- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok Coreelecen - CED beállításban ezek mit jelentenek?
Ébresztés automatikus bekapcsolással
Ébresztés streamelési útvonal/útvonalváltás által
Ébresztés aktív útvonal alapjánAmit szeretnék elérni ha TV-vel rámegyek az adott bemenetre akkor bekapcsoljon
(Ha értelemezem a szöveget akkor ez a 3. opció ugye) ? -
Csabi1984
addikt
válasz
aldebaran #106686 üzenetére
Szuper!
Az lenne a kérdésem azt miként lehet megoldani, hogy van valakinek akárhány filmes elérhetősége és ahogy lépked arra a megosztásra csak annak tartalmát jelenítse meg (film borítókra gondolok? )
Mondok egy példát van nekem a NAS-on 4K mappa amit szépen betallózók "Filmek" kategóriába. Majd van HD filmek mappa és azt is a "Filmek" kategóriába teszem de ennek eredménye, hogy mivel mindkettő "Film" kategória ezért mindkettőnél mutatja azokat a filmeket miközben mappa szerint nem ugyanaz a tartalom -
Csabi1984
addikt
Sajnos eltűnt az egyik pendriveom (Ő) amivel nagyon megvoltam elégedve csak melegedős típus. Ha van hasonló javasolt pendrive akkor szívesen meghallgatom a véleményeket
A lényeg, hogy ne lógjon ki nagyon vagy legyen hasonló méretű nem melegedő és fürge (Coreelecre)
-
Csabi1984
addikt
-
Csabi1984
addikt
Valaki tudna segíteni, hogy az Artic fuse2 felületét, hogy lehet visszaállítani "szűz" állapotra? Mert ha rámegyek az Eszköz majd Felszín és majd legalján Alapértelmezett beállítások visszaállítása akkor az Estuary felületre kíván áttérni és nem pedig az adott felületet teszi kiindulási pontra.
-
Csabi1984
addikt
Nekem van egy Ugoos AM6B Plus , Duna Homatics Box R4-K Plus, AppleTV
Dune Homatics használható CE-vel a megfelelő CE-vel van FEL kezelés de az 1080i lejátszás kényes viszont van AndroidTV felülete ahol használhatsz streaminget és van Dune app felület lehetőség.Ugoos: Megfelelő CE-vel van FEL kezelés és 1080i lejátszás ellenben az Android felülete sok mindenre nem jó. Amióta megvan kb egyszer tértem át.
Persze ezek az én megítéléseim
-
Csabi1984
addikt
Gyakori vagyis mindig van olyan virágbolti kiadás ami tartalmazza ami kérdés inkább mennyire "jó" hatású?! Ez sokkal inkább a kiadástól, készítéstől függ.
Ezért inkább azt mondom ha van FEL réteg a filmben akkor a megfelelő lejátszóval jobbnak találom a tartalmat (LG 55" C3) mint olyan lejátszóval ami nem kezeli. -
Csabi1984
addikt
Nincs ezzel baj, hogy kérdezel
Fogj egy microsd kártyát arra CE azt jól van.
(Nem értem mi abba olyan élvezet, hogy belső tárhelyről fut a CE, nem feltétlenül gyorsabb)
Vannak segítőkész tagok akik segítenek a probléma megoldásában de nem biztos, hogy van arra kapacitásuk, hogy elmagyarázzanak ok-okozati összefüggéseket!
Nem vagyok profi megtanultam, betanultam dolgokat a CE-be azt ennyi -
Csabi1984
addikt
Azzal ne foglalkozz.
Ez tévesztett meg az írásodba "Olyat nem találtam, ami csak egy különálló tar" mert ott vanEz a CPM egy buildra épül és az a napi kiadású CE verziód lesz!
Érdemes kilőni, hogy a CE automatikusan ne frissítse a CE-t
Tehát felrakod a CE-t (ha nincs még fent) kilövöd a frissítést és az A14 jelzésű tar-t felrakod ennyiés érdemes feltenni ezt CE_21_cpm_resource.language.hu_hu.zip magyarul ír ki majd mindent utána
-
-
Csabi1984
addikt
Segítséget szeretnék kérni mert agyamat dobom el, hogy mi lehet a gond.
Gyári Artic Fuze 2 skin felrakása.Csináltam már gyári CE telepítést majd felraktam a CPM A14 CoreElec buildet. (Gyűrű Artic Fuse2 skinjét szeretném használni ami A14 CPM-en alapul)
Majd feltettem a szükséges repot és van egy skinvariables függelék ami miatt meghiúsul az a gyári Artic Fuse2 skin települése. Saját maga se tud frissülni mert valamit kifogásol.
Akinek A CPM buildje van jelezze, hogy sikerült-e egyáltalán felrakni a gyári Fuse2 felületet
-
Csabi1984
addikt
válasz
Qtya123 #105583 üzenetére
Annak idején én is azt hittem azért adnak ki nightlykat ilyen sűrűn mert valami látható dolgot tesznek hozzá de ez nem feltétlenül erről szól hanem valami motorház alatti módosítás amit elmentenek új dátummal és ha jó nincs probléma akkor marad. Ha hiba van akkor korrigálják és megint új dátummal kiadják mint új nightly
De ha nem így van akkor kijavítanak -
Csabi1984
addikt
Azóta sikerült beállítani. Kikapcsoltam a Sambat a Boxon majd vissza és egy újraindítás és müködik ...
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok! Azóta valakinek megoldódott a Windows11 - CoreElec hozzáférés?
Smb1-et aktiváltam. CoreElecen belül adtam felhasználói nevet és jelszót és akkor se enged be ez a sz-r -
Csabi1984
addikt
válasz
blakey #104862 üzenetére
Jómagam meg azt nem értem ha egy OTA frissítés ami ugye azt az érzést kelti, hogy biztonságos és ha ilyen előfordult akkor előfordulhat később is. Miért nem lehet a frissitést akár megoszlani pl Dune felületén? Így mindenki eldöntheti letölti és felrakja-e ahelyett hogy automatikusan bejöhet egy cumi.
Ha meg megoldható a visszarakás egy korábbi verzióra akkor mindenki problémáit orvosolni lehetne -
Csabi1984
addikt
Sajnos nálam nem oldódott meg a Windows11-en megnyitni a CE eszközt.
Tabletetre felraktam az Xploret azzal egyik oldalról a másik oldalra tudok fájlokat másolni. -
Csabi1984
addikt
Egy kicsit inkább hálózati jellegű kérdés!
Korábban Windiws 10-ről frissített Windows11-et használtam és pöccre eltudtam érni CoreElec eszközt a hálózati helyeknél.Most ugyanúgy látom de egyszerűen nem tudok belelépni :S
Leginkább ez abban okoz nehézséget, hogy nem tudom beletenni így a "tar" fájlt az Update mappába. CoreElecen belül ellehet érni az Update mappát? -
Csabi1984
addikt
Sziasztok! Ha valakinek van közületek RTL+active megtudná nézni valamit?
Nem tudom mi az oka van szolgáltatói előfizetésem ha számítógépről lépek be számos tartalmat megtudok tekinteni ugyanakkor ha LG C3 Tv-men levő alkalmazást használom (profilhoz társítva van a TV) ha leakarom játszani a tartalmat akkor előfizetésre van szükség. Használ valaki Homaticson ilyen alkalmazást? -
Csabi1984
addikt
Olvasom ezen hozzászólásokat szerintem érdemes lenne azt is összevetni miként használjuk.Ha egy helyi Mysql használatával a film lejátszás egy csettintés és ugyanez egy PlexkodiConnecttel picit több (nem sokkal) akkor bizony nem lepődnék meg ha egyes kiegészítők használata nem befolyásolna valamit.
Van aki elhiszi van aki nem használok ugyanazzal a felhasználási móddal egy Dune Homaticsot és egy Ugoost CE alatt és bizony a Homatics néha furcsán viselkedik a Forced feliratok esetében (amíg ott a felirat addig dadogos a lejátszás majd eltűnik a felirat folyamatos a lejátszás és ez Ugooson nem tapasztalom és mindkettő ugyan az a felszín, kiegészítő stb nem kevesebb és nem több.
Tehát ha én ilyet tudok tapasztalni akkor miért ne viselkedhet eltérően két egymástól távol álló felhasználó CE alatt működő eszköze?
-
Csabi1984
addikt
válasz
Swenk #104370 üzenetére
Először is a TV lejátszója még a külső lejátszók színjét se érik el (ez mindig agy volt) és nem feltétlenül képi megjelenést értem hanem mondjuk videó formátumok támogatása. A Dolby Vision egy más szitu ugyanis a lejátszók zöme ha támogatja a TV-LED szerű DV lejátszást nem látja a FEL réteget. Nagyon sokáig az Ugoos médialejátszó volt a legnépszerűbb amely támogatta a FEL réteg megjelenést és különböző profilokat persze fontos kiemelni, hogy CoreElec alatt. Ma már ott tartunk, hogy egyre több ilyen "kinai" boxon elérhető ezen lehetőség
De ami fontos, hogy egyelőre jómagam se találkoztam olyan box-szal ami képes lenne (összedugva, bekapcsolva kész állapotában ezeket a Dolby Vision tartalmakat teljes értékűen lejátszani).
Persze van aki megelégszik a lejátszó által megjelenített Dolby Visionra (PlayerLED) ízlések és pofonokJah és én igazából csak egy átlag felhasználó vagyok vannak itt sokkal nagyobb tapasztalattal rendelkező emberek
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Asus ROG RGB pc Z690 12700KF 32GB DDR5 7000MHz RTX / Radeon + garancia + házhozszállítás
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Fotó állvány eladó