- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-szabi-
addikt
válasz
darvinya #46670 üzenetére
Megnéztem M8S II-n a androidot, ott 1920×1080 a felbontás.
Szóval egy nagy mínusz a Tanix boxnak.
Ráadásul a hdmi passthrough egyszer működik egyszer nem.
Délután még működött, most este hazajöttem nem működik.
Érthetetlen.
Eddig az Alice UI csalódás.
Holnap kipróbálom mit tud CE alatt. -
válasz
DIEGO15 #46692 üzenetére
Mások panaszkodtak rá. De alapból biztosan problémás a videó lejátszás, mivel 7-1-es droid és 905w-s chipset. Ráadásul 0 frissítés van hozzá. De engem nem zavar 99%-ban Libre ill CoreElecet használok minden boxomon. De Tanix droidjára is panaszkodnak (azt sem használom) és ott is 1 éve semmi frissítés a hivatalos honlapon.
-
válasz
DJGABI #46669 üzenetére
Sajnos a Magicsee cég nem korrekt, a 905w chipsetet meghackeli és 905x-nek hazudja magát, de órajele és problémái is egyeznek a 905w-vel.
Írtam a cég E-mailjére, természetesen nem válaszoltak..
A box használható úgy, mint egy 905w, a box Androidja viszont elég gyatra, CoreElecel lehet használni. -
vargalex
Topikgazda
-
vargalex
Topikgazda
válasz
Dolphine #46681 üzenetére
Pont ezért kérdeztem. Ha infra távirányító, akkor nem értem, hogy miért kellene neked az USB-s vevő hozzá. Infra vevő van a boxban... Konfiguráld a távirányítót, ahogy szokás...
-
darvinya
titán
válasz
Elemental #46686 üzenetére
G kereső ezt találta: eBooks addon
-
Elemental
addikt
Pdf fájlt meg tudok valahogyan nyitni? Van hozzá valami addon? LE kodi.
-
Agostino
addikt
válasz
hunaqua #46683 üzenetére
köszönöm, tök jó észrevétel. akkor viszont az ultimate marad játékban a [gearbesten]. ez elvileg ce kompatibilis amennyire utánaolvastam
-
Agostino
addikt
sziasztok
beelink gt1-et szeretnék venni otthonra vinyó rádugós, mindent amit létezik lejátszós darabnak. néztem vissza linkeket, a sima gt1-hez találtam, de ott gearbest azt mondja már nem forgalmazza. [ez] teljesen legit darab attól még, hogy mini? nem hamis ramos darab...? (samsung f6400 hd tv-hez kellene)
-
rooney8
aktív tag
KI PRO-t használja valaki digi dvb-c-vel? (CE, tvheadend)
nálatok megtalál minden csatornát?
nálam a közszolgálati csatornákat nem találja. vagy ha első scannelésnél be is jön, akkor következő box indításnál "tvheadend no free adapter available" hibát kapok. többi csatorna ezután is bejön, csak a közszolgálatiak nem. ilyenkor tvheadend-et újrakonfigurálom elölről, ha szerencsém van bejön (de akkor is csak a 128,5 és a 135.5 MHz; a 121,5 és a 114,5 MHz még sosem jött be). majd egy újraindítás és megint jön az előbbi hibaüzenet.tvheadend így van konfigurálva
-
xtend
senior tag
Sziasztok!
Van itt aki nagyon keni-vágja a linuxot?
Behalt a tv boxom amin dual rendszer van (android/LE). Most csak a LE indul el, de az is a logóig jut és utána kiír 1 hibát:
"can't access tty job control turned off" meg nem tudja mountolni a meghajtót
a reboot parancsra újraindul a box, de ugyan ez jön be. Hogy lehetne valamit kezdeni ezzel a box-al?
Gondolom az android-ot sem lehet rajta sehogy sem elérni... -
k.zozo.
tag
Sziasztok,
Keymap editor melyik verziója működik az új CE-k alatt?
-
ztsoft
őstag
válasz
peterattila #46658 üzenetére
Szia!
Amint láthattad, még nálam is volt user error, pedig már nem vagyok kezdő (sőt, az IT, elektronika területén gyorsan tanulok, könnyen kiismerem a rendszereket).
Kezdésnek ajánlom az összefoglalót áttanulmányozni, ha ez megvan, akkor jöhet a Kodi Wiki, esetleg a nagyon jól megírt, magyar Kodi (XBMC) kezdőknek (én sokat tanultam belőle, nagy köszönet zsigus fórumtársnak érte).
Még egy, ami eszembe jutott. Ha csak kikapcsoltad és reggelre elfelejtett mindent, akkor talán az adathordozó (SD kártya, stb) lehet rossz.
Szerintem, adj még egy esélyt neki.
-
Technoman
őstag
A következőkbe kérnék tanácsot/megoldást:
Miért van az, hogy -jellemzően akciófilmnél- ha egy olyan jelenet van (pld rendőrségi villogó vagy klubban játszódó résznél) , ahol stroboszkópszerű piros fény villog/pulzál, akkor a képen szereplő színész arca egy 100-ad másodpercre bekockásodik (?) (pld Schwarci-féle Ítéletnap c. film 01.01.23 és 27 közötti résznél)
Nem hiszem, hogy a fájl-ban van a hiba, mert már több film is észrevettem ill. direkt letöltöttem belőlük egy másik verziót és ott is előjött.
Remélem jól és érthetően írtam körbe a problémát.
Ja, az utolsó LE-t használom (8.2.3.1.)
Thx -
darvinya
titán
válasz
-szabi- #46667 üzenetére
M8II biztosan nem, mert Tantix s905W-s, míg M8II s905X-es.
Nekem T95N Mini M8S Pro van, ami mind droid alatt, mind LE/CE alatt GUI fullHD -s.
Sőt 4K-s anyagot képes volt CE alatt egy az egyben fullHD Tv-re kiadani, Tv csak annyit írt válaszként, hogy vízszintest felezem és megjeleníti. -
junkpod
veterán
válasz
Ez csak user error lehet, ilyen szintű hiba meg a kezdeti LibreElec verziókban sem volt. Vannak hibák néha, de nem ilyen rendszer szintuek.
Véletlen nem kapcsoltad be a "lejátszás igazítása a megjelenítőhoz" funkciót? -
-szabi-
addikt
Hi
Újabb tapasztalat a Tanix TX3 Max dobozzal.
Azt már tudtam, hogy a GUI felbontása 1280×720 hiába van fullhd TV-re csatlakoztatva.Ugyan a GUI próbálja elhitetni, hogy minden ok, mert 1080p60Hz kiválasztható.
Szerintem kicsit tisztességtelen, de ez van.Viszont KODI nem hazudik, elárulja a sunnyogást.
Az egészet alátámasztja, hogy a készült képernyőmentések felbontása is 1280×720.
Fullhd film nézésekor készült képernyőkép fekete, nem enged képet a filmről, de a fekete kép mérete szintén 1280×720.
Számomra ez azt jelenti, hogy a fullhd filmeket nem teszi egy az egybe a képernyőre (downscaling).
Kiábrándító.Hónapok óta nem használtam m8s ii box-on az android-ot, de ma megnézem vajon az is ezt csinálja?
üdv
-
divan
őstag
Én semmi ilyet nem tapasztaltam, szintén KI Próval.
Elsőre nekem azt volt vele a gondom, hogy nem talált meg minden csatornát. De azóta már több újratelepítésen túl vagyok "verziópróbálgatások" okán, és most már teljesen flottul megy , űgyhogy én user errorra gyanakszom. Persze azt sem lehet kizárni, hogy van valami hiba a gépedben.
-
FNZ
őstag
megküzdöttem vele, mert nem teljesen jó a leírás ki pro-hoz (1-2 dolog egy kicsit másképpen van az új szoftver verzió miatt is).
most már csak az a bajom, hogy többször kell újraindítani / ki-be kapcsolni a masinát, mert nem ismeri fel a tv adaptert és addig nem lehet tv-t nézni vele (webes felületén sem látni adaptert, ezért szívtam sokat, hogy lássa és be tudjam konfigolni)
8.95.4.3-at futtatok -
-
blakey
titán
válasz
Valószínűleg figyelmen kívül hagyítál dolgokat, több Amlogic boxon próbáltam LE/CE verziókat, soha nem volt ilyen és most sincs.
-
bullw
tag
Sziasztok!
Alfawise z1-el van valakinek tapasztalata, jó vétel?
S912, 1000es a LAN, CE-re kellene.
Köszi! -
válasz
Én még sohasem jártam így vele, 4-5 boxom is van. Olyan, hogy a Youtube plugin szórakozik előfordult (Google variál és a plugint is módosítani kell, vagy el fogy az API key)
Film adatbázist meg nem igazán használom, bár látványos ahogy felrakja a borítókat, de meg lehet lenni nélküle. Egyszerűen megkeresem a SAMBA meghatón azt amit nézni akarok és ennyi. -
darvinya
titán
válasz
Nem frissült automatikusan.
-
peterattila
aktív tag
válasz
ztsoft #46600 üzenetére
Lehet túl sokat vártam a lejátszó/coreelec párostól, de eddig nagy csalódás számomra. Pár napig ismerkedtem vele, majd friss telepítés, csak azt meghagyva/beállítva, ami jól működött és tetszett. Ehhez képest nekem nem talál meg filmeket, holott előtte látta. Szépen játszott játszott blu-ray filmeket, most esik szét a kép és csupa pixel. Eddig átengedte az erősítőnek a hangot, ami az szépen fel is dolgozott, ezt is elfelejtette mára. Beállításokat újra átnéztem, minden változatlan (nem hekkelte meg az asszony éjszaka
, újraindítottam, de semmi változás. Egyelőre most pihentetem, mert szívem szerint az ablakon dobnám ki az egészet. Nem tudom azt elfogadni, hogy valami este még működik szépen, reggelre meg kuka.
-
a.t.t.i.
senior tag
válasz
DoItYourself #46610 üzenetére
Sikerült valahogy megcsinálni,köszi,LE alatt.
-
Dolphine
addikt
Elméleti kérdés.
Adott egy távirányító, amely most PC-hez van csatlakoztatva USB-n.
Ha ezt az eszközt egy Minix Neo U-9H eszközre csatlakoztatom, amelyen CE van, akkor az vajon működni fog? -
válasz
spileraaa #46653 üzenetére
2 éve használja a feleségem, CoreEleccel SD kártyáról indítva egészen jó hálózati média lejátszó (X96 905x-es jobb volt de az nem kapható, vagy nem ennyiért) . Android alatt mivel 7.1-es SPMC kell és Amlogic tool appal állítani kell rajta (deinterlace disabled) különben néhány videó akadozik. Nincs SPDIF ha még nem HDMI-s erősítőd van felejtős.
Meglepően mini -
spileraaa
senior tag
egy teljesen kezdőnek ez menyire jó választás?
X96 Mini TV Box 2GB RAM + 16GB ROM - EU PLUG 2GB RAM + 16GB ROM 2
-
blakey
titán
Ha már LE-t teszel rá akkor megnézheted, hogy ez milyen (S905-re ez a frissebb - LibreELEC-S905.arm-8.2.5-Chroma.422.10bit), én S912-n próbáltam, nem volt túl jó viszont sokféle kapcsoló belekerült így a Deinterlacing is, ha jól emlékszem, szerintem ránézhetsz, hátha.
(#46651) Dolphine
Harmony One Advanced -
mexel
veterán
válasz
blakey #46647 üzenetére
Azok a videók? az 1 vagy 2 videó és nagyon határeset hogy gond van-e vele. Droid alatt kicsi, de LE alatt igencsak kérdéses, ha nem mondod mit nézzek nem vettem volna észre. Az átlagember azon semmit sem lát hibának szerintem. Attól viszont nem fagy, csak talán van egy kis röccenés benne. De ezek elég érdekesek.
A távot honnan tudod, azt mondtad pár napja nem próbáltad, be van csomagolva. -
blakey
titán
( a táv az nagyobb gond mint más egyéb, ez nem kerül fel a hibalistára?) - nem Kodi hiba, CE-nél nekem nem hibázik a táv, szóval ha van és többeteknél akkor jelezzétek a CE fórumán. Majd megnézem, hogy van-e másnak is hasonló hibája.
Videókat egyszer küldtem, megnézted és írtál egy "valóban"-t.Én azóta nem is használtam LE-t.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
darvinya #46644 üzenetére
A Wifi-wifi forgalom teljes egészében a router CPU-ján megy keresztül. Ráadásul ugye itt 2-szer kell a titkosítást is elvégeznie a routernek. Azt javaslom, hogy a WPA/WPA2 titkosításnak is nézz utána! Ugyan a preshared key valóban azonos, de az authentikáció során minden egyes kliens egy saját kulcsot egyeztet le az AP-vel, amit a forgalom titkosításához fognak használni. Azaz Wifi-wifi kapcsolat esetén egyáltalán nem bit ismétlésről beszélünk, hiszen a router CPU-jának az egyik wifi kliens forgalmát dekódolni kell, majd a másik kliens kulcsával titkosítania kell és úgy küldenie. Így biztosított, hogy ugyan ahhoz az AP-hez kapcsolódott kliensek egymás forgalmát nem tudják lehallgatni.
A Wifi-LAN forgalom is nyilván keresztül fog menni a router CPU-ján, de azt csak egyszer kell titkosítani, vagy éppen dekódolni. Így látható, hogy kb. fele annyira terhelt ilyen esetben a router CPU-ja. Az elnevezésekre pedig célszerű lenne odafigyelni. Nincs olyan, hogy "Wifi-ről LAN-ra kódolás". Egyszerűen egy WPA/WPA2 dekódolás van, aminek eredményeként már rendelkezésre áll az ethernet frame, ami mehet ki a vezetékes interface-on.
Ezt pedig: "Közvetlen WiFi-WiFi-nél nincs router, mert telefonra csatlakozik a box és közvetlenül megy az adatforgalom." nem is tudom értelmezni. Ha mobilon létrehozott internet megosztásra gondolsz, akkor itt nem az eddigi értelemben tárgyalt WiFi-WiFi kapcsolatról van szó. Ilyen felállásban a telefon egy AP. Ő csak a Wifi-n hozzá kapcsolódott box-al tart vezeték nélküli kapcsolatot, nem 2 eszköz között...
-
mexel
veterán
válasz
blakey #46613 üzenetére
Azért kell a dualban meghagynom a LE-t mert a CE-nek sok a frissítése ( szerencsére) és dualban azt nem lehet auton hagyni, a felhasználók nagy részét viszont nem lehet olyasmire rávenni hogy manuálisan csinálgassák. Ezért még marad így, pedig sokan kérték hogy legyen benne CE.
( a táv az nagyobb gond mint más egyéb, ez nem kerül fel a hibalistára?)Mik azok a videók amik nagyon hibáznak LE alatt 905W-n? Az én tesztvideóim már mennek, tudsz nekem küldeni pár sample-t amik LE alatt nem jók és CE alatt már mennek? Gyűjtöm a macerás teszteket, mindig kellenek amikor csinálgatok rom-okat.
-
darvinya
titán
válasz
vargalex #46642 üzenetére
Ha router-en megy az adatforgalom, akkor WiFi-LAN terheli jobban router CPU-ját, mert át kell kódolnia WiFi-ről LAN-ra.
WiFi-WiFi-nél nincs ekkora terhelés, mert egyszerű bit ismétléssel elintézhető.Közvetlen WiFi-WiFi-nél nincs router, mert telefonra csatlakozik a box és közvetlenül megy az adatforgalom.
(#46643) blakey
Remélem hiba ok hamar meg lesz és ezáltal javítás is.
Lehet azért nem jött ki nálam, mert én közvetlenül mozgattam file-okat.?
Bár, most jut eszembe, hogy volt ilyesmi hiba 95.1-nél, aminél 100MB file csiga lassúsággal ment. -
blakey
titán
válasz
darvinya #46640 üzenetére
Felkerült a Kodi hibalistájára, reméljük javítják.
-
blakey
titán
válasz
darvinya #46638 üzenetére
Kb. féléves probléma, de most jutottam el odáig, hogy a CE fejlesztőivel egyeztettem és hálózati hibára utaló jelet állapítottunk meg, macOS alatt pl. nincs ilyen hiba a beta5-tel, legújabb nightlyval de Windows alatt tapasztalnak hasonló hibát. Mivel nincs windowsom így nem tudom korrekten megírni a hibajegyzéket amit a Kodinak írnék, CE-t meg jó lenne kerülni a hivatkozási listából.
Szóval próbálhatod azon is, a hiba jelentkezni fog. -
blakey
titán
válasz
Pelican #46635 üzenetére
Köszi, akkor itt valami probléma van a hálózati kezeléssel ebben az esetben, helyi meghajtóról nincs gond csak hálózatiról. Remélem meglesz a megoldás, még meg kell keresnem egy régi verziót ahol még jó volt Leia esetében, de már nem emlékszem mikori, van vagy fél éves is.
-
blakey
titán
válasz
blakey #46623 üzenetére
Na, egyre közelebb vagyunk a hiba forrásához így akinek van kedve az esetleg megnézhetné a következőt:
Kell egy sorozat amiben több epizód van és kellenek külső feliratok, ha mindez megvan akkor jöhet a "Lejátszás innen" opció, normál esetben működik a felirat és nincs gond de, SMB-n nem működik, helyi tárolóból igen így még az NFS-t is le kéne tesztelni.
Köszi -
satel
tag
válasz
Multibit #46622 üzenetére
A wifi-kapcsolat sebessége most 121 Mb/s. Tudom, hogy ez egy ideális adat, de a routertől 1 méterre (mert tesztelem) az 1 Mb/s nem hinném, hogy ennek az N-es wifinek lenne a korlátja. LIbreELEC-kel sokkal gyorsabb volt anno, csak az új CoreELEC-en ez valamiért nem akar gyors lenni.
A winyó a boxba van dugva, onnan nézem a filmeket. Jó lenne másolni néha a telóra, és ez ment anno anélkül, hogy szétbontottam volna ezeket.
Mit kellene beállítanom, hogy a sebesség elfogadható legyen? -
darvinya
titán
1. CE-ben állítsd át SAMBA-t SMB-1-re
2. EsFileExplorer -ben Hálózat alatt megtalálod Box-ot, ott megadva jelszó, stb.
És mehet a másolás.De csak 2.4GHz-es router esetén max. 150Mbps lesz a sebesség, de ez nagyban függ router típusától.
Amit árulnak olcsón(nagyon), s amit amit ad a szolgáltató, annál max. 15Mbps WiFi-WiFi esetén, kábelen ezeken az óccókon max. WiFi-LAN 5Mbps (ennél többet sosem tudtam kifacsarni belőle). -
Multibit
nagyúr
HUAWEI P smart wifi kapcsolattal
A helyedben nem erőltetném az N-es wifi-t. Kis fájlok esetén még csak-csak, de több gigás filmekhez ez a módszer önsanyargatás. Gondolom, a HDD a routeren lóg. Milyen routerről van szó? Ha csak nem valami drágább USB3/eSATA csatis szörnyeteg, ne remélj sok jót a sebességet illetően. Kösd a telefont kábellel egy számítógéphez, úgy számíthatsz jobb sebességre.SAMBA miatt nem lehet 2 gigánál nagyobb
Ez biztos nem SMB-korlát. -
satel
tag
Sziasztok!
Szeretnék a boxomról filmet másolni a telefonomra, de nagyon lassan megy. SSH-n próbálom, és 800-1100 kB/s a sebesség, ami egy film esetén akár 5-7 óra másolási idő is lehet
.
Azért használom az SSH-t, mert (szerintem) a SAMBA miatt nem lehet 2 gigánál nagyobb méretű file-t másolni. Ezzel nem áll meg a másolás 2gigánál, hanem végig átmásolja a filmet (csak bazilassan).Van ötletetek, hogyan gyorsíthatnám ezt meg?
box:
MiniMX-G S905 2/16, CoreELEC 8.95.3 kábeles kapcsolattal a routerheztelefon: HUAWEI P smart wifi kapcsolattal (Android 8.0)
-
Truman
senior tag
válasz
DoItYourself #46617 üzenetére
Rendben, köszi.
-
Truman
senior tag
Sziasztok!
Ezek a BOX -ok elboldogulnak vajon az USB -s DVD meghajtókkal? Pl a KODI?
Van ugyan asztali DVD lejátszóm, csak a TV-m nem szereti, viszont nagyon sok eredeti DVD lemezem van. -
blakey
titán
A dualban is marad ezért a LE, mert a CE-vel nem lesz stabil annyira. - pedig stabilabb lesz, ez tuti, LE alatt nagyon sok videó hibázik illetve belefagy a lejátszó, CE alatt legalább nincs ilyen és tényleg sokkal jobb.
CE-vel kicsit szebb lenne a kép. Lehetséges? - mert valóban sokkal jobb a kép, ezirányú fejlesztések is történnek, nem csak a működésre vonatkozóan. -
mexel
veterán
Közben tesztre visszatettemTX3 minire a LE 8.2.3.1-et és ott minden zökkenőmentesen megy, nincs távirányító gubanc, nem lagol. ( persze autostartban be kell állítani 905W-hez a deinterlacing-et, de az nem probléma). A dualban is marad ezért a LE, mert a CE-vel nem lesz stabil annyira.
Viszont nem tudom csak bebeszélem-e magamnak, de mintha CE-vel kicsit szebb lenne a kép. Lehetséges? ( beállítások ugyanazok) -
ztsoft
őstag
válasz
blakey #46606 üzenetére
Lehet megvan a probléma forrása!
Mivel az mkv-nél meg lehet adni a "Movie name" mezőt, így aki kódolta beírhat bármit (pl. Wasabi: Wasabi.2001.1080p.BDremux.AVC.DTS.Hun-ICE), így nem a fájl névre keres rá, hanem erre a névre! Az LE alatt ez a feature még nincs.
A beállítások sem egyértelműek (legalább is a magyar fordítás). Beállítások->Média->Videók és itt a "Videó címke használata". Majd ehhez a súgó, magyarázat, "Ha az mp4 vagy mkv fájloknak van címkéje, akkor használja ezt a könyvtárat a metaadatokhoz".
Azaz, az mkv-ban lévő "Movie name" mezőt veszi alapul, és ezt használja a film keresésére, nem a fájl nevét.
Kikapcsolva azonnal megtalálta a hiányzó filmeket.
Még jó, hogy telepítve van a MediaInfo program.
Köszönet az ösztönzésért!
-
ztsoft
őstag
válasz
blakey #46604 üzenetére
Ha zárójel gond lenne, akkor egyet sem találna meg, az összes fájl nevében benne van.
Még azon is gondolkoztam, hogy a frissítésekkel ment el valami a CE-nél, így az újabb Nightly-t friss telepítéssel tettem fel, de az sem találta meg az említett filmeket.
a zárójel is olyan írásjel ami néha gondot okozhat a fájlkezelésben, tapasztaltam más területen.
Ez igaz, de nálam csak Linux* van (talán kivétel Öcsém Horizon TV-je, de az is megeszi), így nincs vele gond, a miniDLNA is jól kezeli.
Egyébként mappákat csak gyűjteményekhez használok, a többi csak úgy "bedobva".
Én mindenhol mappákat használok, jobban szeretem így.
* Android-os telefon, Linux-os PC, Samsung TV.
-
blakey
titán
válasz
ztsoft #46603 üzenetére
Akkor csak tégedet szivat, mert nálam tökéletes a Wasabi is, nem használok zárójeleket, ha ez segít, a zárójel is olyan írásjel ami néha gondot okozhat a fájlkezelésben, tapasztaltam más területen.
Egyébként mappákat csak gyűjteményekhez használok, a többi csak úgy "bedobva". -
ztsoft
őstag
válasz
ztsoft #46600 üzenetére
Az elsőnél még az lehet, hogy két verzióban is megvan (3D Half SBS, HEVC H.265), így csak az egyik kerül be.
Ez sem lehet, mivel az "Avengers Infinity War" is megvan két változatban, mind az LE, mind a CE alatt megtalálta.
Avengers.Infinity.War.3D/Avengers.Infinity.War.(2018).3D.hsbs.1080p.mkv
Avengers.Infinity.War/Avengers.Infinity.War.(2018).2160p.mkv -
a.t.t.i.
senior tag
Köszi hogy segítetek,de már az elejét sem értem:
"Telepítsd fel a CE-t, engedélyezd a beállításokban az SSH-t, lépj be SSH-n (root/coreelec a usernév/jelszó), aztán add ki sorban az alábbi három parancsot:"A boxon fent van a CE,de egy ablak felugrott,egy next gombbal,azon már nem tudok tovább menni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest