Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacint78
addikt
válasz SpongyaBob #13157 üzenetére
Most, hogy itt szó volt róla, kipróbáltam a játékot, szerintem a grafika rendben van, maga a játék pedig zseniális, végre van kuplung és kompromisszumos irányítás, nehéz, de irányítható.
Ami a grafikát illetti, gondolom a széteffektezés hiányzik egyeseknek, ami ma annyira divatos...
[ Szerkesztve ]
type your text here..
-
Macka
veterán
válasz SpongyaBob #13157 üzenetére
Miért? PCars esetében melyik gyártó kártyája teljesít jobban?
-
törölt tag
válasz SpongyaBob #13907 üzenetére
A pénz meg nem a 20%-ból van, szóval ugyanazt mondtad csak más nézőpontból (ha az AMD-nek lenne 80%-a akkor nekik kellene kedvezniük...)
Rise of the Tomb Raider: PC graphics performance benchmark review - CPU core performance scaling
AMD kártyával minél több magon fut annál rosszabb a min. FPS
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz SpongyaBob #14074 üzenetére
Nem tudom nem monitoroztam hosszabb ideig, kisebb akadások vannak most a soviet részen, de amíg high textúrával még játszható, vhighon másodpercekre megáll a kép és csak azt látod ahogy falja be a memóriát. De ha azt vesszük, hogy betöltés után rögtön 7 giga akkor szerintem később már problémás lehet. Meg kell nézni hogy áll a számláló amikor nálad akad.
Az új patch amúgy ebből a szempontból semmit sem javított, úgy látszik a Razer Chroma effektek fontosabbak mint a játék optimális futása...[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz SpongyaBob #15280 üzenetére
Nézd meg az utóbbi éveket, na ezért vagyok biztos az egészben, de ha nem lenne igazam az lenne a legjobb, legalább olcsóbb lehetne az új NV széria.
Ez a táblázat a vram mennyisége miatt szar, a többi akár még hihető is lehet, aztán pár hónap és kiderül.Kijön az új széria, veri a Pascal-t, oké, végre ez is megtörtént újra, jó is lenne, de ne a 11-re kihegyezett kártyákkal vessék össze, senkit se lep meg hogy gyorsabb az Amd, pont az lenne a fura ha nem így lenne amikor jól tudjuk hogy erre készülnek ezer éve.
[ Szerkesztve ]
-
Shing
őstag
válasz SpongyaBob #15552 üzenetére
Már van WDDM2.0 driver is, eközben az AMD megszüntette a 5000/6000 támogatását. Az előtti szériák egyáltalán nem kaptak rendes W10 drivert.
-
elektrotank
aktív tag
válasz SpongyaBob #15832 üzenetére
Oh Én csak most találtam rá. Pedig már azt hittem valami új...
Az a szóbeszéd járja Amerikában, hogy két intelligens faj létezik a földön: emberek és magyarok. - Isaac Asimov
-
cyberkind
félisten
válasz SpongyaBob #16203 üzenetére
Kár hogy úgy kell keresni mint azt a bizonyos tűt.
-
törölt tag
válasz SpongyaBob #16282 üzenetére
Ez a Lisa Su rúdtáncra ?
-
Egon
nagyúr
válasz SpongyaBob #16284 üzenetére
Annyira nem jó nő...
Az én pluszegyem egy normálisan működő, versenyző piacra menne, olyan gyártókkal, akik a vevőkkel win-win szituációra törekednek - persze ilyen sosenem lesz."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
keIdor
titán
válasz SpongyaBob #16820 üzenetére
Nem értem arra hogy nem lehetett számítani? Kepler után, de komolyan...
2012 óta az új generációnál Tier 2-vel kezdenek, majd rá fél-egy év és jöhet a Tier 1 Titan 1000$-ért, majd 3 hónap elteltével kicsit a Tier 2 ár fölé Tier 1 non-Titan.
Semmi bonyolult nincs ebben, Pascalnál is így lesz, meg a Volta-nál is...¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
cyberkind
félisten
válasz SpongyaBob #17590 üzenetére
Ja, megint az NV oldalán van a BB kártya FHD-ra, ismét csak nincs ellenfele egy jó darabig(olyan mint árverseny még az álmaimban se létezhet), nem tudom megérteni az AMD-t hogy ott miként gondolkodnak, olyan mintha szándékosan szopatnák magukat valamiért(970 2.0).
[ Szerkesztve ]
-
mlinus
őstag
válasz SpongyaBob #18519 üzenetére
szerintem gyorsabb lesz mint a 480 vagy a 970... kevesebbet is fog fogyasztani. cserébe viszont drágább is lesz.
-
cyberkind
félisten
válasz SpongyaBob #19521 üzenetére
Nagy különbség szerintem, hogy egy olyan cég akinek a mindennél is jobban kéne hajtani engedi meg ezt magának, vagy egy olyan aki sajnos mindennél jobban monopoly-ban van, de csak szerintem.
-
jsk
senior tag
válasz SpongyaBob #19521 üzenetére
Az a vicces, hogy ha felkeltenek álmomból akkor azonnal fel tudom sorolni a Ph!-n tevékenykedő sötétzöld és mélyvörös emberek nevét, akik egész nap egymásnak bizonyítgatják az igazukat. Egy szakmai fórum sem égett be így az agyamba, mint az AMD vs. nVidia.
-
wjbhbdux
veterán
-
wjbhbdux
veterán
válasz SpongyaBob #20627 üzenetére
egyik sem lesz túl jó vétel, ezek a DX12 gépigényeket elnézve már játékra szinte alkalmatlan kártyák ha egy fél évre előre tervezel, aztán jön majd a 460-1040 páros is amikkel már egy youtube video is akadni fog.
ha nem fejjel menne a falba az amd akkor a 480 lenne max 60k a többi meg alatta, aztán majd ha egyszer csinálnak gyors kártyát akkor kéne 1 számjeggyel hosszabb árcéduláról álmodozni, dehát nekik most kell a pénz valószínüleg már a csődeljárás utánra gondolnak meg új állást keresnek közbe.
[ Szerkesztve ]
/s
-
cyberkind
félisten
-
TTomax
félisten
válasz SpongyaBob #24149 üzenetére
Onnan,hogy a 980Ti ellen se tette....de amugy nyilatkozták is,már elég régen és be is tartották eddig.Az RV670-770 idöket el lehet felejeteni...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
törölt tag
válasz SpongyaBob #24617 üzenetére
Nem a proci igényről van szó, hanem a kihasználtságról (hány szálat foglalhat le a driver). Az nV driver jobban kihasználja ezért magasabb lesz a terheltség is, az AMD driver kevésbé, de így teljesítményt is veszíthetsz főleg ha egy gyengébb egyszálas prociról van szó.
Benchmarkokban ez azért nem látszik mert mindenhol 4+ GHz-es i7-et használnak, de egy alacsonyabb órajelű i5 procinál vagy épp az összes FX-nél az nV kártya jobban teljesíthet.[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz SpongyaBob #24617 üzenetére
Ez bonyolult nagyon. A hardverek és a meghajtók más motorkonstrukciókra vannak felkészítve, és eltérő játékok (motorok) esetében eltérően reagálnak. Szóval még általánosítani sem lehet, hogy x jobban igényli a procit y-nál. Az egész motorfüggő. Pontosabban annak a függvénye, hogy a motor milyen módszerrel adja át a rajzolási parancsokat: indexelt/nem indexelt, valamint direkt/indirekt. Az NV jobban szereti a direktet, míg az AMD az indirektet. Eszerint változik a meghajtó működése is. Tehát általánosítás haszontalan, mert annyiféle lehetőség van, hogy az egész motorfüggővé válik. Sőt, nem egy motorban külön path van AMD-re és külön NV-re.
Majd DX12-ben ez az egész jelentősen egyszerűsödik, mert ott már nem lesznek külön optimalizálások.Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
titán
-
VTom
veterán
válasz SpongyaBob #25164 üzenetére
Hát, a szakmai véleményütköztető topik már csak ilyen
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
Ritka
csendes újonc
válasz SpongyaBob #25671 üzenetére
igen
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz SpongyaBob #25671 üzenetére
Ebbe ne menjünk bele. Elég ha a moderátorok kezelik az újrareges kérdést, amellett persze, hogy nyilván ami feltűnő az feltűnő, és más sem hülye itt. Viszont mindenki kaphat még esélyt. Ha pedig nem él vele, akkor ugyanaz lesz a vége, mint először, vagy esetenként az azelőtti regisztrációval.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
félisten
válasz SpongyaBob #47733 üzenetére
Én is nagyon várom.Egyik kedvencem a sztori.
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- LEGO klub
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Politika
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Sapphire 7900xtx nitro+ vaporx 24g , kis hibával
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest