Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
Új hozzászólás Aktív témák
-
Solymi81
aktív tag
Jajj istenem, mit indítottam el

Értem én a félelmed az önvezető autóval és veszélyeivel kapcsolatban, jogos is és valós probléma ill. lesz.
Viszont azt se szabad figyelmen kívül hagyni, hogy milyen mértékben fogja csökkenteni a balesetek számát, hisz rengeteg emberi hibát ki fog küszöbölni.Másrészt ne becsüld le a vezérlő számítási és döntési képességét a reakcióidőről nem is beszélve.
Sokkal könnyebben elkerül/megelőz vagy csökkenti a hatását egy szándékos balesetnek mint ahogy azt te vagy bárki más tenné.Az életed meg most is tönkre tudná bárki tenni, elég feltörni a géped, elhelyezni pár jól megszerkesztett kompromittáló dolgot aztán szólni a rendőrségnek. Aztán utána Védekezhetsz akárhogy, mész a börtönbe, de legalább is tönkreteszik az életed.
Szóval nem kell ezt az önvezetős dolgot túlmisztifikálni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- 27% - MSI RTX 4060 Ti VENTUS 3X OC 16GB GDDR6 Videokártya!
- EVGA FTW3 ULTRA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- PC bontás - 1STPLAYER RGB ház, be quiet 550w gold, Z790i Plus ITX + i9-13900H ES, 32Gb, RTX 3070
- NVIDIA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Founders Edition Eladó!
- 27% - ASUS ProArt RTX 4060 Ti OC 16GB GDDR6 Videokártya!
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest