Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Egyébként 380-ból tényleg gáz volt kiadni 2GB-osat, főleg, hogy az elődje is már 3GB-os volt. Azt nem volt szabad megvenni szvsz. Egy 270/7870 kaliberű kártyára még oké.
Amúgy bár egyértelműen látszik pl. az előbbi DOOM-os eszmecseréből, hogy sok játék tud mit kezdeni a 8GB-al, de nekem pl. teljesen jó a 4GB-os 290X, mert nem is játszom olyan játékokat, amik igényelnének többet.

Szerintem jól beosztva amúgy ebben az erő-kategóriában is elég sokmindenre elég a 4GB is.
Mindenképpen megnéznék amúgy erről valami részletesebb elemzést, pl. milyen képminőségbeli kompromisszum egy ilyen VRAM zabáló játékban, ha csak 4 GB ram van, nem 8.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Félig. Abban a videóban az látszik, hogy a kikódolás lassú GeForce-on. De ez például attól is lehet, hogy a teljes részletességre történik a kikódolás, ami nyilván lassabban van meg, mint az alacsonyabb részletességnél. Természetesen amellett, hogy a motor igyekszik jól dönteni nem mindig dönt jól. Nagyon komplex a virtuális textúrázás az ID tech 6-ban, és ez okozhat kellemetlenségeket.
-
Habugi
veterán
Szerintem egyáltalán nem rossz eredmény 8320 & 380 kombóval!

Dolgoztak rajta elég szépen a Futuremarkosok hogy ne jöjjön ki túl nagy kontraszt a két gyártó között DX12 alatt, az erősebb Tesselálás okán eddig is jobban mentek az NV kártyák a 3DMark benchekben de most adtak az érzésnek egy új szintet..

Még Magdi anyus szellemének gondolatai is tesszelálva vannak..

Elvileg ez kedvez a Polarisoknak a régebbi Radeonokkal szemben..Btw.., futottam egyet magam is a legmagasabb játék profillal:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Sapphire RX 560 4 GB videókártya
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT - PCROLL Webáruház
- ASRock Radeon RX 9060 XT Challenger OC 16GB - INGYEN FOXPOST!
- ASUS RX 6700 XT 12GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- XFX RX 9070 16GB GDDR6 Swift OC Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HP EliteBook 735 G6 13,3" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 1 TB 27%-os áfás számla (0449AB)
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest