- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Beni2360
félisten
válasz
castiels #91770 üzenetére
Na sikeredett megcsinalni? Itt van az eredeti leiras a formaterrol.
-
nfsu17
veterán
válasz
castiels #90500 üzenetére
A ceemmc -x menüpontban van olyan opció, hogy a belsőn lévő CE eltávolítása. Az sd-ről bootolt CE alól kell persze kiadni a parancsot.
Utána ha az már eltűnt, újra lehet próbálni áttenni.
CE oldalán világosan le van írva, hogy ne frissítsünk rá 9.2.8-ra. Fel se ajánlja alapból az autoupdate.
'Fresh' install ajánlott. -
snipr
aktív tag
válasz
castiels #90429 üzenetére
Lehet köze lesz ehhez próbáld meg. Tulajdonképpen azért nem működött nálam a NF, mert widevine frissítést ellenőrzött volna, de az meg hibával elszállt.ű
Szerk: most látom a beillesztett hibaüzeneted, tuti ez a baj, ugyan ez volt nálam is.
Szerk2:
1. ssh a boxra
2. vi /storage/.kodi/addons/script.module.inputstreamhelper/lib/inputstreamhelper/utils.py
3. 73. sor szerkesztése: return content.decode("utf-8")
4. a vi, mint szövegszerkesztő lehet nem lesz triviális most kapcsolokvalaki írjon valami alternatívát...
-
cof
veterán
válasz
castiels #90422 üzenetére
Akkor a frissítés nem jött be ezek szerint. Csinálj egy tiszta telepítést 9.2.8-al ha ragaszkodsz a Leia-hoz.
Bár ideje lenne már kukázni, a CE 19.2 atomstabilan működik.
CoreELEC-Amlogic-ng.arm-19.2-Matrix-Generic.img.gz [link]
Csak az első indításnál ne adj neki netet mert lefrissíti, hanem miután kikapcsoltad az automatikus frissítést a CE menüben.
Ha meg olyan addont használsz ami csak Leia-n megy és ezért nem akarsz váltani akkor tedd a belsőre az egyik CE-t az Android mellé (inkább a Matrix-ot) és a Leia-t meg futtasd SD kártyáról.
-
nfsu17
veterán
válasz
castiels #90422 üzenetére
Mi az, hogy nem hajlandó? Mit ír ki?
Hogy akarod telepíteni?
M3, vagy rtl most addonban függőség a widevine, így videó indításakor akarja telepíteni és ott kell leokézni. De lehet NF is ilyen.Addonok nem indulnak.
És mit ír ki? A frissítésnek ideális esetben nem lehetne köze hozzá.
Meg milyen addonok? -
cof
veterán
válasz
castiels #90293 üzenetére
Ez a baj látod? Te végig a 9.2.8-ról érdeklődsz miközben csak 9.2-d van. A kettő nem ugyanaz.
Itt van hozzá frissítés, csak másold be a /backup mappába és újraindítás: CoreELEC-Amlogic-ng.arm-9.2.8.tar [link]
Ha nem megy, akkor tiszta telepítés: CoreELEC-Amlogic-ng.arm-9.2.8-Generic.img.gz [link]
Bár akkor már felrakhatsz egy Matrix-ot is, nincs azzal semmi baj.
-
aldebaran
addikt
válasz
castiels #90226 üzenetére
Itt vannak a legfontosabbak.
-
Nerazim
őstag
válasz
castiels #89811 üzenetére
Szia!
Nekem ugyan HK1 boxom van s905x3 ,de én is először egy ilyet vettem: Kebidu 150M USB 2.0 ami tényleg nem annyira hasított (3-4 mb/s) utána vettem egy ilyet: Kebidu 1200Mbps Wireless WiFi USB ezzel már bőven 10mb/s felett jön le az anyag (virágbolti). Nekem lágtávolságba kb 2m -re van a router, de van köztük egy 30cm vastag fal. Az utóbbi az 5ghz -es wifire kapcsolódik. Ja és CE alatt használom mindkettőt. -
cof
veterán
válasz
castiels #89814 üzenetére
Kettő ugyanolyan BOX ugyanozon a helyen így furcsa különbség. Én szétszedném és megnézném, mert lehet csak az antenna nincs jól benne. Voltak olyanok amelyiken lemezből van az antenna és elferdül könnyen.
Ez mondjuk X96 MAX de az Air is ugyanez. [kép]
Ha a tied is lemezes akkor legyen vízszintesen a hosszabb rész mint a képen. Láttam már olyat, hogy rá volt hajtva a függőlegesen kiálló lemez oldalára teljesen.
WiFi ez is teljesen jó RTL8811 chipset, hiába nincs rajta külső antenna ha a BOX mellett van a forrás. [link]
Árban sem vészes, egy csak 2.4 GHz-et tudóhoz képest.
-
cof
veterán
válasz
castiels #89811 üzenetére
Mit jelent a gyenge? Sebesség kevés pedig a router csak 2 méterre van a BOX-tól? Vagy akad a stream és a router is jó messze van. Kábeles kapcsolat ha megoldható inkább azt kell alkalmazni. Ez a WiFi adapterhez nem láttam Linux driver-t, olyat kell keresni ami működik Linux alatt is. Van a topikban pár ajánlás, bár azok inkább 10$-os kategória, viszont 5 GHz.
-
fer
őstag
válasz
castiels #86814 üzenetére
Áá, az átkonvertálással jár annyit nem ér az egész ennél a felirat fps konvertálása lenne a megoldás, de az sem az igazi. Ha viszont berakom az mkv konténerbe úgy jó. Még akkor szoktam rá a külön felirathoz amikor samu tv-m volt és az nem kezelte a beágyazott feliratokat, de ez már a múlté, szakítok ezzel a régi szokásommal, probléma megoldva.
-
ztibor
senior tag
válasz
castiels #86758 üzenetére
Fogalmam sincs lehet e segítség, ez egy fizetős lista amiben van kb 5-6k csatorna, xtream jelszóval, vagy m3u plusz linkkel. Droidos appal minden szuperül működik is, országokra lebontva találom az adókat, csak CE alatt nem tudok vele mit kezdeni.
mondjuk engem max 50-60 csatorna érdekelne ebből a rengetegből. -
SunMount3r
nagyúr
-
vizimento
senior tag
válasz
castiels #86010 üzenetére
9.2.7 van fent.Ennél frisebbet nem találtam erre a készülékre.
Youtube addon fenn van, de "no stream" hibával nem indít el semmit.
Találtam videót a hiba elhárításáról, de elakadtam, mert egy Indigo appot rak fel, amit én hiába próbálok telepíteni, se hibaüzenetet nem kapok, de sikeres telepítést... -
kokokka
addikt
válasz
castiels #85970 üzenetére
Azért mert egy ATV, főleg egy CE rendszer az emberek nagy százalékának olyan kihívást jelent, amit sokan át sem tudnak lépni. Itt most nem arra reagáltam amit írsz hanem arra, hogy ha ezt kutga édesanyja használja, akkor a fentiek miatt tényleg minden tiszteletet megérdemel.
-
Beni2360
félisten
válasz
castiels #85852 üzenetére
Mondjuk én ilyet vettem anno.
És ez mehet antenna nélkül is a elég. -
tonyrulez
őstag
válasz
castiels #85538 üzenetére
Nem tökéletes sajnos. Beállításokhoz be kell írjad a Google forráskódját hogy hajlandó legyen legalább 1080p-t lejátszani (jó, nem, "csak" API-t kell csinálni ami random időközönként megszűnik működni), emellett sponsorblock sem működik megbízhatóan. Random menüelemek megszűnnek működni, a feliratkozásaimat nem nyitja meg, de a megnézendő videókat igen, valamikor épp fordítva. Mikor már több időt töltöttem a Youtube beállításával mint a nézésével, feladtam, és ez a jövőben sem fog hiányozni.
-
cof
veterán
válasz
castiels #85524 üzenetére
Ez a Tanix TX3 is jó választás. Többen is vettünk ilyet Geekbuying-ról: [link]
Tanix TX3 4/32 GB 1000 LAN Német raktár, fontos! Ott van csak 1000 LAN, kb. 1 hét alatt megjön, és nincs plusz költség Europa+ csomagként a posta hozza.
Nem tud se többet, se kevesebbet mint az X96 MAX, vagy X96 Air.
-
Beni2360
félisten
válasz
castiels #85522 üzenetére
Miért találsz raktáron? Én nem
Nem a hozzá számolt áfá-val gond, hanem a posta még 1x felszámolja és 90 napot várhatsz mire vissza adják.
Geek + BG futárral szállítja.
BG-nek meg az agya szállt el. -
-
Beni2360
félisten
-
blakey
titán
válasz
castiels #83995 üzenetére
Teljesen mindegy, hogy a box min van, Wifi vagy vezeték. A légegér független a hálózattól. Irreleváns, hogy milyen Wifin van a box. A légegér egy távirányító ami egyáltalán nem csatlakozik semmilyen Wifihez, csak és kizárólag a saját adóvevőjéhez.
A légegér wifin keresztül kommunikál vagy Bluetooth-on? - ez milyen kérdés? Mert ha a 2,4GHz-es frekvenciára vonatkozik akkor a BT is 2,4GHz-en kommunikál, de egyiknek sincs köze a vezetéknélküli Wifi hálózathoz. Egyáltalán tisztában vagy azzal, hogy mi a wifi, a bluetooth? Te láttál olyan légegeret ami Wifire csatlakozva működik?
A telefonról osztom rá 5 ghz-en igy működik, így kellene a telefonról is hogy működjön a yatse app, ez volt a kérdés rá lehet e valahogy így tenni. - légegérről volt szó, yatse app is mindegy, hogy min csatlakozik. App esetében ugyanabban a hálózatban kell lennüik, de teljesen mindegy, hogy hogyan, lehet, bármi, nem számít, hogy egyik 2,4GHz-en, másik 5GHz-en, harmadik meg vezetéken csatlakozik, mind látják és irányítják egymást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Androidos fejegységek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- BestBuy ruhás topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest