopról sem menne, ha a kábel lenne rossz? -
DoItYourself
Topikgazda
válasz
Rodzser Mór #87313 üzenetére
Másik HDMI kábellel kipróbáltad már, ahogy javasolták neked korábban?
-
Joshi
titán
válasz
gulyasa #87303 üzenetére
Soha semmi ilyet nem kellet csinálnom mégis működött a letöltés. Itt egy port teszt oldal és nálam egyik se jó.
-
Rick4
félisten
válasz
Rodzser Mór #87315 üzenetére
MicroSD csatlakozójú tápegység nincs.
És nincs szomszéd, munkatárs, rokon, barát, akinek lenne egy ilyenje 1 napra? -
Beni2360
félisten
válasz
Rodzser Mór #87316 üzenetére
Szóval nekem is eredet, ahogyan vásárolta at Androi. Az SSH paranccsal átformázza a belső NAD-t és oda rakja a CE-t ugyan úgy marad az Android. Ha le szeretnéd venni a belső tárról a CE-t akkor az SHH parancs vissza írja az SD kártyára (amin nyers ugyan olyan CE-t kell telepíteni mit a belső, majd elindítva lokalizálni.) visszaírás után vissza formázza a belső részt mint volt. Ennyi.
A gyárilag felrakott rendszer van rajta - Igen minden Android ki van herélve és a boxhoz igazítva, nem olyan mint egy telefonon vagy tabon.
Veszteni valód nincs de egy próbát megér ha esetleg a bemeneti portokkal volna baj.
És igen nincs mindenkinek otthon talonban több tápja. -
Rick4
félisten
válasz
Rodzser Mór #87312 üzenetére
Teljesen szabvány a dulalj és a fesz is, kizárt dolog, hogy nincs egy olyan tápegység, ami otthon van, és a dugó valamint a leadott teljesítmény, fesz is passzol, plusz a tápegység hiba szinte soha nem gyártási jellegű, mert azt kiszúrná a qc, hanem a használat során alakul ki, azaz akár pont itt lehet az ideje most is, hogy előjöjjön.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
Rodzser Mór #87252 üzenetére
Fejlemények X96 Max+ témában...
A box kijelzőjén az óra mellett jobbfelső sarokban a "HDMI" led világít akkor is, ha ad képet a tévé és akkor is ha nem ad. Aztán ez néha átvált "CVBS" jelre, azaz a HDMI eltünik, és ilyenkor nincs TV-n kép.
Most már gyakorlatilag nem ad képet a tévére. Eddig legalább rövidebb hosszabb időre ment 3 percől kb 100 percig, aztán hol visszajött a jel, hol nem.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
dingoka #87262 üzenetére
Lehet,hogy kicsinyesnek tűnök, de nem akarnék 3000 Ft-ot plusz 1800 Ft postaköltésget fizetni egy adapterért, hogy tesztelgessem a 14ezerbe került X96 boxot.
Laikusként úgy vélem, hogy ez az áramellátáshiba már a legelején mutatkozott volna és nem 4-5 hónap elteltével, ha ez a lenne a baja. -
Kingcold
aktív tag
válasz
SunMount3r #87308 üzenetére
Értem.
Alternatívaként, hasonló tudással mit ajánlanál helyette? -
SunMount3r
nagyúr
válasz
Próbáld ki az MX Player-t vagy / és a KODI-t. Esetleg még ez is felrakhatod hozzá, bár elvileg az X4-es chip nincs benne támogatva(?).
-
Sziasztok!
Kb két hónapja vettem egy Mecool KM 6 lejátszót. Nem volt vele időm foglalkozni, a yt smart nextet használtam, jól működik. A hétvégén szerettem volna vele (VLC-vel) filmet nézni, (x264, 1080p) de abbahagytam, mert akadozva játszotta le. Nincs tapasztalatom a coreelec-el, de megnéztem, hogy támogatott-e az S905X4, nem az. A segítségeteket kérném abban, hogy mit tudnék most csinálni, hogy tudjam használni filmnézésre is a készüléket? -
Kingcold
aktív tag
Sziasztok!
Róla mi a véleményetek?
[link]
Erősen gondolkozom, hogy őt választanám. -
nfsu17
veterán
el. Max kevesebb helyről (peer/seed) tud szedni. Ha egy db seed van, ami szintén passzív (NAT), akkor nem fog jönni. Ha van 5000 seed, és a fele mondjuk natolt, akkor bőven kell jönni a másik felétől is. Lehet a http(s) tracker kever be, az nálam is vicceskedett, inkább átmentem transmissionre.
-
Joshi
titán
Ma beüzemeltem tesóméknál az X96 Max+ lejátszót. Minden rendben is ment, viszont a torrent nem akar elindulni. Az a vicces az egészben, hogy itthon minden flottul ment, de náluk nem indul el a letöltés. A qBittorrent telepítve van a boxra, az IP cím átírva és csatlakozik is a kliens a boxra, de még a Putty is megy szépen. Ettől függetlenül a letöltés meg se nyikkan. Hol keressem a hibát? Gyanítom a boxon nem fut a qBittorrent, de nálam minden jól működött.
-
Kingcold
aktív tag
Sziasztok!
Vennéh egy Amlogic S905D3 t TV okosításra.
Amire használnám: 4K HDR tartalmak lejátszása Hhálozatról való lejátszása, TVgo, HBOgo futtatása, olykor egy kis NES emuláció.Anyi gyártó vaan, teljesen elvesztem.:/
Tudnátok pár modeltz ajánlani?
Előre is köszönöm! :R
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Spórolós topik
- Sík panel és szupervékony káva a Vivo X300-ban
- Béta iOS-t használók topikja
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3265, 100% Akkumulátor
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest